Şimdi Ara

HEPSİBURADA.COM black friday kampanya ALDATMACASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
2.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    hepsiburada.com blackfriday kampanyasını her yere duyurdu.25 kasımda bende 2 sipariş numarası ile 6 ürün sipariş ettim.30 kasımda hiçbir gerekçe göstermeden siparişleri iptal etmişler.Madem kampanya yapıyorsun. arkasında duracaksın.Hem parayı işlet hem de zamanımızı boşaçalan hepsiburada.com .Bu şekilde kandırılan aldatılan var mı? Tedarik edilememe durumu değil bu.Kötü niyetli şekilde kampanya aldatmacası ile mağduriyet söz konusu.Hepsiburada.com u türketici hakem heyetine şikayet etmeyi düşünüyorum.Bu şekilde mağdur olanların çok olduğunu düşünüyorum.Sizlerden de bu konuda bilgi alabilir miyim.



  • Müşteri hizmetlerine mesaj gönder,olmadı telefon et...Alt limitsiz çek verirler...
  • Bende alışveriş yaptım blackfriday kampanyasında , benim bütün siparişlerim geldi.

    Sana tavsiyem şikayetvar.com a yaz etkili oluyor.Ben daha önce yazdım etkili oldu.
  • Benim de bazı siparişlerim gönderilmedi. Iptal de edilmedi ama büyük ihtimalle iptal olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar. bende 25 aralık gecesi 01'de verdiğim siparişler hiçbir gerekçe göstermeden saat 03 gibi iptal edilmiş. mh'yi aradığımda önce tedarik edilemediği için iptal edildi şeklinde bahane uydurdu. 7 kalem ürünün hiçbirimi tedarik edilemiyor? madem tedarik edilemiyor neden hala ürünler satışta dediğimde ise bir süre bekletip hattan düşürdü.
    mh'ye yazılı olarak yazdığımda ise ''adres teyiti için sizi aradık ama malesef size ulaşamadık. size tavsiyemiz tekrar sipariş geçmeniz ve iletişim numaralarınızı güncellemeniz'' tarzında saçma ötesi bahane sundular. ulan dangalak bahane üreteceksin bari destekli at. bu güne kadar kimi adres teyiti için aradın. diyelim ki aradın siparişi gece 1 de vermişim 3 te iptal etmişsin gece gece kimi arıyorsun. kaldı ki aynı hesaptan 10larca sipariş aynı adrese geldi :)
  • benim siparişlerim geldi fakat.hepsiburadanın fiyat aldatmacasını size soylemek istiyorum 120 gb sandisk ssd 149 lira iken gece boyunca fiyatı sürekli arttı ve en sonunda 189 liraya kadar yükseldi
  • logitech anywhere mx 2 siparişi vermiştim. 220 civarıydı sanırım. Amazonda 180 liraydı o sıra. Dedim hemen gelsin 2 yıl garantisi olsun. Ama yok iptal edilmiş. Amazonda da arttı şimdi dolar da arttı. Allah belanızı versin dedim sildirdim hesabı.
  • 18 senelik (duayen!) hepsiburadanın şu son aylardaki haline bak. tam çakal site oldular

    hepsiburada.com hiç güven vermiyor. ay sonuna doğru webrazzi ödülleri için kendilerine oy vermemizi isterler. ne yüzle isteyecekler bu kez merak ediyorum
  • Eskiden İnternetten alışveriş deyince aklıma tek hepsiburada gelirdi. Ki belki yüzü bulmuştur siparişim. Birçok siparişimi koşulsuz iade almıstır. Hiçbir gerekçe göstermeden hemde aynı gün geri kabul etmiştir. Ama ne zaman bu pazar olayına döndü değişik değişik dükkanlar satış yapmayua başladı ozaman hepsiburada çöküşe geçti işte. Çok yazık böyle bir firmanın bu hale gelmesi. Acaba hiçmi bir yönetici bu foruma giripte bu şikayetleri okumuyor yada hiçmi kimse söylemiyor yöneticilere bu durumları. Bu gidişle alışveriş yapacak kimsesi kalmıcak hb'nin...
  • farklı satıcıların hepsiburada sistemine girmesi HB'nin mantığına ters.

    Sen rakibinle aynı dükkanda satış yapar mısın?
    :)
    n11 veya GG olsa olur.Çünkü orası AVM gibi . Ama hepsiburada kendi başına bir satıcı zaten




  • Musteri hizmetlerini aradim ilk once iptal edilme sebebi goremedi bekletti tedarik edilememis yalanini soyledi urunler stoklarinda gozukuyor.ozur filanda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tedarik edilemedi yalanına kızıp hesabı sildirdim zaten. Aldığım mouse hala satılıyor. MAdem o şeref yoksunu mağazan kafasına göre bana sormadan iptal ediyor sen kendi stoğundan yollayacaksın. Sorumluluk almıyorsan neden kendi sitenden sattırıyorsun. Madem ben neden o bilmem ne iletişimin sitesinden değilde hepsiburadadan alıyorum o zaman. Tüküreyim (başka bişey dedimde neyse) yaptığınız işe dedim sildirdim hesabı. 10 yılı geçmiştir belki. Ben şimdi indirim var diye aldım ama başka sitede de indirimdeydi şimdi o hakkım da gitti.
  • son aldığım protein tozunu 1 ay yanlış duymadınız 1 ayda yollayan kalitesiz firma :)
  • yazanlarin yuzde 99 benim gibi magdur anladigim,tuketici olarak bu tur kampanya aldatmacilarinda hakkimiz nedir bilgi sahibi olan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: incitmemeli


    quote:

    Orijinalden alıntı: AtakaN_35

    http://www.hepsiburada.com/avgo-ford-old-1-kare-siyah-2003-2006-multimedya-sistemleri-p-OTAVGS901-S

    500 tl ye düşmüştü aynı gün kargoya verildi ve ulaştı

    ben de bunu soracaktım. bunlar yollandıysa aldatmaca filan yoktur.

    Gece 1 gibi sipariş vermiştim hatta yanında 10.2 inclik olanıda aldım 500tlye, onaylandı sonra kendim iptal ettim ücreti o gün kartıma geri yatırıldı.

    Öğlen 10 gibide kargoya verildi ve ertesi gün teslim aldım.
    Henüz taktıramadım yarına kaldı umarım sağlam sorunsuz cihazdır. Bu fiyata çıkmasını veriyorlar anca.




  • ürünü hala sitede satılıp da gönderilmeyenler hakem heyetine başvursun
  • THH şikayet edersen , geç olsa da ürünlerini alırsın, onlar ellerinde yoksa onların bir model üstü veya dengini göndermek zorunda kalıyorlar. Vatandan ürün alanlar vardı şikayet edip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosef

    farklı satıcıların hepsiburada sistemine girmesi HB'nin mantığına ters.

    Sen rakibinle aynı dükkanda satış yapar mısın?
    :)
    n11 veya GG olsa olur.Çünkü orası AVM gibi . Ama hepsiburada kendi başına bir satıcı zaten

    senin yazmış olduğun mantığa ters hocam.örnek olarak. ayıla bayıla alışveriş yaptığımız amazon sitesi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.