Şimdi Ara

Hikaye yazayım mı? (Uyanınca 3 yıl ileridesiniz ve zombili canavarlı falan [8D])

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, yapayım mı bunu? Çok uzun olur, merak etmeyin
    Anlatımım iyidir yani anlamanızda sorun olmaz



  • anlat bakalım.
  • BÖLÜM 1!
    Günüm her zamanki gibiydi. Sabah kalk, annenle babanın tartışmalarını dinle, yola çık, okula git, okuldan gel bilgisayar oyna falan işte .
    Tabiki de bu sadece sabahki yanılgımdı. Eve geldim ve kendimi farklı hissettim. Ne bu ya? diye düşünürken buzdolabını karıştırmaya gittim. Amanın! O da ne? Annem sürekli dolma, fasülye gibi besinleri doldurup buzluğa attığı dondurma kutularıyla buzluğu doldurmuştu. E iyi de, bu kadar kabı nerden bulmuştu? Neyse dedim birini açığ baktım, dondurmaymış! Hem de ben hasta değilken ve de hava iyiyken
    İşte ödevlerdi falan uyudum. Sonra sabah kalktım ve her şeyin farklı olduğunu gördüm.


    Devam edeyim mi?




  • Devam
  • söylediğin iki konu hakkında da hikaye mevcut
  • Bağlama aşamasını yazmışsın devam et tabi. Sadece zombiler olsun.
  • et bakalım
  • bad story bro
  • Kopyaci. Bro
  • yerleri koy daha güzel oluyor
  • Sevisen zombiler olsun
  • Devam et













































    me
  • BÖLÜM 2
    Odamdaki her şey değişmişti. Ben de değişmiştim galiba, baş ucumdaki Prada gitmiş, yerine Optimus gelmişti. Ne alaka lan? diye düşünürken fark ettim ki nevresim takımım da farklı. Hatta artık ranzada değil tek kişilik yatakta yatıyordum. Fark ettim ki, pijamam bile değişmişti. Gardolabım, perdelerim, hatta RC arabam bile değişmişti. Ama hala kalkınca ilk onu görüyordum. Eski ve manzaralı pencerenin önünde, çalışma masamın üstünde, aletlerimin arasında, masanın önündeki oturma minderim ile beraber :)
    O da ne, annem ve babam evde değildi. Belki gitmişlerdir diye saate baktım. Sonra Ha? diye şaşkın bir ifade ile bilgisayarımı açtım. Yoksa, gerçekten 2015'de miydim?
    Evet, bu doğruydu. Bilgisayarım daha hızlı açılmış, monitöründeki tozlar ve Pro2000 yazısı gitmiş, Alienware'nin masaüstü setlerinden birisi vardı önümde. Hem de Windows 9 ile.
    Tarihe baktım, evet gerçekten 2015'deydim. Hemen haber sitelerime, DH'ye ve Facebook'a girdim. Facebook'ta kimse açık değildi. Konu dışı güncel değil, haberlerde yaratıkların saldırısıyla ilgili bilgiler veriliyordu. Sürekli bir umutla Konu Dışı'yı yeniliyordum. Sonra fark ettim ki forumun trolü iamburak, gene amerikanın oyunları gibi saçma sapan repliklerle dalga geçiyordu. Ama kimse 'cool story bro' ya da 'NO SS NO GÜVEN YES SS YES GÜVEN' yazmamıştı. Dışarıya baktım ve tüm evlerin, bizimkinin de değiştiğini fark ettim.
    O da ne! Sokağın sonunda yeşil bir yaratık vardı. Hemen beyzbol sopamı aldım ve kafasına fırlattım
    Şaka şaka. Beyzbol sopam falan yok.


    Devam edeyim mi?




  • Bu hikayede öpüşme sahnesi olacak mı?
  • Piyasa da izlemediğim zombi filmi kalmadı diyebilirim. Şunu söylemeliyim, baydı bu hikaye, yok adam uyanır şehir bom boş falan filan. Vallahi baydı, yaratıcı olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4goodlife

    Bu hikayede öpüşme sahnesi olacak mı?

    olabülüü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [[Evolat'oN]]

    quote:

    Orijinalden alıntı: 4goodlife

    Bu hikayede öpüşme sahnesi olacak mı?

    olabülüü

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilous

    Piyasa da izlemediğim zombi filmi kalmadı diyebilirim. Şunu söylemeliyim, baydı bu hikaye, yok adam uyanır şehir bom boş falan filan. Vallahi baydı, yaratıcı olun.


    yok hocam öyle değil şehir dolu daha boşalmadı




  • Nerede reklamcılar, ilk sayfacılar, mesajını bırakıp kaçanlar?
  • BÖLÜM 3!
    Sonra bölüm 2'de anlattıklarımın rüya olduğunu fark ettim. Ama sadece bilgisayara oturduktan sonraki kısım. Meğerse acemilerle LFS oynarken uyuya kalmışım. Çok sıkıcıydı napıyım
    Sonra mutfağa gittim. Karnım açtı ve saat 1'e yaklaşıyordu. Tezgahta tost makinası, kettle ve mikrodalga hariç hiç bir şey yoktu. He bir de ocak vardı. Hemen arkamdaki dolabı açıp karıştırmaya başladım ve can dostlarım olan 3 domates, 2 biber, kaşar peyniri, 3 yumurta ve acılı ezme buldum! Çekmeceden tava,rende düz kepçe ve tabak alıp işe koyuldum. Yaklaşık 20dk içinde menemenim hazırdı. Ama ekmek yoktu. Üstümü giyinip fırına gittim. Her zamanki gibi enfes bir kokusu ve sevecen çalışanları vardı. Ekmekler bitmiş ve yeni pişiyordu. Menemeni ısıtmak zorunda kalacaktım ama bekledim. Sohbet ede ede ekmekleri bekledim. Ekmekleri alıp eve gittim. Kapıdan girerken telefonuma mesaj geldi. Benimle kimse mesajlaşmazdıi 1 kişi hariç. Herkes arardı ben de onları geri arardım. Sabit ücreti işte bu yüzden seviyorum.
    Yoksa mesaj atan kişi, telefon sapığı falan mıydı derken eve girdim. Menemeni ısıtırken telefonuma baktım. Gönderen numara '123'tü. Ne saçma diye düşünürken mesaja odaklandım. Mesaj buydu;
    33 18 06
    104 31 50
    Bu ne diye merak ederek google'de aradım. Koordinat olduğunu düşünerek N ve W ekledim ve bunu buldum:
    http://maps.google.com/maps?hl=tr&sugexp=frgbld&pq=33+18+06104+31+50&cp=9&gs_id=2c&xhr=t&rlz=1C1GGGE_enTR395TR395&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=694&q=33+18+06N+104+31+50W&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x86e269d07f810e73:0xbd7e18c6970d8c84,%2B33%C2%B0+18'+5.60%22,+-104%C2%B0+31'+50.00%22&gl=tr&ei=eVeJT_vWPMHntQajiqHaCw&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&sqi=2&ved=0CB8Q8gEwAA
    Bi dakika ya? Nası olur? Burası Rosswell'deki ufo olayının gerçekleştiği yerdi.
    DEVAMI GELECEK




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.