Şimdi Ara

Gps Cihazı yerine GPS'li tablet... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
42.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnginAKB

    Ekim filan kesinmi acaba başka bişey almayalım o zaman, hem telefon hem tablet, hem Gps ise güzel, kızım Iphonenun ekranı nı çizip durmaktansa veririm eline naparsan yap derim :)

    evet bencede.fiyata bişi diyemem.inşallah çözünürlükte artar kasada incelir.ben başka bir araştırma daha yaptım.http://www.qubepad.com/iletisim.html adresinde türkiyeye getiren bir distribitör var.bu ürün mobee den daha iyi gibi yani t1200 den.aradım konuştum abiyle:) dediki mobee farklı fabrikadan geliyor(çin).bende şu an forumlarda insanlar gps lisini arıyor dedi.bu özelliklerde.qube pad çözünürlük yüksek ve huwai ve zte modemleride tanıyor.testlerini yapmışlar.garip olan şu soruya verdiği yanıttı.dedimki bu cihazın aynı özelliklerde gps isi gelirmi dedim ekim sonu dedi.yani mobee ile aynı tarihlerde benzer ürünün gps lisi gelecek.hatta şununda dedi.eğer ikna edebilirsek aralık ayında gps ve simkartlı olanını getiricez dedi.fiyat bilgisi yok.şimdi seçeneğimiz 2 oldu.
    aslında seçenek bence onlarca.çindeki 3-5 fabrika bunları yapıyor ve farklı markalarda satıyorlar.epad,superpad v.s.birileride bu işe soyunup resmi yollarla getirip şirket kurup güven sağlamaya çalışyor.fakat anlamadığım konu bu cihazlarda android 3.0 neden yok.onuda bulucam:)




  • Eyvallah kardeş araştırmalarından bizide mahrum bırakma, teşekkür ediyoruz.
  • reeder.com.tr/reedPAD.asp

    readpad 1 ve 2 si var. 600 civarı resmi garantili ürünler.dağıtcı yeri olan ist. dünya tic. merkezindeki yerleri ile görüştüm.bu cihazda demin incelediğimiz cihazlar özelliklerinde resmi distribitör.fakat yine gps yok.satış md. ne bağladılar.rakipler ve beklentilerimiz hakkında bilgi verdim.hadi ya falan dedi.konuyla derhal ilgileniyoruz bir görüşme yapalım dedi arge ile.:)))alala yaa:)))neyse bilgi paylaştıkça çoğalır.
  • Ne biçim şirket bu adamlar yahu, piyasada millet ne satıyo ne çıkartıyo bilmiyolarmı.
  • evet belki konu dışına çıkıyorum ama önemli bir bilgi daha paylaşayım.özellikle ülkemizde satılan bir çok resmi gayriresmi 7'' 10'' lik ...pad olan tüm tabletlerde neden android 3.0 olmadığı konusunu araştırdım.google 3.0 vers. nu büyük üreticilere verdiğini ve pastayı ilk önce büyük üreticilerin yiyeceğini söylediler(qubepad).super bir arkadaş herşeyi anlatıyor.bizim gibi onlarca üreticinin bile bağzıları 2.3 ü kullanabiliyor dedi.aslında bir gösterge bu.tamamaen google izin veriyor hangi üreticinin hangi sürümü kullanacağını.arkadaş tabiki ilk önce motorolla,asus sony bu pastayı yieyecek ve biz hep 1 adım geriden geleceğiz dedi.android örneğin 3.5 çıktığında google bize 3.0 ı kullanma hakkı verecek dedi.bu yüzden 2.3 vers. kullanım hakkını alanlar google gözünde iyi olmaya aday firmalardır dedi.şu an qube pad in yeni çıkaracağı gps li cihazı android 3.0 a yükseltilebilir olacakmış.mobee içinde bunu sormak gerekecek yada diğerleri içinde.Bu arada çindeki fabrikalar türkiyede yapılan arge çalışmalarına göre ürün üretebiliyor(bilgi experdeki arkadaşım).yani kasayı donanımı kısaca projeyi çizip verebiliyorsunuz.belli normlar var.buna görede maliyet çıkıyor ve sizde sipariş verip satmaya çalışıyorsunuz.neyse uzattım ama tablet severler için faydalı olmuştur sanırsam.sonuç olarak bu forumun ana konusuna dönersek 1-2 ay sonra herkes mutlu olacak gibi.tek dileğimiz iyi fiyatlar sunulması.




  • Evet hayırlısı bakalım. Sağolasın, teşekkür ederiz forum olarak sana.
  • "mozanlar" arkadaşa verdiği bilgiler için teşekkürler, ben de sizin gibi hala beklemedeyim. Umarım verdiğimiz parayı hakeden çok yönlü ve gps'i de iyi bir cihaza kavusabiliriz.
  • arkadaşlar tekrar merhaba.türkiyeye resmi olarak satılan yeni pad qube deneyimim qubepad başlıklı forumda yer almaktadır.şu an gps i olmamasına rağmen yeni gelecek gps li vers. öncesi şu anki durumunu inceledim.yeri burası olmadığı için sadece bilgilendirmek istedim.
    sevgiler..
  • Gps li tabletler hakkında ki ilginiz için teşekkürler.bazı arkadaşlar viewpad 7 yi sormuş.hatta reedpad2 de ne diyen başka forumda arkadaşlar var.gps ve 3g yi barındıran bu güzel cihazın yakışmayan eksileri var.eğer cihazdan yüksek performans beklemiyorsanız tercih edilebilir.3g ve gps avantaj gibi görünsede cihazda flash desteği yok.galaxy tab e rakip falan olduğu sölenmiş.cihaz 800x480 çözünürlüğe sahip.yani 10''lik easypad ile aynı.(denk gelir-hesaplaması webde mevcuttur).600 mhz lik düşük bir hızı var.bir tablet en az 1 ghz olmalı.fiyatıda 900 tl civarı.yani avantajlı gibi duran cihaz aslında cazip değil.bu tabletin çift işletim sistemli w7+and.1.6 ilginç bir netbook ayarında olanıda var.1200 tl civarı fakat w7 tablet için yapılmadığı gibi and. 1.6 yı ne yapım.atom işlemcili gps li v.s bu cihazda zaten tutmadı.ben windowslu bir tablet istiyorum diyorsanız MS un tabletler için özel tasarladığı W8 tabletlerini beklemek durumundasınız.
    eğer ben full özellik olsun ama çin olsun denemek istiyorum derseniz tradeage.com/tr/sale/2011-son-android-tablet-pc-3g-gps-ce431309 adresine başvurabilirsiniz.

    Fakat bu kadar talep gören özelliklerin hepsini barındıracak kaliteli evet işte ya budur detirtecek cihaz galaxy 7.7 tab olacaktır.
    murekkep.org/samsung-galaxy-tab-7-7-duyuruldu-6723 adresini inceleyerek iştahınızı kabartabilirsiniz.fiyatıda belli olunca hepberaber bir bardak soğuk su içeriz:))))tahminen 1.600-2.000 tl arası bişi olur.neyse:))..
    sevgiler..




  • Sanırım ben beklerim... 1000 lira veririm, çok amaçlı kullanırım, ne zaman tekrar büyük şehre dönerim, o zaman da tekrar para 160-170TL'ye telefunken 243, next 4624 veya piranha gibi uygun fiyatlı bir cihaz alır arabadan da çıkarmam...
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-streak-5-16-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepdellstrea&categoryId=371946&SKU=TELCEPDELLSTREA-S#Gorseller

    mozanlar arkadaşımız bu cihaz hakkında bilgi sahibi ise bizi yine aydınlatırsa çok iyi olur. İşe yarar acep???
  • merhaba arkadaşlar. tigrisim arkadaşım: dell streak 5 pda telefon statüsündedir.ne kadar da olsa büyük telefonmu mini tabletmi tartışmaları süre dursun bu bir telefondur.konu başlığımız dışında olduğundan okuyuculara kalabalıklık yapmayalım.bu ürünü hepsiburadada çalışan arkadaşım aldı.cihaz bildiğimiz şu an piyasada olan gelişmiş pda lerdenbir farkı yok.(galaxy dir,experia dır,htc dir v.s).cihaz flash 10.1 i desteklemekte.and. 2.2 ile gelmektedir.ve 2.3 e güncellenmedi.web deki ekran performansı beni tatmin etmedi akıcılığı yani.fakat büyük bir telefon.tablet telefon arası kalmış.bu yüzden de biryerde bulamaz,2. elini kime satarsınız bilemem.telefon statüsünde böle bir cihazı tercih etmem.özelliklerini konuşmuyoruz zaten cihaz full donanımlı.şu an piyasa 4.3'' telefon 7 '' tablet olarak standarta geldi.5''-6'' de yapacağınız ürünlerde satış olarak arada kalacaktır.dell başarılı bir notebook markasıdır.ama telefonunu almak bana göre gereksiz.bir kere andorid güncellemesi,teknik desteği falan bana göre soru işareti(telefonu için-normalde notebookda yerinde desek var)fakat konumuzu ilgiliendiren ürünü aslında konuşmamaız gereken ürünü dell streak 7 dir.yani aradığımız özellikleri barındıran gerçek anlamda :)) tablet statüsünde olan gps li ıvır zıvırlı full tabletidir.12 gps sinyali alabiliyor.yine deneme sürümlü co pilot var.siz igo vb. bir program kurarak gps olarada aracınızda kullanabilirsiniz.bu ürün nisan ayında satışa sunulmuştur.dell türkiye ile zorda olsa telefonla görüşme imkanım oldu.şu an tablet piyasası kaynarken nerde bu ürün dedim.onlarda şu an yurtdışı için satışa çıktı performansa göre belki türkiyeye gelir dedi.yani piyasada tutunmadan cihazı yaygınlaştırmayacaklar.benim hissettiğim bizim de dell olarak tabletimiz telefonumuz var demek.rakiplerine göre avantaj sağlamak için full özellik koyuyorlar.bana göre türkiyede satacak bir ürün değil.zaten adamların da ciddi bir pazara giriş stratejeileri yok.ama bu ürünü(streak 7) zaten samsung yaptı ve yakında türkiyede çıkacak.dell in pek şansı olmaz.ben olsam dell streak 7 yi alırdım ama benlede mezara gidecek bir ürün olur.ayrıca streak 7 de ki o kadar şeye rağmen çözünürlüğünü 480x800 tutmuş daha yüksek koymalıyıdı ve hdmi çıkışıda yok.ama herşeye rağmen performanslı bir ürün gözüküyor.ayrıca honeycomb a yükseltilebilecek deniyor.bu iyi bişi.benchmark larda da hatrı sayılır dereceleri var.yurtdışı fiyatı 400$ cvarı.türkiyey gelişi çarpın $ kuru + tüm vergiler.asusda aynı işe soyundu ama başardı.heleki fonepad gelince yer yerinden oynayacaktır.ama bunlar pahalı oyuncaklar.biz yine orda değiliz.
    arkadaşlar sürekli bilgilendirme yapmaya gayret ediyorum.fakat en büyük netice tablette şudur.android 3.0 a güncellenebiliyor mu.ve destek.çünkü önceki sürümler pda telefon içindir.bunun ok ni aldıktan sonra diğer özelliklerine bakarız.eğer gerçek anlamda tablet deneyimi yaşamak istiyorsak.dell için agresif bir giriş hepimizi memnun eder.umarım gps li tabletler arasında bir seçenek olarak değerlendirebiliriz.
    sevgiler..




  • çok beğendiğim yeni gps li galaxy 7.7. ayrıca honeycomb 3.2 sürümü nasıl bişidir az çok fikirde veriyor.youtube.com/watch?v=mIDF-uBQzns&feature=related
    umarım güzel fiyatlı gelir:)
  • reedpadX piyasaya 1hafta kadar sonra çıkıyor.http://www.youtube.com/watch?v=cTEwKLGe44I
    and. 2.3.4 , 10'' ve modem takılıyor.gps ve simkart yok malesef.fiyat 800 sanırım.Bilginiz olsun ama hala gps li güzel f/p ürünü haberi veremedim.Ümidim kasım ayı.
    sevgiler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mozanlar

    reedpadX piyasaya 1hafta kadar sonra çıkıyor.http://www.youtube.com/watch?v=cTEwKLGe44I
    and. 2.3.4 , 10'' ve modem takılıyor.gps ve simkart yok malesef.fiyat 800 sanırım.Bilginiz olsun ama hala gps li güzel f/p ürünü haberi veremedim.Ümidim kasım ayı.
    sevgiler..

    Takipteyiz hala teşekkürler...
  • Bu arada Huawei IDEOS S7 diye bir cihaz var.ist.bilişimde.3 vers. varmış(3 ayrı cihaz). ben slim vers. beğendim ama ist. bilişimde hangisi var bilmiyorum.yazıldığına göre vers. 2 olan 1gb,512ram,gps,2.2,multi hatta simkart falan filan var diyor.Uluslar arası tabletler içindede yer alıyor.telefonu çok tuttu ve memnuniyet var.tabletinede bakmakta fayda var diye düşünüyorum.Tecrube tecrubedir.Mecidiyeköydeki mağazalrına uğrayacağım.sevmediğim bir mağaza ama ürüne haksızlık etmeme adına inceleyeceğim.Yine yazarım inceledikten sonra.
    Sevgiler..
  • Tekrar merhaba arkadaşlar. ideos s7 vers. 2 olarak tabir edilen cihazı bugun mecidiyeköy ist. bilişim mağazasında test ettim.öncelikle cihaz dikdörtgen şeklidne arcos gibi.arka yüzü beyaz ve elde kaliteli duruyor.ön yüz ise iphone u andıran bir yapıya sahip.üzerinde 2.1.1 var.işlemcisi snapdragon yani iyi bir kart var.hafif kalın denebilir ve 7 '' e göre azınsanmayacak bir ağırlığı var.chazın açılma hızı oldukça iyi.İDEOS yazısı ile açılıyor ve gelen ilk ekran alt tarafta sekmelerden oluşan bir menü yapısı ile geliyor.gps i var.cihazın arkasında metal renkli bölüm çıkıyor ve içine sim kart takılıyor.zaten cihazın en önemli özelliklerinden biri telefon olarak kullanabilme.cihaz avea ve vodafone ile anlaşmalı.turkcell çalışmıyor.bende yeni aveyaya geçmiştim denemek için kartımı taktım.arama yaptı.cihaz 2.2 ye upgrade olabiliyor.ayrıca arka tarafında eğimli durmasını sağlayan bir aparat var.resimlik gibi durabiliyor.malzeme kalitesi fena sayılmaz.fakat cihazda hüsrana yol açacak durum dokunmatiği yerlerde sürünüyor.cihaz multitouch olmadığı gibi kullanmak için resmen bastırmak gerekiyor.böylelikle ekranı kullanmak hayli zor.bu arada üzerinde dokunmatik gözüken home geri vb. tuşlar (sol tarafta) dokunmatik fakat değdiğinizde aktif olmuyor basmanız gerekiyor ve bastığınızda hafif bir esneme ile birşeye dokunduğunuzu hissediyorsunuz.aynı şekilde sağ tarafta olan telefon açma kapama tuşlarıda öyle.menude dolaşmak çok zor olduğu gibi hareket sağlarken menudeki ikonları tıklamış oluyorsunuz.iyi bir işlemcisi, gps, sim kart gibi önemli özellikleri barındırmasına karşın en önemli dokunmatik ekranı malesef cihazı sınıfta bırakmaya yetiyor.Bu cihazın s7 slim modeli varmış.fakat şu an yok tabi.Bu arada yeni çıkan ve heryerde reklamı ıvırzıvırı olan samsung p7500 modeline sakın bakmayın:)))tablet falan alamazsınız valla..ist. bilişimden sonra saturne gittim taksime.oradaki tabletleri yeniden inceledim yeni gelen bişi var mı diye.orda yanlışlıkla p7500 ü denedim öle mal gibi kaldım.1319 tl fiyatı.parası bol olan düşünmeden alabilir.
    bunun yanında uygun fiyatlı olan polypad in w10 u inceledim.dokunmatik kesinlikle güzel.fakat gps sim yok tabi.7'' ve 345 tl fiyatı var.beyaz renkli ve ekranın dışında kalın bir çerçevesi yok.hafif.kalitelide duruyor.2.2 var üzerinde.bence kullanımı iyi.fakat dediğim gibi sim ve gps yok.bunuda araya sıkıştırmış olayım.İncelemelere devam ediyorum.takip eden yardımcı olan herkese teşekkürler.bir sonraki yeni tablet incelememde görüşmek üzere..
    sevgiler..




  • Hocam yazmasak bile paylaşımlarını sürekli takip ediyoruz ve yeni haberleri bekliyorum. Teşekkürler..
  • Ne zaman bulacağız acaba şu kombinasyonu Gps+Capasitive Ekran+Android+IGO Prime

    :)
  • @enginakb Rönesas tablet aradığımız tablet özelliklerine hakim hemide çift çekirdek.Aynı zamanda Orion japon tablet firmasının ürünüde özellikler olarak normlarımızda.fakat neden açıklama yapmadım,türkiyede resm. dist. olmayan garantisiz bir cihazı açıklamak gereksiz.yüzlerce tablet var öyle.senin ihtiyacını şu an galaxytab p1010 karşılıyor zaten. fakat burada İmkansız gibi dursada aslında olmasını istediğimiz cihaz 1.2ghz(a8-a9)+gps+bluetooth+sim+512ram+iyi bir çözünürlük ve mümkünse and. 3.0 yada 3.2 ye güncellenebilecek en az 4-8 noktalı ekranlı multitouch kapasitive bir tablet.fiyat aralığıda 500-700 olsun.fakat cep telefonları gibi hep bişi eksik.Şu an türkiye garantili resmi dist.ler ile görüşme halindeyim.sürekli yazıyorum.istediğimiz özellikler bunlar diye.diyorum sosyal medyayı takip edin insanlar ne bekliyor ne konuşuyor.sizde para kazanın bizde mutlu olalım diye:)keşke rönesas ın dist. ü olsa idi.çünkü pahalıya satılıyor,sizin adınıza çinden hongkonkdan getiriyolar.ama test etmeden de ben şahsen tablet almam.huwaei s7 de ki hüsran gibi olmasını istemem.ist. bilişimede yazdım neden mediapad i getirmiyosunuz.ilgililere ileticez teş.falan cevap geliyor.neyse istediğimiz tablet istediğimiz fiyata sunan bir dist. çıktığında herkese bir önerim olacak.fakat pm den yazışacağız.bunu o zaman sizlere önereceğim.şu anda incelediğimiz dist. ler ile iletişim halindeyim.sürekli yazıyorum taleplerimizi iletiyorum.çalışıyoruz cevabı geliyor.akmasa damlar hesabı.yıl sonunda kasım-aralık ümitliyim ben.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.