Şimdi Ara

Güvenilir Alışveriş Sitelerinde Orjinal Olarak Satılan Replikalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Dikkat....Sahtekar satıcıların oyununa sakın düşmeyin. Hile boyutu diz boyu olmuş inanılmaz şaşırtıcı ve şu an belki aranızdan birisi bu tuzağa düşmek üzere. İsim yapmış sitelerde sahtekarlık yapan satıcılar var. Siteler dahil hepimizi dolandırabiliyorlar.

    Olay şöyle gerçekleşiyor.Örneği yaşadığım olaydan vereceğim.

    Sahtekar satıcımız çok güvenilir bir alışveriş sitesinde Xiomi airdot Bluetooth kulaklık satıyor. Orjinali 250 TL civarında satılan bu ürünü bu satıcımız 190 TL civarında satıyor.


    İlk başta 50 - 100 kişiye orjinal satıyor. Herkes yorumlar kısmına üründen memnun olduğunu ürünün orjinal olduğunu yazıyor 5 yıldız veriyor.


    Dolandırıcı satıcımız artık güvenilir orjinal ürün zeminini oluşturdu. Fiyat kırıyor 100 TL ye düşüyor. Ama artık Çakma yani Replikaları piyasaya sürme zamanı. 250 TL ye satılan ürün 100 TL ye satılınca herkes siteye giriyor yorumları okuyan herkes Orjinal ürün aldığını sanıyor.


    Bu replika üründen orjinal umuduyla alanlardan birisi de benim. Ama ben hazırlıklıyım. Dersime iyi çalışmışım. Orjinal ve replika farklarını anlatan yazı ve videolara göz gezdirmiştim.. Geldi kutusunu açtım ve hemen replika olduğu ortaya çıktı. İade ettim.


    Dikkat edin orjinal yorumları dahi olan özellikle ciddi indirime girmiş ürünlerde bu oyun çok yapılıyor. Benim bu durum 2 kere başıma geldi. İkisinde de tuzağa düşmedim.


    Rastlarsanız sadece iade etmekle kalmayın sahtekarları, siteye şikâyet edip mutlaka anlaşmalarını iptal ettirin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTURKUAZx -- 2 Kasım 2020; 23:47:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Spor ayakkabıda,spor giyimde de oluyor yorumlar çok iyi ama gelen ürün replikayım diye bağırıyor adeta. 2 3 defa denedim hep replika geldi 3 4 yıldır o hataya düşmüyordum pandemiden dolayı almak zorunda kaldım yine hepsi replika geldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık kime güveneceğimizi şaşırdık doğrusu.

  • Kesin Trendyol

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.