Şimdi Ara

Hızlıal.com 6 ay önceki siparişimde fazla ıphone 6 gönderdiğini söyledi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
4.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SquallTr

    1 yıl önce hitfoni'den 50'lik bilye poşetlerinden nostalji ayağına 10 poşet almıştım. Poşeti 1 TL idi. Akşamına üşenmeyip bilyelerin tamamını saymıştım, belirtildiği gibi 500 tane çıkmıştı.

    Adam 3000 TL'lik telefondan 3-5 tane almıştım ama saymadım, fazla gelip gelmediğini bilmiyorum diyor





  • Firma neden 1. telefon siparişini 2. kez koyar? Tek kargodan 2 telefon cıktıgı hatırlanmıyorsa firma suclu bu durumda ve 6 ay sonra diyor. Sık sipariş geçip kargo gelen kişiler hatırlamayabilir.
    Arkadaşı az cok tanırım sık sipariş geçer,,

    Şayet 2. kez telefon gelmemişse bu en az 2 bin tl zarar demek imei istemişsiniz dogru haklısınız hocam.. 2. telefon olarak gonderilen telefon hangi telefon bununda bilinmesi lazım 6 ay geriden geliyoruz demekle olmaz belki bahsedilen kişi siz değil baskasıdır. O hatayı yapan bu hatayı da yapar..

    Hızlı al hatasız olmayı öğrensin.
  • var valla hocam ya ben de şaşırmıştım ilk gördüğümde :))
    banvitburada nın falan da vardı GG üzerinde..İlginç bir iş :)

    Bu arada arkadaş haramı helalleştirme operasyonuna adam arıyor bence :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SquallTr

    1 yıl önce hitfoni'den 50'lik bilye poşetlerinden nostalji ayağına 10 poşet almıştım. Poşeti 1 TL idi. Akşamına üşenmeyip bilyelerin tamamını saymıştım, belirtildiği gibi 500 tane çıkmıştı.

    Adam 3000 TL'lik telefondan 3-5 tane almıştım ama saymadım, fazla gelip gelmediğini bilmiyorum diyor

    Nokta




  • Ne yaptınız son durum nedir hatırlayabildinizmi
    Kaç adet aldığınızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son mesajımda yazdığım gibi ben aldığım sayıdan artık netim çünkü çünkü faturaları buldumm. onlara da dedim gelin karşılaştıralım diye biz size dönecez dediler daha da arayan olmadı.

    pazartesi günü finans müdürleri var Sevda Akor diye onunla konuşacağım
  • Depoda ürün paketlenirken illa ki kamera kaydı yapılıyordur. Size kaç telefon gönderdiklerini o kayıtlardan göreceklerdir. Ayrıca tanesi 2 bin liraya satılan telefondan 1 milyon tane de alsa sayar insan. Hukukta "iyi niyet" karinesi var, ama siz o izlenimi nedensen vermiyorsunuz.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    O izlenimi belki siz almak istememişsinizdir. insanları karalamayı seviyoruz. ben kendimi biliyorum. kaç tane aldığımı biliyorum.
    hala bilmeden yorum yazanlara diyeceğim şu açsınlar hızlıal a sorsunlar son durum nedir diye..
    ama biz alışmışız atıp tutmaya
    o yüzden insanların ne söylediği umrunda değil. tekrardan şunu da söyliyim benim bu konuyu açma nedenim korktuğumdan değil sadece böyle bişeyin daha önce kimsenin başına gelip gelmediğini öğrenmekti. ama art niyetli insan çok
    saygılar
  • Konu sahibi arkadaş hatırlamıyor olabilir,aradan baya uzun bir zaman geçmiş.Fazla gelen telefon varsa bunu firma ortya çıkarabilir,telefonların İME leri ellerinde liste halinde var,faturaları da var,fazla giden telefon varsa fatura ime listesinden bulabilir rahatlıkla,biraz zaman alabilir tabi.Faturasız İME li teli kim kullanıyorsa telekomdan ona da ulaşabilirler..
    Kargo üzerinden ıspatlanmaz zaten.Şu İME li teli size fazladan gönderdik deseler faturanız varsa bişey yapamazlar zaten,bu telefon ben de yok diyebilirisniz buna da karışamazlar ama faturasız İME li telefonun sahibine ulaşırlarsa adamlar tabiki haklı olur,çünkü şirketin spariş listesindeki bu tele ait İME vardır.fatura yoksa o tele el koyarlar ve sonraki süreç ne olur onu bilemiyorum.

    Bana da bir yanlış bir ürün geldi,hiç dokunmadım nerdeyse 1 ay bekledim,büyük bir şirket olduğu için telefon açıp durumu açıklamak vs yorucu olacaktı,neyse aradılar bir gün yanlış olmuş vs dediler tamam dedim,ürün bende dedim gelip alıp gittiler.




  • arkadaşım bir insan bu işin ticaretini yapıpta hatırlamıyorum diyebilir mi ya ? Belli ki hata ile falan o telefon eline geçmiş.Sen yaptırım olur mu diye ağız arıyorsun.Yoksa bu işin ticaretini yapıpta böyle sorumsuz olursan batarsın.İstersen 5000 iphone al yine de nerde ne zaman ne aldığını bilirsin ya da bilmelisin.Ben dediklerinin çeliştiğini düşünüyorum.
  • adamlar eksik gönderseydi satıcıdan kötüsü olmazdı.
    fazla gönderirlerse de dikkatten kaçar tabi.
    günahınızı almak istemem ancak kasıtlı bir gözardı ediş var gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

    2 ay önce n11 den 50 lira tictoc çeki ile spor ayakkabı ve 3 çift puma çorap aldım gecenin 3 ünde. sabah dokuzda evden fırça yedik sende nasıl zevk var bundan ayakkabı mı olur dediler. İptal ettim param ve çekim hemen iade edildi. ama 1 gün sonra ayakkabı kargoyla geldi. Coraplar yoktu. 2 ay geçti ne arayan var ne soran.

    sen arayıp deseydin ya fazla yollamışsınız iade adresi verin diye?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.