Şimdi Ara

hard diskin mavi yaziyla gozukmesi :S ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dun aksam pc ye format attim iki hdd var 160 ve 500 gb onceden 160 i c olarak kullanirdim simdi 500 u ikye boldum bir yarisi sistem icin diyer yarisida diger dosyalar icin fakat bu ikinci yari mavi yaziyla gozukuyor icine koyduklarimda mavi olarak gozukuyor ilerde bana bir sorun acarmi format atarsam bu belgeler zarar gorurmu daha once format atmistim ve 500 gb nin icindeki butun bilgilerim gitmisti ve duzeltememistim yeniden boyle bisey olurmu ?????



  • Başka bir kullanıcıya ait olduğunu gösterir mavi ile yazmış olması. Yani senin önceki sisteminde kullandığın kullanıcı adı "A" ise ve şu anki kullanıcı adın "B" ise, "A" ya ait olan eski sistemdeki dosyaların ana dizinini mavi yazı ile yazar. Şifrelenmiş veri içermiyor ise ilerde sorun yaşamazsın. Admin olarak bilgisayarını tam yetkili açıyorsan, o mavi olan dosya yada HDD ye sağ tıklayıp kullanıcı haklarını kendine tahsis edebilirsin.
  • hayır sorun şu dosyaları atarken sıkıştır diye bir seçenek var mutlaka ondan hangi bölümdeyse sağ tıkla özellikler daha sonra disk alanından kazanmak için sıkıştır diye seçenek var eğer o işaretliyse kaldır...
  • tesekkurler mavi yazilar ortadan kalti :) ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.