Şimdi Ara

Havlupan ısınmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize iyi günler.. Benim sorunum banyodaki havlupan ile ilgili. kısa birsüre önce evdeki boya badana işlemlerinden dolayı bütün petekler yerlerinden söküldü. hepsi yerine takıldıktan sonra tektek hepsinin havası alındı. peteklerde şu an bir sorun yok. fakat banyodaki havlupanda hiç bir ısınma yok. üst taraftan havasını almak için uğraştım fakat hiç hava gelmedi. hep su geldi. bir süre öyle akıttım ama bi faydası olmadı. ve bu havlupan geçen kış gayet güzel ısınıyordu. havlupanın giriş ve çıkışı alt taraftan. geçen sene havlupan ilk takıldığı zaman da ilk başta ısınmamıştı. montajı yapan ustayı çağırdık. tam olarak hatırlamıyorum ama sanki çıkış vanasını söküp bi daha takmıştı ama dediğim gibi tam hatırlamıyorum. ondan sonra ısınmıştı. bi fikri olan var mıdır acaba?



  • Havasını aldınız mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdalkesgin

    Arkadaşlar hepinize iyi günler.. Benim sorunum banyodaki havlupan ile ilgili. kısa birsüre önce evdeki boya badana işlemlerinden dolayı bütün petekler yerlerinden söküldü. hepsi yerine takıldıktan sonra tektek hepsinin havası alındı. peteklerde şu an bir sorun yok. fakat banyodaki havlupanda hiç bir ısınma yok. üst taraftan havasını almak için uğraştım fakat hiç hava gelmedi. hep su geldi. bir süre öyle akıttım ama bi faydası olmadı. ve bu havlupan geçen kış gayet güzel ısınıyordu. havlupanın giriş ve çıkışı alt taraftan. geçen sene havlupan ilk takıldığı zaman da ilk başta ısınmamıştı. montajı yapan ustayı çağırdık. tam olarak hatırlamıyorum ama sanki çıkış vanasını söküp bi daha takmıştı ama dediğim gibi tam hatırlamıyorum. ondan sonra ısınmıştı. bi fikri olan var mıdır acaba?

    Diğer petekleri kapatınca ısınıyor mu? Bir de ısınınca havasını alın.




  • Hava alma yerinden basınçlı su geliyorsa sorun dönüş vanasındadır. Yeni bir dönüş vanası alın yada eliniz yatkınsa söküp bakın önüne keten vs.bişey tıkanmışmı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intererdem

    Hava alma yerinden basınçlı su geliyorsa sorun dönüş vanasındadır. Yeni bir dönüş vanası alın yada eliniz yatkınsa söküp bakın önüne keten vs.bişey tıkanmışmı.

    hava alma yerinden gayet basınçlı bir su geliyor. bugün vaktim olursa sökeceğim dediğiniz gibi dönüş vanasını. dediğiniz gibi belki pislik tıkanmıştır.
  • bir de bazı petekler sökülüp takıldıktan sonra vana ile peteğin bağlantı yerlerinden çok az su damlatıyor.. tekrar söküp teflon ile sardıktan sonra sıksam kesilir mi acaba?
  • Vana petekteki rekor ile birleşiyor bildiğim kadarıyla o kısma keten veya teflon olmuyor. O rekorları biraz sıkıştırmaya çalışın. Eğer vanalar eskiyse yani bi on yıllık varsa değiştirmeniz daha iyi olur.
  • Anlayan var ise lütfen:

    Peteği söktük havlupan taktık hiç ısıtmıyor. Bunların akış yönü ya da alt üst konumu var mı?

    Tüm petekler ısınıyor, havlupanın havası alındı, vanalar sağlam, gözenekler açık ama ısı yok. Ha havlupanı söktük petek taktık ısınıyor.

    Tek aklıma gelen SICAK HAVANIN YÜKSELMESİ yüzünden acaba alta sıcak su inmiyor mu?



    Teşekkürler donanımhaber üye ve moderatörleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl çözdünüz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı havlupan sorunu benim evde de var. Cozum önerisi olan bar mi arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.