Şimdi Ara

HONDA 2003 iES FİYAT KONUSUNDA YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ,
    2003 model HONDA Civic i ES 160.000 km de vtec benzinli 1.6 motor araç temiz görünüyo sadece kapılardan birinde cizikten dolayı boya varmış. Arabayı yakından görme ve kullanma şansım olmadı.Sadece fotolarını gördüm.
    Mal sahibi 21.000 tl istiyo.
    Biz araca alıp birde LPG taktırmayıo düşünüyoruz. (oda 1.000 tl tutar)
    Biz 20.000 tl vermeyi düşünüyoruz. Belki 20.500 e çıkabiliriz.
    Bu rakamlar nasıl? Mal sahibinin istediği fiyat nasıl normal mi? Bizim verdiğimiz fiyat nasıl? yorumlarınızı bekliyorum...

    İZMİR/Karşıyaka



  • Hondacılar yok mu yorum yapan arkadaşlar.
  • başlığa bakınca " 03 ies mi,hani nerde" diye hevesle açtım ama es imiş,honda zaten uzun zaman evvel karbüratörlü motor üretimini bıraktı ve injection kısaltması i harfini kullanmaz; intelligent in i si hariç
    bahsettiğin araca gelince 03 model makyajsız kasa;kapı çizikten boyalı da olmayabilir,yakından görmen ve expertize götürmende fayda var.. araca lpg hiç mi takılmamış acaba? düz vites mi? özellikle direksiyon kutusuna da baktırmanı tavsiye ederim.. fiyat iyi bence ama linki de koysaydın keşke..
  • hocam
    bu civiclerin 2003 den sonra makyajlı kasaları cıkmış galiba. Bunların dış görünüşünlerinin dışında bi değişiklik varmı? Ne bilim motorunda viteslerinde direksiyonunda falan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.