Şimdi Ara

HGS CEZALARI GELMEYE BAŞLADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
4.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Hocam selam, dilekçe işini hallettiyseniz buraya yükleyebilir misin? Kısaysa yazsan da olur. Bana da geçen hafta eve ceza geldi sattığım araç için 2 tane 2014 Mayıs ve Ağustos aylarına ait, sonra kgm.gov.tr'de sorgulayayım dedim orada da 1 tane 2014 Eylül ayına ait ceza çıktı. Fakat kgm.gov.tr adresinde eve gelen 2 adet ceza gözükmüyordu. Bununla ilgili olarak nerelere başvurabiliriz. Bilgisi olan var mı?
  • Benim e devlette eski araçtan kalan şöyle bir ihlal var kesin ileride çıkar ama dur bakalım hayırlısı.
     HGS CEZALARI GELMEYE BAŞLADI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoun -- 28 Aralık 2015; 21:33:25 >
  • çok şükür sistemde şahsıma ve şirket araçlarına yazılan herhangi bir hgs borcu yok.ama dün otobandan adanaya girerken hesapta para olmasına rağmen kaçak geçiş yazdı.gaziantep otobanından çıkarken ise normal bir şekilde ücretimi kesti.hesapta hala para mevcut.umarım bunu ceza olarak yansıtıp beni uğraştırmazlar.
  • bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Bu siteminiz kimeydi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HGS ve karayolları ile ilgili bütün telefonları üç gündür aradım ama hep meşguller.Müşteri hizmetleri cuma günü bekletiyordu ama bugün sürekli meşguldü.Belge geçer numaraları bile çalışmıyor.Bu yüzden son çare dilekçemi hazırladım yarın sulh ceza mahkemesine vereceğim.
    Bugün televizyonda bu konuyla ilgili haberler yapıldı.Herkese binlerce TL ceza göndermişler.Bu işte bir iş var.
  • M-A-S M kullanıcısına yanıt
    Ben itiraz için mail atıyorum, fakat "Alıcının posta kutusu dolu ve şu anda iletileri kabul edemiyor" diye mail'im geri dönüyor. 444 11 17 müşteri hizmetlerini arıyorum telefon meşgul bile çalmadan direk kapanıyor. Sanırım ben de yarın bir avukat ile görüşüp mahkemeye vereceğim.
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Bende bir an için kime diye düşündüm ama biraz forumda yukarılara bakarsan "ukilavuz" adlı kullanıcıya olduğunu anlarsın. Hocam siz mahkeme olayını ne yaptınız. Biraz bilgi verir misiniz?
  • @ufuk-34JD58 @Badi Ekrem @mr.big @bedaesoldier

    Telefonu da açmıyorlar artık. Milleti soymak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ordu ve Uşak-İzmir yoluna konan radarlar gibi. Malum partili belediyeler şirketlerle anlaşmış radar koydurmuş 3 dakikada 8 ceza.
  • Merhaba.
    OGS kullanıyorum kafam rahat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da ceza gelmiş.gelmiş ama 5 yıl önce sattığım aracın plakasına gelmiş.yani beş yıl önce sattığım araca da değil o plaka boşa çıktıktan sonra başka bir araca takıldığı halde ceza bana gelmiş.aradım pişkin pişkin satış sözleşmesini gönderin maille diyorlar.sanki suç benimmiş gibi bir de üste çıkmaya çalışıyorlar.ya hu sen bana iftira atmışsın,senin ispatlaman gerekiyor,benim değil.hem nereden bulacağım beş sene önceki sözleşmeyi.velhasıl mahkeme yolları gözüktü yine
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Mail yolluyorsun posta kutuları dolu olduğu için otomatik geri dönüyor. Maalesef ne telefon ne maille ulaşılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozguradam1

    bana da ceza gelmiş.gelmiş ama 5 yıl önce sattığım aracın plakasına gelmiş.yani beş yıl önce sattığım araca da değil o plaka boşa çıktıktan sonra başka bir araca takıldığı halde ceza bana gelmiş.aradım pişkin pişkin satış sözleşmesini gönderin maille diyorlar.sanki suç benimmiş gibi bir de üste çıkmaya çalışıyorlar.ya hu sen bana iftira atmışsın,senin ispatlaman gerekiyor,benim değil.hem nereden bulacağım beş sene önceki sözleşmeyi.velhasıl mahkeme yolları gözüktü yine

    Bana da 11 yıl önce sattığım aracımın plakasına yazılan kaçak geçiş tebligatı geldi.e-devlete baktım plaka bir araç üzerinde görünmüyor.Sanırım geçiş yapan plakayı yanlış okuyup benzerlikten dolayı eski plakama yazmış olabilirler.
    Satış sözleşmem de elimde yok.Adliyede çalışan arkadaşıma sordum hiç uğraşma,dedi.Dilekçe hazırladım yarın sulh ceza mahkemesine vereceğim.
    Aracın satış yapıldığına dair plakanın kayıtlı olduğu trafik tescildeki dosyasında bilgi vardır.Mahkeme oradan bilgi alır ve iptal eder.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtsaykopat

    @ufuk-34JD58 @Badi Ekrem @mr.big @bedaesoldier

    Telefonu da açmıyorlar artık. Milleti soymak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ordu ve Uşak-İzmir yoluna konan radarlar gibi. Malum partili belediyeler şirketlerle anlaşmış radar koydurmuş 3 dakikada 8 ceza.

    ben ogs kullanıyorum sıkıntı ol muyor ama mağdur olan çok insan var görmezden gelemiyoruz,haberlerede çok sık çıkıyor ama çözüm üreten görmedim.
    bu nasıl yeni teknoloji anlamak mümkün değil, ceza yazmak için üretilmiş sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • benim plakada eski sahibinin zamanından kalma borç var başka birşey yok, o ne olacak yıllardır merak konusu
  • Merhaba.
    HGS' de kulkandım ve geçişleri internetten kontrol ederdim.
    Kaçak geçişler ertesi gün banka hesabımdan cezalı olarsk tahsil edilirdi. Ben de itiraz formu gönderip hangi saatin hangi saniyesinde nereden kaçak geçtiğimi bildirirdim. 1 hafta sonra fazla tahsilat iade edilirdi.

    Geçen hafta hgs+ogs gişesinden denyonun birinin sıkıştırması sonucu geçmek zorunda kaldım ve tahmin ettiğim gibi girişimi okumadı.
    Çıkış yaptığım yerde "giriş okunamadı 15 TL" yazısı görünce glhesabımı kontrol etmeye başladım.
    Tam 1 haftadır o kaçak geçiş sonrası kaçak olmayan OGS geçişlerim de hesabıma yansımamış.
    Benim tahminim 15 TL' yi hemen ceza olarak yansıtmayan OGS, diğer normal geçişlerimin toplamının 15 TL' yi bulmasını bekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Konuyu sizin başlattığınızı bilmiyodum hiç dikkat etmedim, önceki mesajları da okudum da size veya arkadaşın diğer verdiği isime değildi sitemim. Neyse sildim uzamasın konu,bi anlık bi sitemdi sadece.Bu arada bana da ceza fsm köprüsünden 50 tl civarında geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 29 Aralık 2015; 0:48:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce sattığım araca gelmiş.Yırtıp attım
  • MH ile görüştüm, itiraz öncesi bize mail atın vs dediler. Bende gerekli şekilde mail gönderdim. Kadın o kadar netti ki, evet yanlış okumuş ama yanlış okumasa da bakiyeniz yetersiz dedi. Size ne bakiyemden ? Sizin cihazınız yanlış okumuşmu ? Okumuş. Bu kadar basit dedim. Bakiyem seni alakadar etmez. Olsun diyor yetmiyor yinede. Sen dedim düzelt. Cezamı ona göre keseceksin o zaman. Mail atın çok yoğun muhakkak ilgileneceğiz dedi. Pazar günümü heba edip sabah 6 da sizleri arıyorum, 43 dakika hatta bekliyorum, aldığım cevap 2 dakikada bir mail atın, istemiyorum artık mh ile debelenmek, direk Mahkemeye gidiyorum ve bu cezaları sizin hatalarınız sayesinde iptal ettireceğim dedim kapadım.
  • lastresort78 kullanıcısına yanıt
    Hocam hali hazırda Mahkemeye gitmedim, bekletiyorum. En başta yazdığım dilekçemi ekliyorum ancak, bu dilekçemin detayları fazla şekilde değişecek. Birden fazla geçerli sebebim
     HGS CEZALARI GELMEYE BAŞLADI
  • 20 ay öncesinden sattığım araçla sözde Hgs'den geçmişim 4.25 tl + 10 katı ceza ile 46.5 tl gelmiş.

    Bende ogs var ve hgs gişelerine girmemeye herzaman dikkat ederim. Bazı gişeler iki cihazıda okuyor, sanki böyle bir ihmal var gibime geldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.