Şimdi Ara

Hata '711' çözüm arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    İnternette gezinirken arada bir karşıma Hata "711" gibi birşey çıkıyor ve beni farklı google tarzı bir arama motoru sitesine yönlendiriyor.

    Durumu biraz araştırdım söylenenlerden birkaçını yaptım. Modemimi resetleyip şifresini değiştirdim. En temiz yol bu gibi geldi okuduklarımdan fakat yine olmadı. Yine aynı sorunu yaşıyorum. Bugün karşıma çıkan bir sorun. Yardımlarınızı rica ediyorum.

    Birde AirTies marka modemden böyle şeylerin olduğu söyleniyor. Doğruluğu nedir.

    Teşekkürler...



  • Merhaba,

    Anladığım kadarı ile, sizin isteğiniz dışın da farklı bir siteye yönlendiriliyorsunuz.

    Ama neden modeme reset attınız? Modem içerisin den yönlendirildiğinizi mi düşünüyorsunuz?

    Olabilir, yapılması gayet mümkün.. Tedbirinizi öncelikle modem den alın bakalım. Ama bunun için modem kullanıcı adı ve şifrenizi değiştirmeniz gerekir ilk etap da. Malum modemlerin standart bir kullanıcı adı ve şifresi vardır. Artık herkes bunları ezbere bilmektedir.



    Konuya gelecek olursak, yüksek ihtimal bir virüs yüzünden bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Benim size tavsiyem güncel bir Anti Virüs yazılımı ile sisteminizi Güvenli Modda tam taramaya tabii tutmanızdan yanadır.
  • Aynı sorun benimde yardımcı olmaya çalıştıgım bi arkadasımının basına geldi . bende ne yaptıysam olmadı ayrıca henuz format atmıstım ve de eset32 virüs programı olmasına rağmen :S butun guncellestırmeleri yaptım ,combofix,ccleaner,eset32 çare olmadı.. ayrıcı hizmetlere girip diğer sitelerde buldugum seyleri denememe ragmen henuz bi netice alamadım.. başka fikri olan varsa,bekliyorum paylaşımlarını
  • İnternette araştırmalarımda okuduklarımdan dolayı modemime reset atıp ttnet şifremi değiştirdim. Fakat kullanıcı adımı değiştirmedim.
    Onu değiştirmek nasıl mümkün oluyor. Şifrem şu an standardın dışında ama kullanıcı adım ad ve soyad bilgisinden oluşuyor. Uzun süredir internet kullanıyorum. Ben bağlantı alırken şimdiki gibi telefon numarasını yapmıyorlardı kullanıcı adı olarak.

    Herneyse az önce Lisanslı Eset Smart Security ile yaptığım tarama bitti. Bir virüs ya da tehdit bulunamadı. İnternette bulduğum bir resmi atacağım.
    Tam olarak bu hatayı alıyorum. Resim ektedir.

    Bilgisayarı daha dün akşam toparladım yani yeni bir cihaz i5 sistem. Bu yüzdende korkuyorum başına birşey gelmesinden. :)))

    2 gün önce sanırım bir yazdığıma daha cevap vermiştiniz. Herşeyi denemiştim fakat dediğinizi denememiştim o gün ve onu yapınca olmuştu. Şimdide kısmet olursa yardımlarınızı bekliyorum. :)

     Hata '711' çözüm arıyorum




  • Anladım, peki şunları denermisin?

    Bilgisayarım sağ click -> Yönet -> Hizmetler ve Uygulamalar ve ardından Hizmetlere tıkla.

    Liste den,

    "Telefon hizmetine" sağ click ve sonra da "Özelliklere" tıkla. Genel sekmesin de, başlangıç türünün yanındaki "El" ile seçeneğini tıkla. "Genel" sekmesin de, hizmet durumu altın da "Başlat" seçeneğini ve sonra da "Tamam" seçeneğini tıkla.

    "Uzaktan Erişim Bağlantı Yöneticisi" ve "Uzaktan Erişim Otomatik bağlantı Yöneticisi" hizmetleri için de tüm bu adımlar uygula ve bilgisayarını yeniden başlatarak tekrar dan test et bakalım.
  • Bunları yapmıştım fakat reset atmamıştım. Şimdi resette attım girmeye çalıştığım sitelerden yine aldım bu hatayı. Resimleri atıyorum. Resim boyutu biraz büyük geldiğinden iki ayrı mesaj olarak atacağım yönlendirildiğim siteyide görün.

     Hata '711' çözüm arıyorum
  • Yönlendirildiğim site...

     Hata '711' çözüm arıyorum
  • Virüs den başka bir şey değil bu arkadaşım..

    Öncelikle sisteminden Eset adlı güvenlik yazılımını kaldır.

    Buradan! Kaspersky adlı Anti Virüs yazılımını indir ve kur.

    30 günlük deneme sürümünü etkinleştir, yazılımı güncelle. Sistemini Güvenli Modda açarak bilgisayarını bununla tam taramaya tabii tut.

    Ek olarak, Combofix ile de tarama yaptır.
  • Pekala bunları yapacağım ama yarın akşama anca olucak :))) Kısmet olursa bunlar ile ilgili sonuçları yarın akşam yazarım. Şimdilik görüşmek üzere.

    Teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alex23644

    Pekala bunları yapacağım ama yarın akşama anca olucak :))) Kısmet olursa bunlar ile ilgili sonuçları yarın akşam yazarım. Şimdilik görüşmek üzere.

    Teşekkürler...

    Ancak birşey daha söyleyeceğim. Şu an evimde aynı ağ üzerinden 2 tane pc kullanılıyor. Diğer pc dede bu sorun var :))) Nereden geldi peki bu virüs bu pc ye takılan birşey ona takılmadı :)))
  • Ağ üzerinden paylaşım varsa, mutlaka ona da geçmiştir.
  • Neyse bayağı bir karışıcak ortalık bu olaya girersek ben şu işlemleri yaptıktan sonra tekrar danışırım olmadı format atıcaz yapıcak bişeyimiz yok sistem yeni gözüm gibi bakmalıyım :)))
  • Format atmaya iş kalırsa, mutlaka diğer bilgisayar ile bağlantısını kesmen gerekiyor.

    Hatta, sistemi internet ağından kesip format atman gerekiyor. Bu işlem diğer bilgisayar için de geçerli.
  • Ethernet kablosunu çekmem yeterli olucaktır sanırım. Tavsiyen için teşekkür ederim.
  • Evet, yeterli olacaktır..

    İki bilgisayarı da temizlediğine emin olmadan eternet girişlerini takmaman lazım.
  • Biraz önce yeni birşeyle karşılaştım.
    Görev Yöneticisini açtım ve chrome.exe nin bir tane açık olmasına rağmen birden çok olduğunu gördüm ve chrome.exe*32 gibi bir ifade ile tam 5 adet alt alta var. Sekme açtıkça artırıyor satırları. Sanırım virüs tam olarak bunla bağlantılı bir şey :))) internet explorer açıncada 2 tane çıkartıyor :)))

    İşte resim



     Hata '711' çözüm arıyorum
  • Chrome de sıkıntı yok, normal o şekil de görünmesi..

    32 Bit dir..

    İnternet Explorer için de aynı durum söz konusu.
  • Windows 7 kullanmıyordum daha önce fanatik bir XP ciyim :))) Orada böyle gözükmüyordu bir sorayım dedim bu yüzden :)))
  • Anladım.

    Bu şekil de görünmesi gayet normal.
  • Merhaba;

    Dün kaspersky kuramadım fakat güvenli modda eset ile tarattım sabah işe geleceğimden gece ilgilenemedim diğer programla.

    Şu an hala daha işteyim. Evden haber aldım ve hala aynı hata ile karşılaşıyoruz. Galiba format buna çözüm olucak :(

    Formattan sonra buna tekrar yakalanma riskim nedir? Sıkıntı gerçekten ne ile alakalı olabilir.

    Ve birşey daha ağımda 2 cihaz var aynı evin içinde demiştim switch üzerinden ağı dağıtıyorum ve yeni toparladığım pc yi kapatınca switchdeki portum yeşil değilde turuncu yanıyor. Bir tek o turuncu yanıyor bu ne anlama geliyor bu konudada kafam karışık biraz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.