Şimdi Ara

Guncellemeyi iptal etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnsider in son durumunu guncelleme ye koydum ama bir turlu indirmedi %0 dan ileri gitmiyor wifiye bağlı olduğu halde wifiye bağlanin diyor.bende iptal etmek istiyorum ama nasıl iptal edicem bilmiyorum.soft resetle falan düzelir mi? İndirmiyorum istemiyorum insider? Ne yapmalıyım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kimse de yardımcı olmamış,ölmüş wp bölümü..
    Hocam indirme kısmına geçtiyse (%0 bile olsa) onu ordan kaybetmek için hard reset gerekir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta insider kurcaktim dunde yardım istedim takmadı kimse.%0 dan ileri gitmiyor 801882cb hatası veriyor internetin sağlam olmasına rağmen sonra belli bir sure sonra da wifiye bağlanin diyor oysaki bağlı bu nasıl bir is.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef bir çözümü yok, dosyalarınızı yedekleyip sıfırlamanız gerekiyor. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cicekoguz

    Usta insider kurcaktim dunde yardım istedim takmadı kimse.%0 dan ileri gitmiyor 801882cb hatası veriyor internetin sağlam olmasına rağmen sonra belli bir sure sonra da wifiye bağlanin diyor oysaki bağlı bu nasıl bir is.

    Hocam peki o interneti kullanarak normal sayfa gezintisi ya da mağazadan indirme yapabiliyor musunuz? Bazı modemleri kabul etmiyor wp,bağlantı sorunu çıkarıyor,bikaç kere oturduğum cafelerde o şekilde bağlanamamıştım,forumda da okumuştum bununla karşılaşanı ama çözümü bilmiyorum. Sanki modem ayarlarında bi tik'i kaldırınca duzeldiğini söylemişlerdi ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Modeme reset atmayı deneseniz?

    Onun dışında bağlantı sorunu olmadıkça telefon indirmiuor diye müdahale etmeyin,indirmiyor gibi gozukup bi sure sonra atıyorum %58e çıkıyor,siz hiç elleşmeyin o indirmeye çalışsın internet sorununu çözdükten sonra

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Normalde internette hiçbir sıkıntı yok.Mağazadan indirme de yapıyor sayfalara da giriyor.Modemi de resledim kaç kere ama olmuyor.Sizin dediğiniz aklıma geldi bi ara bir saat falan %0 da kaldı indiriyomu acaba dedim wifiye bağlanın dedi bağlı olmama rağmen.Cins bi sorun gider gelir beni bulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.