Şimdi Ara

Herkes kendi paçasını kurtarma derdinde. Korkarım bu ülkede hiçbir şey düzelmez.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günlerdir Berat Albayrak'a gönderilen torpil mailleri konuşuluyor ama fırsat olsa aynısını neredeyse herkesin yapacağını bu tag ile görmüş oluyoruz.

    Okuduğunuz fakülteye lanet olsun sizin. Aldığınız eğitimden biraz olsa da bir şey kapmış olsaydınız, gözünüzü açıp çevrenize daha dikkatli baksaydınız, biraz olsun haysiyetiniz olsaydı bu adamlara yalvarmamanız gerektiğini, bu halde olmanızın sebebi zaten onlar olduğunu idrak ederdiniz.

    Atama yapılsa sanki sizi atayacaklar sırada bekleyen binlerce torpil maili var. Atama yapıldı diyelim geri kalan milyonlarca arkadaşınız ne yapacak intihar mı etsin? Hepiniz paçanızı kurtarma derdinde oldukça bu düzen böyle devam eder.

    Ayrıca her sene KPSS İşletme-Muhasebe-İstatistik sınavında Muhasebe baz puanda ilk 100, İşletme baz puanda ilk 300'de hiç çalışmadan yer alıyorum benim böyle birşeyden umudum yok ve yalvarmıyorum siz kimsiniz de bu kadar atama olsun diye bekliyorsunuz?

    Not: Lise, Yüksekokul Muhasebe, Lisans İşletme mezunuyum, aktif olarak muhasebecilik yapıyorum.

    Selam ve dua ile..

    Herkes kendi paçasını kurtarma derdinde. Korkarım bu ülkede hiçbir şey düzelmez.Herkes kendi paçasını kurtarma derdinde. Korkarım bu ülkede hiçbir şey düzelmez.Herkes kendi paçasını kurtarma derdinde. Korkarım bu ülkede hiçbir şey düzelmez.Herkes kendi paçasını kurtarma derdinde. Korkarım bu ülkede hiçbir şey düzelmez.Herkes kendi paçasını kurtarma derdinde. Korkarım bu ülkede hiçbir şey düzelmez.







  • Ülkede sistemin topyekûn değişmesi lazım . Tabiki insanların kafasınında.
  • Ben mesela kesinlikle istemem , benim gibi milyonlar var bu ülkede.
  • twitterda kadro açılsın diye tag açan bi toplum..vatandaşı olmasak neyse de işte insan üzülüyor ülkenin haline



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 24 Şubat 2020; 22:8:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neroavalon

    twitterda kadro açılsın diye tag açan bi toplum..vatandaşı olmasak neyse de işte insan üzülüyor ülkenin haline
    Adalet ve iş hakkını sosyal medyada aramak işte bir ülkenin düşebileceği en aciz nokta.En son emeklinin aylığına kesinti yapmaya kadar düştüler ondanda kesinti yaptıklarına göre ülke iflas etti belli.

    Ahbap çavuş şeklinde giden ülkeden bir cacık beklemeyin birde süper güç diyorlar ki neremle güleceğimi şaşırıyorum bu ülke ancak tam sömürge olur ilerde bitik ekonomik ve hukuksal yapısı bölünmüş toplum şekli ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 24 Şubat 2020; 23:47:15 >
  • Sosyal medyada cop ve toma suyu yok çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28

    Sosyal medyada cop ve toma suyu yok çünkü.
    Thy istanbul tahran seferi uçak zorunlu ankaraya iniş yapmış arka arka iran seferleri devam ediyormuş bunuda öğrenmiş olduk para için herşeyi yapar bunlar hazırlıklı olun.Adamların o yok bu yok yalanlamalarına kanmayın zira virüs türkiyede ve yayıldı.
  • Şu konuya yorum yapanların en az yarısı torpil bulma imkanı bulsa dibine kadar kullanır. O yüzden boş yapmaya gerek yok böyle gelmiş böyle gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Thy istanbul tahran seferi uçak zorunlu ankaraya iniş yapmış arka arka iran seferleri devam ediyormuş bunuda öğrenmiş olduk para için herşeyi yapar bunlar hazırlıklı olun.Adamların o yok bu yok yalanlamalarına kanmayın zira virüs türkiyede ve yayıldı.

    Alıntıları Göster
    Thyde çok torpilli var, ilk onlara bulaşır inşallah da görürler...
  • Yahu zoraki kadromu açılır, ihtiyaç neyse o alınır. Alınırken gerekli yeterlilik sınavları yapılır, yüksek alan aday adil bir şekilde din, siyasi görüş vb. bakılmaksızın adil bir şekilde değerlendirilip, uygun bulunan pozisyona atanır.

    Şimdi yukarıdaki cümleyi tersten ele alalım, yani sondan başa doğru gidelim. Uygun pozisyon değil kişilerin kendilerini uygun bulduğu pozisyonlara atatıyorlar. Adil bir şekilde değerlendirme konusuna girmiyorum bile mülakatta önce siyasi görüşe bakıyorlar. Sınavlar ise belirleyici bir etken olmayıp yeri geldiğinde sınav ortadan da kaldırılabiliyor. İhtiyaca göre alımda kimin nasıl bir işe ihtiyacı olduğuna bakılıyor. Dolayısıyla da kadro açılma hususu hemde fazla fazla açılma hususundaki talepler gayet normal.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.