Şimdi Ara

Grafik Tasarım Mesleği Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar anadolu lisesi 2. sınıf öğrencisiyim 11. ve 12. sınıf için Dil Bölümünü seçtim nedeni ise üniversiteler bu bölüme yetenek sınavı ile öğrenci alıyorlarmış ve matematik fen gibi derslerle uğraşmak istemedim sonuçta Grafik Tasarım işinin içinde Dilde var. Yetenek sınavına giril için YGS den belli bir puan almam gerekliymiş bu konu hakkında hiç bilgim yok. YGS de dil bölümüne giden biri matematik fen yapamayacağı için düşük puan alır diye tahmin ediyorum. Puanım tutmaz ve yetenek sınavına giremem diye korkuyorum. YGS de dil bölümü varmı? ve Yetenek sınavına sadece dil bölümü puanımla girebilirmiyim? Lütfen beni bu konuda bilgilendirin.



  • kardeş dil puanı falan pek bilmem ama ygsde herhangi bi puan türünden 225 barajını (bazı üniversitelere göre değişir 180 barajida olur) yetenek sınavlarına girmeye hak kazaniyosun.Ama puan %15 etkiliyo yani planında iyi olsun hani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fragile.dreamsart -- 22 Mart 2015; 11:03:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum, grafik için YGS-4 ile alırlar büyük ihtimal. YGS de ingilizce yok, ingilizce ikinci sınav olan LYS de LYS-5 olarak geçiyor. Senin YGS sınavında Coğrafya Tarih Türkçe yoğunluklu yapman gerekiyor. Birde kesin bildiğin 5-6 mat sorusunu yaparsan YGS 4 puanın baya yükselir, gerisi yetenek sınavına kalmış, kolay gelsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.