Şimdi Ara

Haaland 8 maç 0 gol 0 asist...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haaland geçen sene 8 yarı final veya final maçında 0 gol 0 asist ile oynamış. Adam önemli anlarda sahada yok. Bu adamın ballon dor alması imkansızdı.



    8 kritik maç 0 gol 0 asist. Haaland 8 maç 0 gol 0 asist... Ben oynasam en az 1 gol 1 asist yapardım.


    Messi ise Hırvatistan'ı yarı finalde mahvetti ve finalde Fransa'ya 2 gol attı. Konuşacak bir şey yok aslında. Gerçekleri kabullenmek lazım.





    Haaland 8 maç 0 gol 0 asist...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 2 Kasım 2023; 19:42:38 >







  • Haaland konusunda seninle hemfikirim. sonunun İbrahimoviç gibi olmasını istemiyosa finallerde de etki göstermeli.

    Messi'nin dünya kupasının kazanılmasında kilit rol oynadığı da net bir gerçek. çünkü grupta elenirken ve grup sonrası ilk maçta sanırım bireysel olarak elenmeyi önledi. Messi olmasa erken havlu atmış olacaklardı.

    lakin şurada sen gene dayanamayıp saçmalamışsın:
    quote:

    Messi ise Hırvatistan'ı yarı finalde mahvetti ve finalde Fransa'ya 2 gol attı.
    bak senin şöyle bi özelliğin var. gereksiz yere gerçek dışı abartılara başvuruyosun. Hırvatistan maçını Messi değil diğer oyuncular kopardılar. evet Messi maçın sonlarında Gvardiol mudur nedir onu madara etti, mükemmel bir resital sundu, ama o gol maçın kaderine hiçbir etki etmedi. o gole kadar diğer oyuncular zaten maçı koparmışlardı. final maçında ise gerek Mc Allister gerek Di Maria gerekse diğer oyuncular mükemmel oynadılar. Messi maç içinde kazanılan penaltıyı kullandı, bide bitane boş kaleye top yuvarladı. kötü oynadı demiyorum ama hani bi Messi performansı sunmadı, maç Messi'nin o alışageldiğimiz özel yetenekleri ile kazanılmadı. hem yarı finali hem de finali diğer oyuncuların performansları kazandırdı, Messi'nin değil.

    tabi ben kime konuşuyorum ki. sen gene gelip iki kahkaha gifi koyup gidersin şimdi.

    başka iki kişi de gelip "vay Messi düşmanı der" ama sorun yok, gerçekleri yazıyoruz, beğenmeyen bloklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Kasım 2023; 20:43:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haaland 8 maç 0 gol 0 asist... Hırvatistan'ı mahvetti yazmış. 1 gol atmış o da penaltı.

    Fransa'ya 2 gol atmış 1'i penaltı diğeri kaleciden dönen topu boş kaleye.

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Arjantin 2-0'dan öndeyken 2-2'ye gelen Hollanda ve Fransa maçlarını unutma. O gol olmasaydı büyük ihtimal maçı 3-2 Hırvatistan alırdı. Arjantinli oyuncular maçın ilerleyen dakikalarında oyundan düşüyorlar çünkü maça inanılmaz presle başlıyorlar. Galatasaray da bu yüzden Bayern'e yenildi.


    Bunun yanı sıra şu iddiamı hiç unutma: Real Madrid'e geldiği an Mbappe üst üste en az 5 defa Ballon Dor alacak. Ben Haaland'ın 1 kere bile Ballon Dor alacağını düşünmüyorum. O adamda o kapasite yok.

  • Penaltı atabilmek çok önemli.


    C. Ronaldo'nun iyi bir penaltıcı ama kaçırdığı kritik penaltılar:



    * 2008 CL yarı finali.

    * 2008 CL finali.

    * 2012 CL yarı finali.

  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    maç tabii ki dönebilir, finalde de 2-0'dan 2-2 oldu. ama bana göre maçı 0-0'dan 2-0'a getiren oyuncular 2-0'dan 3-0'a getiren oyuncudan daha çok iş yapmış oluyorlar. GS'yi karıştırma, GS olayı apayrı.

    Mbappe ya da Haaland'ın kaç tane anket ödülü alacaklarını ikincil planda umursarım. buyüzden umrumda değil alacakları Balon Dor'lar. ilk planda sahada yapacaklarına bakarım. bu arada Mbappe Real'e yine gelemeyebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    o yönden de haklısın. penaltı deyip geçmemek gerek çünkü finallerde maç içerisinde kazanılan tekil penaltılarda baskı çok büyük oluyo. çok penaltı kaçıyo maç içinde. maç sonundaki seri penaltılarda o kadar baskı olmuyo. açıkçası Mbappe de inanılmaz bi performans sergiledi finalde, attığı gol harikaydı, penaltıları da kurtarılamaz şekilde inanılmaz kullandı.

    C Ronaldo zaten golü paylaşmak konusunda cimri olduğu için penaltıları kendi kullanmak için yırtınıyo. e öyle olunca da kaçırdıkları göze çarpıyo tabi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbappe ve Haaland'ın bu hafta sonu attıkları goller bu iki oyuncunun kimliğini tanımlamış.

    Haaland karşı karşıya golü kaçırdıktan sonra iki gol atıyor. biri penaltıdan, diğeri ise Haaland yere düşerken topun yanlışlıkla poposuna çarpıp kaleye girmesi sonucu oluşuyor.

    diğer tarafta Mbappe ters kanattan gelen ortaya dar açıdan inanılmaz bir plase çıkartıp topu ters köşeye gönderiyor. inanılmaz bir gol. Haaland kariyeri boyunca böyle böyle bir golü atabilecek mi emin değilim.

    Haaland boş beleş bile olsa bi şekilde gole ulaşan biri. UCL'de 5 gol attığı maçta 4 gol kaleciden ya da direkten dönen topu boş kaleye (ya da kaleci yerden kalkarken henüz pozisyon alamadığı için yarı boş kaleye) tamamlama golüydü, diğer gol de penaltıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Kasım 2023; 13:3:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.