Şimdi Ara

Heyecanlı bekleyiş sonrası Yeni Mazda 3 Benimle :) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
5.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tekrar ediyorum 18" jant için kesin yay lazım araç leylek gibi havada duruyor.Yaydan korkmayın eibach dünya markasıdır konforu bozmuyor hatta 2007 model mazda 3'ün orjinal ekipman listesinde vardı.Ben mazda 3 ümde kullanıyorum direksiyon tepkilerini aracın kıvraklığını 2katına çıkarıyor.incik boncuk aksesuarlarla uğraşacağınıza bunu takın..her gün bana dua edersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forlanpunisher

    Araç 18 jantli olmasina ragmen dogru lastik basınç ayarlarınida yaparsaniz cok iyi cukurlari absorbe ediyor..yol tutus ve suspansiyonlar cok iyi..Bu arada mazda için kötü gereksiz bir araç servis yok parça yok yakinda mazda trden cekilir diyen arkadaslar lütfen araci almayın zaten, almayinki yollarda havamiz olsun az ve öz olalım..Mazdayi bilen alır..keyifle kullanır..her yerde aynı şeyler yazılıyor cevapda yazmıyorum zaten artik..2.el kötü satilmaz daha araci almadan satmayi düşünüyorsaniz araci ne için alıyorsunuz? Simdiye kadar nerdeyse her markadan aracim oldu daha satilmayan araç görmedim :) her aracın illaki bir seveni alıcısı vardır..bu arac icinde o kadar düşük yakamaz imkansiz diyen arkadaslar, bu aracin sahibi olan herkes mi yalan söylüyor? Aracdan gayet memnunum keyiflede biniyorum..

    Merhabalar, aracınızı halen kullanıyor musunuz? Memnuniyet durumunuz nedir? Konfor, yakıt, sorun/sorunsuzluk vb. açılardan değerlendirmeniz mümkün müdür?




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.