Şimdi Ara

GTX 670 İkinci Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sistemim i73770K WIN8.1 GTX670 motitörüm ise LG IPS236 daha önce motinörümü HDMI'dan bağlayıp kullanıyordum salondaki Samsung 55D7000 TV me HDMI kablosu çekip HDMI'dan TV'yi, DVI'dan monitörümü ekran kartıma bağladım. Monitörden görüntü alabiliyorken TV'den alamıyorum aygıt yöneticisinde TV görümüyor sanki hiç bağlamamışım gibi TV'den sinyal yok uyarısı alıyorum. BIOS'dan VIRTU'yu aktif edip, montörü ekran kartının DVI'ından TV'yi anakartın HDMI'dan bağlayınca aygıt yöneticisinde Samsung TV çıkıyor görüntü alabiliyorum fakat HD4000'i kullandığı için oyun oynatmıyor resmen. Benim isteğim ise hem TV'mi hemde monitörümü GTX670'e bağlayıp performans almak fakat TV'yi HDMI'dan ekran kartına bağlayınca hiçbir şekilde PC TV'yi görmüyor NVIDIA denetim masasında da 2. ekranla ilgili hiç bir ummare görmüyorum nerede sorun acaba?







  • Arkadaşlar biraz önce NVIDIA'dan live chat ile birisiyle görüştüm o da yardımcı olamadı HDMI'dan başka cihaz çalışıyorsa kartın portu sağlamdır. TV başka cihazda çalışıyorsa TVde sağlamdır dedi bunlar zaten benim yorumlayabileceğim şeylerdi nerede olmalı sorun kullanıcı tecrübelerine ihtiyacım var.
  • Arkadaşlar nvidia ile görüşüyorum TV'den kaynaklı sorun diyor Samsungla görüşüyorum PC'den kaynaklı sorun diyor lütfen bi yardımcı olun.
  • Biliyorum böyle peş peşe mesaj yazmak pek hoş bişey değil ama bu sorunu çözmem lazım lütfen yardım edin.
  • TV yi bağladıktan sonra monitörün kablosunu çıkarmayı denedinmi. Hem HDMI hem DVI bazen çakışma yapabilir.
  • Denedim hatta sadece HDMI dan TV takılı iken de denedim fakat değişen hiçbir şey olmadı yazılımsal bir sorun gibi görünüyor çünkü HDMI'dan monitörü bağlayınca görüntü var.
  • Bugün DVI dan HDMI dönüştürücü ile TV'yi sonunda bağlayabildim Nvidia denetim masasında 2. Ekran olarak Samsung TV yi gördüm fakat bu sefer de şöyle bir sorun çıktı. Ekranları yinele yapınca yani aynı görüntüyü 2 ekrana yansıtınca çözünürlük 1920x1080p olmasına rağmen uygulama simgeleri büyüdü yazı karakteri değişti sanki 720p görüntüyü upscale etmiş gibi bir görüntü aldım monitörde de TV de de fakat ekranları genişlet ve yalnızca 1 ekran kullanınca sıkıntı yok.

    Bu sorunun nedeni ne olabilir? Zaten direk kartın üzerindeki HDMI dan niye TV'ye görüntü alamadığımı hala anlamış değilim. Ayrıca ekranları genişlet seçeneği tam olarak ne işe yarar bilgi verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.