Şimdi Ara

Hogwarts Legacy'nin Ön Siparişi Şu Anda Epic Games'te 9.999 TL! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    Karşında Assasin's Creed serisinin Syndicate hariç o da özel sebeplerden dolayı ara vermemden kaynaklı bir boşuk oldu o da serinin en boş oyununa denk gelmem tesadüf oldu, %100 platinleyen başarımları bitiren artık ne dersen kişisi ile konuşuyorsun. Emin ol bu seri hepsine bedel. Bu seriye Call Of Duty serisini de ekleyebiliriz hatta ve hatta Batman serisi ve bir çok PS exculsive oyunu. En çok bana mı yada sana mı soracaklar bilmem ama Elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu değirmen taşı sanırmış muhabbeti , sen çok yükseklerde gezme yine de...!!!

    Konuyu saptırmadan da senin çıkmamış oyuna çöp demen senin karakterini de ortaya koyar NOKTA...!!! Oyuncyum diyen kişi daha çok objektif yaklaşır. Hata ile öne sürülmüş bir fiyat ve bundan fırsatçılık bilen bir kişi ile muhattap oluyorum şu an ve bu kişi kendine OYUNCUYUM diyor...!!!!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam’e Epic’e kızmayın savaşta olan,zorda olan bitik ülkelere böyle yapılır. Adamlar ticaret yapıyor ürün satıyor. Senin ülkenin parası tuvalet kağıdı gibi sürekli düşüyor. Ülkene verilen fiyat uygun geldiği için millet hile hurdayla TL üzerinden oyun almaya kalkıyor firmayıda zarara sokuyor. Bencede artık Türkiye’de önsipariş devri bitmeli. Önsiparil verdiğin günün kuruyla çıkışına kadar TL zaten 10 kat değer kaybediyor. Böyle ülkede önsipariş mi açılır. Çıkınca koyarsın fiyatı alan alır. Türkiye’de önsipariş olayının yavaş yavaş tarih olacağını düşünüyorum.
  • Oyun leş bildiğin bebe oyunu fancılık yapmayın burada gidin ülkenizi savunun devletinize sahip çıkın saçma sapan davalar peşinde koşmayın eyyyyyyy gidi eyyyyy Osmanlı'nın torunları na bak hepsi üst düzey laik olmuş
  • Oyun çıkana kadar fiyatlar artmış olacak o yüzden bir kısım daha düşük bir kısım daha yüksek fiyattan ön sipariş vermiş olacak. Bu yüzden oyunun çıkmasına çok ama çok yakın bir zamanda fiyat koyarlar gibi geliyor. Dengeli bir ekonomimiz yok sonuçta yarın ne olacağı belli değil. Ucuzdan vermek istemiyorlar belli ki. Epic fiyatı da göstermelik geçici bir fiyat çok da anlam yüklememek lazım bence.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Osmanlının torunları oyun konsol peşinde ağlar olmuş vah ki ne vah yazık Avrupayı tirtir titreten padişahların torunlarına bakın hele. Ülkemize sahip çıkın oyuna gelmeyin Avrupa ülkemizin teknolojilerini ve ilerlemesini kıskanıyor bizi çekemiyorlar. Bundan sonra Türkiyeyi kimse tutamaz böyle oyunlarla bizi karıştıramazlar.
  • gerçek fiyatları versinler artık bu ülkede yaşayan herkes kendi kaderini belirledi oturup tweet atarak bile bile oy vererek, avrupalı full paketi 80 birime aldığı şeyi bu ülkenin insanları 60 50 dolara alamaz yok öyle cezasını çeksin herkes din uğruna ülkeyi yıktınız bedelini ödeyiniz
  • Steam'den mail geldi : " Ön Siparişe açılmıştır. !! " diye. EE hala açılmamış. Şaka mı bu ya ..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun çıkmasına yakın Türkiye’ye ön sipariş açılacakmış diye duydum ben

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Discord hesabından Resmi açıklama yapılmış Türkiye'de olanlar için yakında ön sipariş açılacak diye yazmışlar duyuru kısmından

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyy Epic sen kimsin ya? Ezanlarımızı susturamayacaksınız bayrağımızı indiremeyeceksiniz büyük oyununuzu bozacağız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Exclusive.Gamer

    Discord hesabından Resmi açıklama yapılmış Türkiye'de olanlar için yakında ön sipariş açılacak diye yazmışlar duyuru kısmından


    Onu ben de duydum ama yani bu olanlara akıl sır erdirmek mümkün değil. Zaten COD MW2 fiyatını da yukarı çektiler 1.050 TL civarında şu anda Steam'de. Bunlar da öyle yaparsa şaşırmayacağım artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.