Şimdi Ara

Hocam aramızda zenfone 5 kullanan varsa bi yardımcı olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abiler kardeşler zenfone 5 de bi sıkıntı yaşadınız mı hangi özellikleri kötü artıları neler bütçem kısıtlı aldığımda hüsrana uğramak istemiyorum. tavsiye edermisiniz sizi rahatsız eden yönleri sorunları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...



  • Zenfone 5 iyi cihaz tek sıkıntı batarya oda 1 gün yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an onunla yazıyorum, sarji haricinde herhangi eksiklik yok fazlasi var, sarji da normal kullanimda gunu cikariyor, hanima almistim ancak bu gidisle bir tane de kendime alacagim gibi.. gereksiz hicbir uygulamasi yok, yuklu gelen uygulamalar cok kullanisli, hatta gorusmeleri otomatik olarak kaydeden bir uygulamasi var ki harika birsey, bir haftadir kullaniyoruz bana gore bir kusurunu goremedim, ust segment bir tlf bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon çok iyi hocam heleki fiyatı düşünüldüğünde çok çok iyi. 2gb ram, güzel arayüz, android l alacak olması başlı başına artıları zaten.

    ama işte tek sıkıntı batarya konusu. benim için sıkıntı olmaz çok uğraşmıyorum dersen telefonla, harici bir powerbankın varsa bu telefondan iyisi yok. benim gözlemlediği kadarı ile 1 gün tam anlamıyla batarya kaldırmıyor cihazı

    bilginize
  • 1 aydan fazla elımde cok cok ıyı performansı var gayet akıcı batarya abartıldıgı kadar yok,zenfone5 ın bataryası;nexus5 ve ıphone 5 ten daha ıyı sureler verıyor yanı cok adı cıktı sadece batarya zayıf dıye halbukı gunu cıkartıyor.sadece kamerası bır parca daha ıyı olabılırdı,berbat degıl acıkhavada oldukca tatmınkar ama fıyatını goz onunde tutunca zaten bu segmentte cogu androıd yakın duzeyde kameraya sahıp.Tavsıy ederım ozellıkle vegıler artmadan bu paraya kacırmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.