Şimdi Ara

Güç kaynağı yetersiz mi kalıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, iki gün önce ekran kartımı değiştirdim ve elimde XFX Radeon HD6850 Black Edition (Çift Fan) varken ASUS HD7950 DIRECTCU II TOP aldım ve bilgisayarıma taktım. Bilgisayarımda 500Watt Thermaltake SopranoRS kasasının kendi güç kaynağı takılı. Bir önceki ekran kartında hiçbir sıkıntı çıkarmıyordu. Yeni ekran kartını da dün oyun oynamak için kullandım ve 5-6 saat hiç sıkıntı olmadan Call of Duty Black Ops 2 oynayabildim. Bu sabah ise Crysis 3'ü full ayarlarda açık bırakıp gittim ve geri geldiğimde ekranda siyah boot ekranı olduğunu gördüm. Bilgisayarı kapayıp biraz harddiskin güç girişi ve sata girişiyle oynadıktan sonra geri düzeldi. Tam düzeldi kasayı kapatayım derken bir baktım mavi ekran vermiş. Bilgisayarı tekrar başlatınca her şey normale döndü fakat yine de tekrar olur mu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bilgisayarımın diğer parçaları profilimde yazılı. Sizce bu problemler güç kaynağı ile mi alakalı? Değiştirmem gerekirse kaç wattlık bir güç kaynağı almalıyım? Şimdiden Teşekkürler..







  • ısıları kontrol et ve 500 wat değildir o psu cübkü kasayla gelen psular üzerindeki yazdığı gibi cıkmıyor ayrı satın almanız gerekiyor 600 700 wat secin
  • Isılarda bir sıkıntı yok, hem ısılardan nasıl anlaşılır ki? Kasa Frisby fln olsa güvenmezdim de Thermaltake olduğu için 500W değeri doğrudur diye düşünüyordum. Ben daha çok bahsettiğim sorunların güç yetersizliğiyle alakası var mı diye merak etmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.