Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
21
Favori
10.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende de sorun yok aldığımdan beri hatta stremio sürekli kullanıyorum herhangi bir yavaşlama vs yok
  • Ben homatics box r 4k plus cihazını geçen sene

    2800 tl letgo'dan genc bir arkadaştan aldım

    Yurt dışından gelirken getiriyorum dedi

    Cihazı satın alırken ayak üstü sohbet ettik bana dediği cihazı alırken kontrol ediyorum dedi bazı cihazlarda sorun olabiliyormuş.


    evet bazılarımızın homatics box cihazları sorunlu olabilir bende olan cihazda hiçbir problem yok bu cihazın en büyük artısı ram ve hafıza öne çıkıyor uygulamalar ekran ara yüzü yağ gibi akıyor donma kasma takılma hiç yok sanki andorid tablet kullanıyorsun ben çok beğendim cihazı 4 gb ram 32 gb hafıza baya farkediyor kullanımda.


    içine emulator oyunları yükledim Logitech kablosuz joystick almıştım eski atari salonu oyunlarını şakır şakır açıyor google play marketinde en ağır oyunları sorunsuz bir şekilde çalışıyor donma takılma yok filim dizi canlı hiç fark etmez sorun yok istediğin kadar uygulama aç kapat sorun yok Mini pc kullanıyorum gibi hissediyorsun.


    Ama aralarında hatalı olana denk gelirseniz ozaman kötü bir cihaz oluyor. Google chromecast 4k

    Xhomi Mi Box S 4K bu iki markadan fersah fersah önde bi cihaz homatics box r 4k plus kendi sitesinde 150 dolardan satışı devam ediyor hala.


    bu cihazın 64 gb hafızalı bir üst versiyonuda bulunmakta aldığımda biraz araştırmıştım üretici firma google iş yapan bir firma akıllı ev aletleri teknolojisiyle uğraşıyorlardı Türkiyede isimlerini duymadım ama yurt dışında tanınan bilinen bir marka.


    İyisine denk gelirseniz hiç kaçırmadan alın cihaz

    Akıyor gidiyor.


    Buna alışan birisi 2 GB ram 8 gb hafıza olan cihazları asla kullanmaz





  • Hicks kullanıcısına yanıt

    Hocam bu cihazı en güvenilir nereden almalıyım? Teşekkürler.

  • SpeedTwelve kullanıcısına yanıt

    Kapalı kutu cihaz sonuçta, satan bir çok yer var, hangisini önersem ürün aynı ürün olacak, iyi fiyatı bulduğunuz yerden alın bence...  

  • Hicks kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.

  • Km2 plus deluxe vs homatics box r 4k plus hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar
  • Homatics Box R 4K Plus rose modelini aldım. Eskiden tv box kullanmıştım ve takılmalar geç tepki vermesi vs çok canımı sıkmış satmıştım. Gördüğüm videolarda akıcı ve sorunsuz olduğunu görünce yıllar sonra tekrar şans vermek istedim. İyiki de vermişim inanılmaz akıcı apple tv de kullanmış biri olarak akıcılıkta bir fark göremedim yağ gibi sorunsuz neye tıklasam anında açılıyor çok memnun kaldım apartmanda merkezi sistem var onuda test etmek için tuner sipariş vermiştim henüz gelmedi o gelince fikirlerimiz yazarım.

  • guguk kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın.

  • desarj45 kullanıcısına yanıt

    Sağol hocam teşekkürler

  • guguk kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam.

    1 hafta içinde Android 12 geleceği haberi var. Eğer gelmez ise homatics sitesinde hakkında kısmındaki sorumlu kişiye cihaz serisini atınca size 12 Beta gönderir. Tkgs vb pek çok iyileştirme mevcut.

  • sssDiz kullanıcısına yanıt

    Sağol hocam kıymetli bilgiler için teşekkürler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    Homatics Box R 4K Plus rose modelini aldım. Eskiden tv box kullanmıştım ve takılmalar geç tepki vermesi vs çok canımı sıkmış satmıştım. Gördüğüm videolarda akıcı ve sorunsuz olduğunu görünce yıllar sonra tekrar şans vermek istedim. İyiki de vermişim inanılmaz akıcı apple tv de kullanmış biri olarak akıcılıkta bir fark göremedim yağ gibi sorunsuz neye tıklasam anında açılıyor çok memnun kaldım apartmanda merkezi sistem var onuda test etmek için tuner sipariş vermiştim henüz gelmedi o gelince fikirlerimiz yazarım.

    Hayırlı olsun, güzel günlerde, keyifle kullanın.
  • Hicks kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler sağol

  • şuan alınabilecek en iyi cihaz bu mu hocam .almışken S905X5 almak istiyorum . tr de şuan bu işlemci den olan var mı . teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.