Şimdi Ara

HDD hafızasıyla ilgili bir sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle başlığa giripte yardım etmek isteyen herkese tek tek teşekkür ediyorum.

    Arkadaşımın bir playstation 3 ü var ve günlerdir bende. Playstation hakkında pek bir bilgim de yok malesef. Multiman kullanarak sahte oyunlar oynuyorum şu anda fakat aletin dahili hafızası bomboş olmasına rağmen 25gblik bir alan görünüyor fakat arkadaşımın ps3'ünde uncharted 3 ü oynadığını biliyorum. Bu oyun da 40gb ve HDD'ye kurmadan oynanamıyor. Nasıl oluyorda HDD boşken 25gb hafıza olabiliyor?

    NOT: Geçenlerde L.A. Noire'yi yüklemek istedim HDD'nin içine fakat yüklenirken bir anda elektrikler gitti ve açtığımda oyun yüklenmiş gibi hafıza doluydu fakat Multiman programıyla dosya yöneticisini açtığımda HDD'de oyun falan da gözükmüyordu ama hafıza oyun yüklenmiş gibi azalmıştı.



  • Kopya konuşmak yasak forumda o yüzden kimse cevap vermez
  • Ben burada kopya oyun veya kopya yazılımla ilgili bir şey sormuyorum(en azından öyle sanıyorum). Sadece kopya oyun oynayan bir insan olduğumu fakat sorunun HDD'de olduğunu söylüyorum. HDD'nin neden böyle olabileceğini soruyorum.

    Yine de cevabın için teşekkür ederim adidas_85 :)
  • Kardeş o alanın bir kısmını ps3 kendi sistemi için kullanıyor, bu arada la noire hdd de kayıtlı ama tamamı değil bir kısmı kayıtlı kalmıştır o yüzden yer o kadar az gözüküyor, dosya yöneticisinden yanlış kopyalanmış oyun dosyalarını sol daha da fazla cevap yazamam adamlar google da ara bulursun dedim diye ceza veriyorlar, bunu da bahane edip ceza vermesin beyefendiler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: addidas_85

    Kardeş o alanın bir kısmını ps3 kendi sistemi için kullanıyor, bu arada la noire hdd de kayıtlı ama tamamı değil bir kısmı kayıtlı kalmıştır o yüzden yer o kadar az gözüküyor, dosya yöneticisinden yanlış kopyalanmış oyun dosyalarını sol daha da fazla cevap yazamam adamlar google da ara bulursun dedim diye ceza veriyorlar, bunu da bahane edip ceza vermesin beyefendiler

    Bu arada önemli değil
  • Sevgili adidas_85

    Sorun da orada zaten. Dosya yöneticisne girdiğimde gözükmüyor dosyalar. Bomboş olmasına rağmen sadece 25gb alan gözüküyor. Bu arada arkadaşıma sordum PS3'ü 60gbmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HonouuR

    Sevgili adidas_85

    Sorun da orada zaten. Dosya yöneticisne girdiğimde gözükmüyor dosyalar. Bomboş olmasına rağmen sadece 25gb alan gözüküyor. Bu arada arkadaşıma sordum PS3'ü 60gbmiş.

    Normalde 42 gb gibi birşey kalıyordu sen iyice bak, birde game utility diye bir yer var oraya bak belki oyunun kurulum dosyaları vardır
  • bize niye soruyorsun ki arkadaşına sor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.