Şimdi Ara

Hangi oto teyp alınmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
8.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oto teyp alırken nelere dikkat edilmeli hangi oto teyp alınmalı

    Bu soruya teknik bir cevap vermeden önce söylememiz gereken en önemli konu oto teyp alırken aldığınız yerin müşteri memnuniyeti karnesine bakmanız olacaktır. sektördeki tecrübesi ürünlerinin orjinal olup olmaması ürünlerinin faturalı olup olmaması satış sonrası destek hizmeti ile ürünlerinin garantili olup olmamasına bakmak olmalıdır. Kısacası aldığınız ürünün teknik kalitesinden önce ürünü aldıktan sonra muhattap olacağınız firmanın müşterisine sattığı ürünün her türlü arkasında olup olmaması çok önemlidir Pıoneer Mehmet müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur sattığı ürünün satış sonrasında bile her zaman araksında olmuştur.

    Bunun yanı sıra teyp alırken dikkat etmeniz konulardan biri de alacağınız teyp in aracınızla uyumlu olup olmadığıdır. bazı oto teyp markaları araç modellerine göre oto teyp üretmektedirler oto teyp alırken aracınızın markasını söyleyerek aracınız için üretilmiş orjinal teyp olup olmadığını öğrenmenizde fayda vardır. bunun yanında ses kalitesinden ne beklediğiniz önemlidir eğer güçlü bas yüksek ses ile aracınızda müzik dinlemek istiyorsanız ve bu yüksek ses ve bas da ses kalitesinin bozulmasını istemiyorsanız çıkış gücü yüksek güçlü watt hoparlör seçimleri yapmanız gerekir tabiki davul bile dengi denginedir ata sözünden yola çıkarak kaliteli yüksek ses çıkışlı hoparlörlere gene aynı kalitede teyp modeli seçilmesi gerekmektedir.

    Kısacası bu konu hakkında teknik olarak çokta bilginiz yok ise güvenilir bir yerden destek alarak en doğru tercihi verebilirsiniz Pıoneer Mehmet sektördeki 20 yıllık tecrübesi ve verdiği güven ile siz değerli müşterilerine her türlü desteği vermektedir 0312 384 00 27 nolu telefondan istediğiniz zaman destek alabilirsiniz. Teşekkürler

    Double teyp modellerimizi görmek için tıklayın

    Yaptığımız bazı çalışmalarımız

     Hangi oto teyp alınmalı ?

    Doblo
     Hangi oto teyp alınmalı ?
     Hangi oto teyp alınmalı ? Hangi oto teyp alınmalı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pıoneer_Mehmet -- 3 Haziran 2016; 5:27:45 >







  • Her şey eldeki bütçeye ve paraya göre alınır.
    Elimizde para hangi kaliteye yetiyorsa onu alırız
    Araç ve kişisel zevkler sonra gelir.
  • Evet her konuda olduğu gibi maddi güce göre alınıyor her şey yoksa insan en iyi mobilya en kaliteli kıyafetler en pahalı yiyeceklerden almak ister Allah herkese hayırlı bol kazançlar nasip etsin.
  • Teyp konusunda pioneer den başka markaya para vermem parasının son kuruşuna kadar hak eden, her kulak zevkini tatmin eden, her ses sisteminde Max performans sergileyen inanılmaz bir teyp markasıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pioneerin en ust seviye teypleri iyi.Bir önceki kasaları daha sağlamdı.Ben pioneer den alpine ye geçince anladım ki daha kaliteleri varmış.Şu an alpine ve clarion en iyileri.24 bit DAC olanları tabi.Birde işlemci varsa 10 numaradır sesi.
  • Hyundai era arabamdan 2 defa double teyp calindi 3. Su evde duruyor. Hirsizlik olayi icin onlem alma sansimiz var mi. Tak cikar bir model veya onune kapak vs.
    Ucuz, usb girisi olan teyp tavsiye edermisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 12 Haziran 2016; 10:22:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cogu teyibina on ekran kismi cikiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pıoneer_Mehmet P kullanıcısına yanıt
    Pıoneer_mehmet benim 2006 model doblo aracım var çok masraf yapabilecek durumda değilim bana 150 tlyi aşmayan hatta 100 lirada olabilir yani o tarz teyp önerirmisin fazla bir bilgim yok konu hakkında.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRKER....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.