Şimdi Ara

Halı Saha İçin Hakiki Deri F/P Krampon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar plastik çim halı sahada oynamak için hakiki deri krampon arıyorum. Genellikle savaşçı orta saha olarak oynuyorum. Sürekli topa basan, sert müdahale yapan ve gerektiği zaman da oyun kurucu pozisyonundayım. Bulduğum modeller arasından kıyaslama yapabilir ya da kendi beğendiklerinizi önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

    NIKE TIEMPO GENIO II LEATHER AG-PRO: Denediğim tek model. Mağaza çalışanı hakiki deri olduğunu söyledi ama pek emin olamadım. Normalde 43 numara giyiyorum ama kalıbı çok dar olduğu için 46 numara tam oturdu. Bu kadar büyük numara da içime sinmediği için almaktan vazgeçtim.

    NIKE TIEMPO LEGACY II AG-PRO: Leather modelinin bir üst versiyonu. 320 liradan 220 liraya düşmüş ama hakkında bilgim yok ve satışı da çok az yerde var.

    ADİDAS PREDATÖR: Orta saha oyuncuları için önerilen kramponlardan biri. Hangi modeline bakmak gerek bilmiyorum. Hakiki deri olup olmadığı, kalitesi ve özellikleri hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

    Bunlar dışında kullanıp da beğendiğiniz modelleri de bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekstasis -- 28 Şubat 2017; 8:24:13 >







  • Kramponların ne farkı var bi çözemedim. Bazıları hafif bazıları ağır oluyor sadece. Kapitalizmin dayatmalarından ibaret.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiempo al geç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her krampon farklı özelliklerdeki oyuncu tipleri için dizayn ediliyor. Yüksek taban, alçak taban, gerçek ve suni çim taban, topuk desteği, top kontrolü için kabartmalar ve daha ismini bilmediğim bir sürü teknoloji. Amatör düzey için kapitalizmin dayatması diyebiliriz ama prof ve yarı prof modellerde çok farkediyor.

    Nike görevlisi biri, tiempo çıktığından beri aynı çizgide bana kalırsa hypervenom al dedi. Tiempo zaten içime sinmemişti, bu yorumdan sonra da tamamen vazgeçtim.

    Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekstasis -- 28 Şubat 2017; 20:50:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.