Şimdi Ara

Hamza Hamzaoğlu | 14:00'te TRT Spor'un Konuğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hamit selçuk 1.alternatif jose bilal jpk diye gidiyor gülsem mi ağlasam mı hamit gelecek kaç maç devamlı oynayacak sakatlanmadan jpk yi unutuyordu ayıp olmasın diye söyledi
  • Arkadaş her gittiği yerde şampiyon kadro vs diyor hoca, tamam şampiyon kadro hadi transferde yapmıyorsun o zaman kadroyu koruyacaksın...

    Madem bazı oyuncuların gidişi kaçınılmaz, onların yerini doldurmak zorundasın !

    Melo ve Telles gittiğinde hem sayısal hem performans olarak eksiklik olacaktır. Defansif karakterde ortasahamız yok arkadaş...

    Bu plansızlıkta hocanında suçu var, bu sadece hatalarından biri
  • Her oyuncumuzun katkı sağlayacağı zaman gelecek!
    Umut,Bilal,Hamit,Olcan?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tellesi geçtim de Melonun son gün gidişinde bu plansızlıkta şuçu var hamza hocanın da, ama son gün de olsa oyuncu gitmek istiyorum dediyse de bişey diyemiyor insan melo konusuna, fiyat da fena değil sonuçta. Buradaki hatası bence melonun gitmesi değil melo giderken Dzemaili'nin de gitmesi bence değerlendirmeliydi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programı sununları tebrik etmek lazım, tam taraftarın istediği şeyleri soruyorlar.
  • Kafa yapın değişmeli Hamzaoğlu. Fatih Terim'in isteğiyle geldin td oldun, bundan sonra yapman gereken yönetim yalakalığı değil. Seni oraya getiren o yönetim de değil zaten. Gün gelir o yönetim ilk seni kovar ilk senin kuyunu kazar pişman olursun. O kafa yapın değişmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bruma yollamamızın en büyük sebebi sinanın arkadan geliyor olması her maç umut ilk 11de ama çelişkiye bak bu adamın 90 dakika lig maçı oynadığını yada ilk 11de başladığını hatırlayan var mı
  • Beyler hamza hoca Sinan hakkında denayer hakkında güzel Şeyler söylüyor şaşırdım sizce bu gerçek Hamza Hamzaoğlu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar ligi şampiyonu olmak istiyoruz

    ol tabi ol ama Umut'la olmaz o işler
  • Soru: Şampiyonlar liginde ilk 16'ya mı kalmak istersiniz yoksa UEFA kupasında final oynamak mı?

    Hamza: İlk hedefimiz şampiyonlar ligi kupasını kazanmak ama bu yıl mı olur yoksa önümüzdeki bir kaç yıl içinde mi olur onu bilemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratdns

    "SİNAN GUMUSE SANS TANIMAK ICIN BRUMAYI KIRALADIK"

    AMA SINAN YERINE UMUT BULUT OYNUYOR

    Zaten bruma da yedek kalıyor du ya hocam işte onun yerine
    :-D :-D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstedikleri kadar adam gibi adam desinler Hamza Hamzaoğluna, ben nasıl biridir şahsen tanımadığım için yorum yapamıyorum; fakat bu günkü yönetim sevici açıklamaları ile kendini bitirdi benim gözümde.
  • Yine söylemiş söyleyeceğini. Ne diyor Yönetim istediğimiz oyuncuları aldı. Yani Hamza oyuncu istememiş. Melo yerine Jem'i aldırdın yani. Bravo. 3 kupalı şampiyon hoca.

    Ulan sanki Şenol Güneş'in Bursa'da oynattığı futbolu oynattında gelip konuşuyorsun. Hep popülizm hep popülizm. Popülizm yaparak nereye kadar gideceksiniz göreceğiz. Şampiyon kadroymuş, 3 kupa almış.


    Bu arada Hamza eleştirilere kulak kapamış, hala onu destekleyenler varmış..... CB'de eleştirilere kulak kapamıştı. Hemde dostlarından, destekçilerinden, tabanından gelen eleştirilere.... Ne oldu? Başkanlık yalan oldu, onu bırak iktidar yalan oldu..... Seninde sonun böyle olacak Hamza. Düşeceksin. Hemde çok kötü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shepherd.

    '' Kevin Grosskreutz transferinin olmaması planlarımızı değiştirmedi.''

    dakika 1 gol 1

    Kevin i zaten umutun yedegi olarak dusunuyordur bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfürü hakediyorlar ya sorun değilmiş ne kadar da rahat
    O zaman çıksın o adamın parasını cebinden ödesin.
  • Hamza gözümde bitti işine gelince Galatasaray'ın paralarına yazık diyor.
    Böyle boktan bir olayda Galatasaray'ın paraları gidiyor ve sorun değil diyor.
  • Programi izleyemedim ama sizin soylediklerinize gore Hamza Hoca bayagi bir Polyannacilik oynuyor gibi. Sorun degil, hallederiz, biz sampiyon takimiz gibi suslu bos kelimelere tok bu taraftar kusura bakmasin
  • hatalara bak bu hatalar amatör takımlarda ancak olur....

    1- melo gidecem gidecem dedi mi ? dedi.. sonra inter anlaşmayı durdurdu mu? durdurdu...melo 2 ay yattı mı? yattı. sonra melo ben gitmeyi düşünmedim diyip takımda kaldı mı ? kaldı.. sonra yine aynı melo transferin son günü takımdan ayrılacam dedi mi ? dedi..eee?
    burda ilk suçlu melo. 2nciside onun gidişine kendini hazırlamayan takımı hazırlamayan hamza hamzaoğludur..

    2- sabri galatasaraylı değil mi? hemde gerçek galatasaraylı? lafa gelince söze gelince öyleyse neden 1 milyona imza atmıyor veya boş mukaveleye ? neden 1.8 milyon euro veriyosun? parayı sokakta mı buluyorsun?
    yönetim beceriksizliği ve hamzanın patavatsızlığı bu sabride sabri

    3- geçen yıl bu takımın sağ beki stoperi kanatları ve forveti yoktu bu yıl yine yok? denayeri almış olman hatta kevini bile almış olman bişey değiştirmez. biri kiralık öteki 6 ay yok.. hadi seneye denayeri vermediler ne yapcan?

    4- jose var jem var hamit var dionda. hamit koca sezonda kaç maç yapıyor? jem kaç maç yapmış? joseyi real seneye vermezse ne yapacaksın?

    5- takımda bruma gibi kanat var fayda sağlayamasada var. top taşıyan çalım atan oyuncu yok. madem yerine almayacaksın niye gönderiyosun? hemde kiralık?

    6- sinan gümüşü oynatcam diyon kadroya bile almıyon? tellesi son dk gönderiyosun ama kiralık. bu mu porto modeli.. umut bulut yılda 2 milyon euro garanti para alıyo..


    yabancı sınırının serbest olduğu bir ortamda bu oyunculara bu kadar para verilmesi hiç ama hiç doğru değil ffp diyip kimsede kimseyi kandırmasın.. bi ton para aldılar bedavadan illaki oyuncu alırdın.. kimi mi? salah, alex song ve gomez.. en basitinden bu oyuncuları rahat alırdın.. ama sizde beyin yok çünkü hamza ve yönetim olarak hala birbirinizi yalıyorsunuz kim daha çok sömürecek kulübü diye.. yiye yiye bitiremediniz lan bi düşün takımın yakasından artık..




  • Aga çok komik ya

    Transfer olmaması için takımın paraların yazık olur diyor
    Adam 6 ay oynamadan 3 milyon TL alacak ona üzülmüyor
  • Herkes Sinan yerine Umut oynuyor yazmış. Sinanın 1 aydır sakat olduğunu bilmiyorsunuz sanırım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.