Şimdi Ara

Hangi hazır kombinasyon (2000tl civarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    2 haftadır ev sinema ses sistemi almak için araştırmalar yapmaktayım. Gördüğüm üzere bu işte avr+speaker kombinasyonları ve fiyat konusunda sınır yok. O yüzden bu işe 2000tl dolaylarında bir bütçe ile girişmeyi planladım. Bu arada sistemi apartman dairesinde kullanacağım, yani sesi makul bir seviyenin üzerinde açamam. Bugün şu sistemleri gördüm, dikkatimi çektiler.

    a)Denon AVR-1514 & Magnat Monitor Supreme 800 1999TL
    b)Pioneer VSX-921 + Magnat Monitor Supreme 800 2299TL
    c)Marantz NR-1504 + Magnat Monitor Supreme 800 2399TL

    1)Sizce fiyat olarak ayrı ayrı almaktan daha uygun mu?(tabi beklendiği üzere o sitenin kendi fiyatlarına bakacak olursak daha uygun)
    2)Ürünlerin kalitesi o fiyatlara değer mi?







  • marantz 1054 tavsiye ederim ama hoplar için bir şey diyemiyicem.dinlemedim çünkü.
    onun yerine monitor audio vector 5.1 veya focal sib cub 5.1 olabilir.veya boston soundware S 5.1 olabilir.
    diğer bir alternatifte dali fazon 5.1.
  • kule tıpı mı ıstıyorsun ozellıkle sıstemınızı? benım tavsıyem medıa mark saturn gıbı mağazalara gıdıp buralardan bakman. en azından seslerını dınleyıp karar vermen. ayrcıa fıyat olarak hafta sonlarıda cok ıyı ındırım yakalarsan o zaman cok ıyı olur. benım sahsı fıktım Harman kardon bose jbl gıbı ses halında bır sıstem almanızdan yana. bu arada kendım harman kardon kullanıyorum ve 4500TL lık setı 2200 tl ye almıstım medıa marketten.
  • Samsungun yeni vakum tüplü sound bar ve subwooferlara bi bak bence bütceyi yüksek tutmuşsun nasıl olsa.
  • AidenPearce A kullanıcısına yanıt
    arkadasın yazdıgı modellere bır bakarsanız amfılı porf sıstemler. samsung gıbı amator setı ne yapsın
  • wisemanman W kullanıcısına yanıt
    Amatör işi olsada ses kalitesinde dediği sistemlerden çok daha iyidir.
  • AidenPearce A kullanıcısına yanıt
    ses kalıtesı daha mı ıyı? lutfen arkadasın onerdıgı sıstemlerı ınceleyıp oyle fıkır yurutelım. samsungun sesı ne kadar kalıtelı olabılır ? ya da bu gune kadar ne kadar kalıtesı ses sıstemı yapmıs? komık olamıyın lutfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 11 Temmuz 2013; 16:47:16 >
  • Sn.Habecan,

    Ben de tıpkı sizin gibi yaklaşık bir aydır, almayı planladığım tv nin yanına kaliteli bir ses sistemi ve bluray player almak için araştırma yapıyorum..Ses olayına önem vermekle birlikte bu alandaki teknolojiye tümüyle yabancıyım..
    Yazdığınız 3 seçeneğin de ses alanında önde gelen firmalar olduğunu biliyorum..Ancak çok merak ettiğim birşey var.. Bu cihazların (hoparlörlerini soru dışında tutuyorum) kaliteli ses çözücüleri dışında (bildiğimden değil tahmin ediyorum) mesela arkadaşın da bahsetmiş olduğu samsungun lambalı (ne demekse) ve vakum tüplü ses sistemlerinden ne farkı var?? Samsung, bluray de oynatıyor verdiğini iddia ettiği "iyi sesin" yanında mesela....Demem o ki bu aygıtlar yalnızca iyi ses vermeyi mi sağlıyor yoksa bunun yanında video da oynatıyor mu ya da receiver vazivesi görüyor mu??

    Cahilliğin gözü çıksın




  • Merhaba öncelikle konuyu bildiklerim dahilinde özetleyeyim tabi yanlışlarım olursa affola üstadlarım düzelsin şimdi ses işi göreceli kavram kişiden kişiye göre değişir ve beklenti bütçede işin içinde hazır sistemlerde birçok kandırmaca olur işte lambalı 1000 watt falan filan eğer sistem toplayıp uğraşamam diyorsanız bu tarz sistemlere bakabilirsiniz yada gelelim avr+ hoparlör sistemine birçok cihazını bağlayabilirsiniz birçok değişiklik yapabilirsiniz sistem bileşenlerini tek tek toplayabilirsiniz yani amfi+hoparlör sistemi daha uzun ömürlü vede alınan ses daha keyifli olacaktır yalnız bu işlere meraklıysanız vede uğraşmayı seviyorsanız bir göz atın derim ben kısacası amfili sistemde özgürsünüz herşeyi siz belirliyorsunuz bu işi yapan firmaların demo yerleri oluyor oralara gidip dinleti yapabilirsiniz yada media marketlere bir göz atın




  • Teşekkür ederim..
  • Belirttiginiz hazir sistemlerde sub yok, bir de onun maliyetini eklenince 2000 tl bütçeyi asıyor malesef

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.