Şimdi Ara

Hidrolik Bariyer ve Manuel Mantar Bariyer Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bariyer sistemlerinin önemi insanların hayatı için oldukça önem taşımaktadır. Güvenlik konusunda trafiğin yoğun olduğu yerlerde bariyer sistemleri kurulmaktadır. Güvenlik açısından giriş ve çıkışlarda kontrol yapılması açısından hidrolik bariyer çalıştırılmaktadır. Bariyer sistemlerinde araç sahipleri ve araçlar adına güvenlik sağlanmaktadır. Bariyer sistemi kumanda veya kart okuma sistemi sayesinde geçişe izin verilmektedir.

    Bariyer sistemi arasında kollu bariyer de kumanda sayesinde genelde sitelerde araçların içeri alınması anında kullanılmaktadır. Genellikle otopark ve alışveriş mağazalarında bulunan otoparklara yapılmaktadır. Otomatik kapı olarak düşünülen bariyer sistemlerinde girişleri kontrol altında tutmak ev güvenliği sağlamak amacıyla yapılan girişimlerdir. Bariyer sistemleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Sibertek firmasını inceleyebilirsiniz.

    Manuel mantar bariyer manuel olarak çalışan anahtarla çalışan bir sistem olduğu için sadece apartman veya kendinize ait otoparklarınız için kullanmanız mümkündür. Kolu yukarı kaldırılarak yapılan kullanım kolaylığı ve istenilen ölçülerde alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Güvenlik anlamında yaptırmak istiyorsanız size ait mantar bariyer uygun fiyatlarda bütçenizi sarsmadan sizde sahip olabilirsiniz.







  • perlit‘ in kırılmış olan parçaları inci parlaklığındadır. Bunun için inci gibi cilası olan, soğan kabuğu şeklinde konsantrik yapılı, bir camsı kayaç olarak tarif edilir. Ticari anlamda ise perlit, elverişli bir sıcaklığa birden bire getirildiği zaman genleşen (patlayan) volkanik menşeyli ve doğal olarak zuhur ederi asidik bir camdır. Yani perlitin halen ticarette kullanılış şekli,erime derecesine kadar ısıtıldığı veya alev temasına kısa biran bırakıldığı zaman 2-20 defa hacmi büyüyen tabii herhangi bir volkanik camsı kayacın ürününe denilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.