Şimdi Ara

GTR 2 - Simülasyon dediğin böyle olur (2006)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GTR 2
    2006 yılında Simbin tarafından piyasaya sürülen simülasyon hala çok iyi fizikleri ve kaliteli sesleriyle simülasyon severlere hizmet vermektedir.2006'da çıkmış bir oyun olmasına rağmen grafikleri hala sırıtmamaktadır.Zaten simülasyon severlerin beklentisi de grafiklerden ziyade sürüş fiziğinin gerçekçi olması ve seslerin kaliteli olmasıdır.
    Oyunda çeşitli sınıflardan araçlar bulunmaktadır.Bunlardan bazıları: GT sınıfı,NGT sınıfı,G2 sınıfı,G3 sınıfı.Ferrari,Porsche,Maseratti,Seat,Lotus,Corvette araçlardan bazıları.Oyunda araçların her yönden ayarlanmasına imkan verilmektedir.Araçların ayarları konusunda biraz daha detaylı bilgi verelim;örneğin lastik hava basınçları istenilen şekilde ayarlanabilmektedir,fren balatalarının basıncı ayarlanabilmektedir,radyatör ayarları yapılabilmektedir,şanzıman istenilen şekilde ayarlanabilmektedir,sürüş yüksekliği,kamber ve toe ayarları,damping ayarları serbestçe yapılabilmektedir.Bunların yanında yarışın uzunluğuna ve pit stratejinize göre alacağınız yakıt miktarını da ayarlayabilmektesiniz.
    Yarış içerisinde örneğin yüksek devirlerde sürdünüz ve motor çok ısındı ne oluyor? Pit ekibiniz hemen telsizden size uyarı mesajı gönderiyor - "motor ısınıyor vites yükselt"..!
    Pite girmek istediniz ne yapıyorsunuz? Pit isteği gönderiyorsunuz pit ekibinize ve 3-4 saniye içerisinde pite girebileceğinize dair cevap alıyorsunuz.Burada özellikle belirtilmesi gereken bir nokta var.Mesela pit isteğini tam pit girişinde gönderdiniz,bu şekilde geç gönderirseniz,pit alanında fazladan beklemek zorunda kalıyorsunuz.Neden?Çünkü pit ekibiniz siz pit isteğinizi gönderdiğinizde eş zamanlı olarak pit için hazırlık yapmaya başlıyorlar ve geç gönderilmiş bir pit isteği size zaman kaybettiriyor.
    Gelelim hasarlara; yarış sırasında aracınız frenden,şanzımandan,motordan yani kısaca her şekilde hasar alabiliyor ve her an kendinizi yarış dışında bulabiliyorsunuz.
    Ve son olarak GTR 2 oynamak istiyorsanız kaliteli bir direksiyon setine ihtiyaç duyacaksınız.Örneğin Logitech Driving Force Pro,Logitech driving force gt,Momo gibi..

    http://www.otosevdam.co...milasyon-yaris-oyunlari







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.