Şimdi Ara

hangisi? 2009 320i e90mı? 2015 civic mi? 2015 golf mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şimdi arkadaşlar. ankara içinde senede 15 000 km yol yapılacak. adaylar

    1. 2015 civic mi? bildiğim araç. yeni gibi olucak neredeyse. huyunu suyunu biliyorum. son kasayı sevemedim. başkaları 2015 civic kaliteli değil, turbo yok, o paraya lpg li olur mu vs vs biçok şey duyuyorum.

    2. 2015 golf mü? bu da bir alternatif. dizel düşünüyorum. civic + 20000 civarında olucak. volkswagen kalitesi diyorlar hak da veriyorum. alıyım geçeyim diyorum artık yoruldum.

    3.2009 320i e90- lpg ile binilecek. 80000 TL civarında alıcaksan premium araç olsun diyorlar çevremden. alırım sürerim ancak bmw nin adı korkutuyor. mekanik sıkıntı çıkarsa yada başka herkesten duyduğumuz dezavantajları düşündürüyor.

    yorumlarınız tavsiyeleriniz nelerdir?



  • Hocam beklentilerini karsilayacak ise,



    Hondanin otomatigini al,güzel kaliteli bir Lpg kiti taktır keyfine bak.



    Saydiklarin arasında en sorunsuz araç honda. (Golf de Dsg hariç sorunsuz)



    Bmw masraf çıkartır illaki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 320i'yi almayın diğer ikisinden hangisini istiyorsanız alın. BMW'nin 4 silindirli atmosferik 2.0 litre 156 motoru çok kötü. Benzinde dahi kullanılırken sıkıntı çıkaran, çok benzin tüketen ama gitmeyen bir motordur. LPG ile başınız sorundan kurtulmaz. Bu dediklerimi kulaktan duyma yada sadece bir 320i almış sorunlarla boğuşmuş ve bunu aracın geneline yayan biri olarak söylemiyorum. Onlarca hatta yüzlerce müşteriden gelen şikayetlerden biliyorum. İlk başlarda o araçlarda stop etme sorunu vardı, kafasına göre aksırma, tıksırma yapar gitmezdi. BMW bunu Türkiye'deki benzin kalitesine bağladı. Tabii neden sadece kendi aracında sorun yarattığına mantıklı bir açıklama getiremedi. Daha sonra araçlar için yazılım güncellemesi çıkardı hatta avrupada araçlar 156 hp iken bize 150 hp olarak geldi. Birtakım sorunlar azalsada tamamen bitmedi. Kısaca daha önce dediğim gibi çok başınız ağrır, ayrıca piyasası yoktur. Hele LPG ile başınıza tam anlamıyla dert olur, sakın bulaşmayın.
    Bütçenize uygun ve temiz bir 2010 model ve üzeri 184 hp 320 dizel bulabilirseniz alın, memnun kalırsınız.




  • bence en mantıklısı golf. kalite dizel 2. el daha ne olsun her şeyi var.
  • Honda civic 2015 kullanıyorum 2.5 yıldır. Eğer önceki araçlarınız bmw, mercedes vs değilse üzmez hiç bir zaman. Ancak daha önce bu tip araçları kullandıysanız alışma süreci zor olur.

    Aracın, golf veya 320 ile rakip olacağını düşünmüyorum öncelikle. Ancak garanti ve sağlamlık (sorunsuzluk mekanik olarak) yakıt tüketimi olarak, şehir içi kullanım ve uygun fiyatlı donanım olarak tatmin edeceği aşikar. Performans, konfor ve direksiyon hissiyatı olarak beni epey hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim.

    Honda alırsanız alt izolasyon yapılmış ve michelin primacy 3 gibi sessiz lastiklere nitrojen basılmış olarak kullanırsanız ancak çekilebilir bir yol sesi alabilirsiniz,. Bunun dışında bu kış 4500km ortalama 35km/s ile 8,2lt/100km değerini yakaladım. İlk aldığım kış bu oran 12lt/100km idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 17 Nisan 2018; 13:2:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civic eski şirkette çok kullandım:

    -çok yakar, az kaçar
    -bir golf kalitesi yok

    golf halen kullandığım bir araç. c sınıfında golf'ü tek geçerim. 320i güzel araç ama 2009 hem yaşlı hem de tüplü kullanmayı şahsen ben tercih etmezdim. tüplü kullanacağına göre bütçe kısıtı da var. bütçe kısıtı olan için golf çok daha güvenli bir liman.
  • Hocam daha yeni 2012 manuel benzinli premium civic aldım. Benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Yol tutuşu direksiyon hissiyatı gayet hoşuma gitti. Yazın tüpte takırıcam şimdilik fazla yakıyor benzinli olduğundan fakat enazından manuel versiyonunda az kaçar çok yakar gibi bir durum yok araba siz nekadar basarsanız okadar gidiyor. Konfor iç malzeme kalitesi açısından belki bir golf değildir ama pişman ediceğini düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılda 15 bin km için benzinli bir araç daha mantikli olur. Civic'te turbo yok ve bildiğiniz bir araba. TSI Golf alarak fazladan dizele 20 bin tl vermemiş ve farkli bir araba tecrube etmis olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.