Şimdi Ara

Grundig gnb 1170 laptop-tablet Full hd 670 lira

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hem bimeks hem de n11 de 650 liraya inmiş bu laptop.
    n11 dekiler revizyonlu arçelik refurbished etmiş 1 yıl garantili, içinden kitapçık falan çıkmıyor. Elime geçmeden yazmak istmedim. bende %20 kupon vardı 540 liraya geldi galiba yoksa alırmıydım bilmiyorum ancak özellikle ekran ve pil kapasitesi fiyatının üzerinde bu cihazın.

    Hiç bir şekilde performans beklentisi olmadan , sadece web surf office vs işler için alınır oyun-ağır işler vs yapılmaz. Zaten genel olarak bir tablet bu.
    Daha önce 4 çekirdek atom toshiba encore 8 kullandığım için bu işlemcinin yarı yarıya kötü çıkmasını bekliyordum ancak benim kullanım amacım %90 internet olduğu için hiç bir fark yok.
    sunspider 380-450 puan alıyor. theverge,hurriyet,zaman vs gibi ipad air de bile kasılan sitelerde herhangi bir kasılma yok.

    Neden alınır?
    -Ekran ahips 1080P , bir tabletin en önemli parçası 11.6 yeterince büyük , renkler fena değil ve fiyatına göre çok yüksek parlaklıklara çıkabilen bir ekranı var. Bir diğer touch ultrabook'um lenovo u330'un ekranından 2 kat canlı (sadece ekranı daha iyi karışmasın).Her açıdan rahatça izlenebiliyor.
    -Çok kullanışlı klavye dock'u. öyle dandik eklenti değil klavye tuşları basması olsun touchpad i olsun normal bir laptop kullanır gibi rahat.
    -dock içinde dahili 500gb hdd! kablolarla,micro vs usb aparatlarıyla uğraşmadan dosyaları yedekleyebiliyoruz.
    -klavye üzerinde 2- tabletin üzerinde 2 toplam 4 usb girişi (1 adet usb 3.0)
    -ucuz windows tabletlerin en büyük sorunu dandik wifii adaptörü ve çekim gücüdür bunda öyle bir sorun yok wifi çok iyi diyebilirim.
    -h.264 kodlanmış mkv mp4 vs tüm videoları gpu destekli oynatıyor %5-10 cpu kullanarak-youtube 1080p yine sıkıntısız (IE)
    -7-10 saat aralıksız çalışma pil gücü .
    -dock ve tablette ayrı pil var, sadece tablet ile 6-7 saat kullanılabilir

    kötü
    -berbat ötesi ses gücü- öyle böyle değil neredeyse ses çıkmıyor. DFX bulup yüklemezseniz ancak sıfır sesli bir ortamda duyulur. Ses önemliyse arkaya bakmadan kaç.
    -işlemci n2810 güçsüz
    -klavye dock birleşme mekanizması dandik ve plastik
    -32gb emmc yetersiz
    -windows update açarsanız 32 gb da yer kalmıyor, windows 10 update edilince sorun yok ama updateler gelince boşta %90 cpu kullanıyor.

    bir şekilde fabrika yarına döndürdüm (recovery partion var) tüm updateleri kapattım 2 gündür normal bir laptop gibi akıyor .

     Grundig gnb 1170 laptop-tablet Full hd  670 lira

     Grundig gnb 1170 laptop-tablet Full hd  670 lira
     Grundig gnb 1170 laptop-tablet Full hd  670 lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 17 Ocak 2016; 16:25:57 >







  • Aynısının 720p ve 320gb hdd lisini 350 tl ye aldı millet. Bu buz gibi bence.

    Ram ve ssd ile 575 tl ye getirmiştim bunda 1k yı kökler herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Aynısının 720p ve 320gb hdd lisini 350 tl ye aldı millet. Bu buz gibi bence.

    Ram ve ssd ile 575 tl ye getirmiştim bunda 1k yı kökler herhalde.

    aynısıyla ne alakası var o belirttiğin bir notebook, bu tablet 2 in 1.
    farklar;
    pil ömrü 2-3 kat iyi
    ekran ips vs tn 720p vs 1080p
    birisinin ekranını ayırıp tablet yapıyorsun öteki normal bir notebook.
    taşınabilir bir cihazda ekran ve pil ömründen daha önemli ne olabilir?

    o cihaz tablet olabiliyorsa ki olamıyor karşılaştırılabilirdi. tamamen farklı kullanım cihazlar. neresi aynı açıklar mısın? 1000 liralık casper laptop ile lenovo yoga ' nın donanımı da aynı ikisi aynı mı kullanımda?
  • Link ve ram vermemişsiniz açıklamada. Hayırlısı olsun demek düşer.

    Bende windows tablet kullanıyorum 8" liklerden. Hatta şuan oradan yazıyorum. 6 ayı doldurdu hala şarjı 3-4 saat gidiyor en az. Ki gitmesede önemli değil, bataryası internette 35 liraymış araştırdım. Şu ürünlerin ekranını kırmadığınız müddetçe uzun süre gider.

    Ben iki kez formatladım. Amacınız forumda takılmak, oyun oynamak ya da salonda kulaklıkları takıp uzanarak dizi&film izlemekse 250-300 liralık ürünler fazlasıyla ihtiyacınızı görür. Ben boyutları büyüyen tablete karşıyım, kullanım alanının dışına çıkıyor. Ben şu an uzandığım yerde rahatça bu satırları yazabiliyorken, siz o ekrana sahip olduğunuz için diz üstü bilgisayar gibi kullanmak zorundasınız ya da efor sarf etmek.

    İşin bu hali alınca, film izlemek için cazip gelse de diğer konularda cazip gelmiyor. Tabletlikten çıkıp diz üstü sahibi oluyoruz.




  • filips F kullanıcısına yanıt
    Orasına dikkat etmemişim telden girdiğim için. Ama yinede donanım değişikliği yapılamayacağı için berbat bir alet olur o.

    Biz 350'lik alete hem 120 gb ssd hem 4 gb ram hemde içindeki harddiski bırakıp 320 gb'de alan kazandık bu fiyata sıfır ürüne bide (arkadaşın dediğine göre teşhir)




  • kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi
    klayve kısmının genişliği nedir ?

    bu alette yaşadığınız sorun varmı ?
    ses dışında
  • Selam,

    Harici 500 GB klavyenin içinde hazır geliyor mu yoksa sonradan satın almak mı lazım? Burada birisi HDD yeri var ama içi boş geliyor demiş!

    Bir de buradaki bir başka kullanıcı İşletim sisteminin 32 GB eMMC'de kurulu olduğunu diğer programların istenirse harici HDD'ye kurulabileceğini söylüyor. Bu bilgiyi doğrulayabilecek bir kullanıcı var mı burada? Denildiği gibi diğer programlar harici HDD'ye kurulursa tablet olarak klavyeden ayrıldığında bu programlara erişebilmek ve kullanabilmek mümkün olacak mı? Ekran ve Klavye bir biriyle kablosuz iletişim kurabiliyor mu?

    Umarım bu soruları yanıtlayabilecek birisi çıkar,

    Şimdiden yanıt verecek arkadaşlara teşekkür ederim,

    Erdoğan.
  • Bir de buradaki bir başka kullanıcı İşletim sisteminin 32 GB eMMC'de kurulu olduğunu diğer programların istenirse harici HDD'ye kurulabileceğini söylüyor.
    -Evet. 500gb hdd'ye kurabilirsin
    Denildiği gibi diğer programlar harici HDD'ye kurulursa tablet olarak klavyeden ayrıldığında bu programlara erişebilmek ve kullanabilmek mümkün olacak mı?
    -Hayır. Mümkün olmuyor
    Ekran ve Klavye bir biriyle kablosuz iletişim kurabiliyor mu?
    -Hayır.

    Bunu ürünü 2015 yılının temmuz ayında aldım. x64 ve uefi sistemlerini desteklemektedir. Windows 8'den aşağı windows sürümlerini yükleyemezsiniz. İşlemci gücü windowsta gerçekten berbat ve yüklü gelen 'windows 8 home' sürümünde bile driver sorunları var. Sesi berbat , dokunmatiği sadece basmalık yani orta şeyler beklemeyin. Şuan windows yerine 'remix os' kullanıyorum küçük sorunlar yaşasamda şükür birşeyler yapabiliyorum. Tabletteki hdd GERÇEKTEN BERBAT ve windows yüklediğinizde genellikle 8gb boş alan kalıyor.

    Önerirmisiniz?
    - KESİNLİKLE HAYIR
    Peki nasıl aldınız?
    - KODUGUMUN YERINDE IDARE EDILEBILIR OLARAK SADECE BU VARDI. (1000 TL'ye aldım)
    Türk MALı mı?
    - Hayır , ECS TZ20 modelindeki markayı çıkarıp grundig yazmışlar. Türk MAL'ı diye iteliyorlar. Asıl modeli 'ECS TZ20'dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptocavern -- 22 Ağustos 2016; 14:03:29 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.