Şimdi Ara

Google, Nexus cihazlarının kamerasına odaklanacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: web101

    Google mal firma diyeceğim kocaman firma dünyada sunduğu servisler Android Chrome vs vs say say bitmez Peki motorolayı neden aldı sadece patentler içinmi? sanmıyorum Samsung Lg Htc gibi firmalara güzelim cihazları peşkeş çekiyor yada tecrübe kazanmak için bu firmaları kullanıyor Google artık Motorolaya kendi telefonlarını ürettirmesinin zamanı geldi firmaların güncelleme derdiyle uğraşacağımıza Googlenin telefonunu alır rahatımıza bakarız kameradan önce bu konuyu gündemine alması lazım diye düşünüyorum


    Evet patentler için aldılar. Başka planları olsa Motorola'nın Avrupa'daki ofislerini kapatmazlardı. Bu hamle zaten Google'ın Motorola ile ilgili gelecek planlarının Nexus cihazlarını kapsamadığını gösteriyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: azizkguc

    quote:

    Orijinalden alıntı: Schevko

    Nexus cihazlarda odaklanmaları gereken o kadar çok konu var ki. Kamera sıralamada çok daha geride kalır...
    Daha pil seviyesi, standartları tutturan bir nexus telefon göremedik. Benzer donanımlı cihazların pil performansı olarak hep gerisinde kalıyorlar...
    Smart dial gibi çok gerekli bir özellik dahi çeviricilerinde yok.
    Operatör üzerinden görüntülü görüşme desteklemiyorlar. Daha var da var....


    herkese merhaba

    pil konusunda haklısın, 2 gün yerine 4-5 gün gitse daha iyi olurdu. (aslında gidiyor ama o zamanda akıllı telefon olma özellikleri tamamen kapatmak gerekiyor) ama yine de bu bir eksik.

    smart dial olayına bende takılmıştım ta ki ana menüden "kişi" widget'ını keşfedene kadar, eğer hızlı arama çok önemli ise bu widget'ı denemeni tavsiye ederim.

    operatör üzerinden görüntülü görüşme meselesi de çok takmaya gerek yok bence, zaten elimizdeki telefonda internet var, görüntülü görüşmek istediğiniz kişide de akıllı telefon olma olasılığı yüksek bu durumda tango, viber vb. programlarla bu işi halledebilirsiniz. ha heryerde wifi yok doğru ama bu tarz bir telefonu olupda (3G) internet paketinin olmaması da bana ilginç gelir.

    iyi forumlar dilerim
    saygılarımla

    Pil konusunda kastım genel sorundan ziyade özellikle Nexus cihazların benzer donanımdaki muadillerine göre daha fazla pil tüketmesi idi.
    Şöyle ki; üreticileri aynı, yazılım desteği farklı firmalardan gelen iki telefon LG Google Nexus 4 ve LG Optimus G'nin batarya test sonuçları:

    Google, Nexus cihazlarının kamerasına odaklanacak
    Google, Nexus cihazlarının kamerasına odaklanacak

    Biri android'in son sürümü 4.2 JB kullanırken diğeri 4.0.4 ICS kullanıyor.

    Kısaca bence Google'ın kendi telefonları için yapması gereken ciddi optimizasyonlar var.
    Bunların başında da haberde de bahsi geçen "Project Butter" var.

    Evet akışkanlığı çok arttırdığı bir gerçek, fakat araştırdığım kadarıyla bunu GPU'yu hep 60 fps verecek şekilde çalışmaya zorlayarak yapıyor.
    Kısaca sistemin daha hızlı çalışmasını sağlamaya uğraşacaklarına, daha hızlı çalıştığını görmemizi sağlamaya çalışıyorlar.

    İyi forumlar dilerim...




  • photo sphere ile aslında bunun sinyallerini vermişlerdi bir anlamda,güzel gelişmeler bunlar,nexus'a yakışır...

  • İyi bir amoled ekran veya ips ekran.
    A15 soc ve gelişmiş gpu.
    3000 batarya.Gerisi mühim değil :)

  • Bekleyip görelim
  • bekleyelim
  • Bilgi için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schevko

    quote:

    Orijinalden alıntı: azizkguc
    quote:

    Orijinalden alıntı: Schevko Nexus cihazlarda odaklanmaları gereken o kadar çok konu var ki. Kamera sıralamada çok daha geride kalır... Daha pil seviyesi, standartları tutturan bir nexus telefon göremedik. Benzer donanımlı cihazların pil performansı olarak hep gerisinde kalıyorlar... Smart dial gibi çok gerekli bir özellik dahi çeviricilerinde yok. Operatör üzerinden görüntülü görüşme desteklemiyorlar. Daha var da var....
    herkese merhaba pil konusunda haklısın, 2 gün yerine 4-5 gün gitse daha iyi olurdu. (aslında gidiyor ama o zamanda akıllı telefon olma özellikleri tamamen kapatmak gerekiyor) ama yine de bu bir eksik. smart dial olayına bende takılmıştım ta ki ana menüden kişi widgetını keşfedene kadar, eğer hızlı arama çok önemli ise bu widgetı denemeni tavsiye ederim. operatör üzerinden görüntülü görüşme meselesi de çok takmaya gerek yok bence, zaten elimizdeki telefonda internet var, görüntülü görüşmek istediğiniz kişide de akıllı telefon olma olasılığı yüksek bu durumda tango, viber vb. programlarla bu işi halledebilirsiniz. ha heryerde wifi yok doğru ama bu tarz bir telefonu olupda (3G) internet paketinin olmaması da bana ilginç gelir. iyi forumlar dilerim saygılarımla
    Pil konusunda kastım genel sorundan ziyade özellikle Nexus cihazların benzer donanımdaki muadillerine göre daha fazla pil tüketmesi idi. Şöyle ki; üreticileri aynı, yazılım desteği farklı firmalardan gelen iki telefon LG Google Nexus 4 ve LG Optimus Gnin batarya test sonuçları: Google, Nexus cihazlarının kamerasına odaklanacak Google, Nexus cihazlarının kamerasına odaklanacak Biri androidin son sürümü 4.2 JB kullanırken diğeri 4.0.4 ICS kullanıyor. Kısaca bence Googleın kendi telefonları için yapması gereken ciddi optimizasyonlar var. Bunların başında da haberde de bahsi geçen Project Butter var. Evet akışkanlığı çok arttırdığı bir gerçek, fakat araştırdığım kadarıyla bunu GPUyu hep 60 fps verecek şekilde çalışmaya zorlayarak yapıyor. Kısaca sistemin daha hızlı çalışmasını sağlamaya uğraşacaklarına, daha hızlı çalıştığını görmemizi sağlamaya çalışıyorlar. İyi forumlar dilerim...


    son gelen 4.2.2 güncellemesinden sonra nexus 4 batarya ömrü % 20 uzadı.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: free4200

    Bence öncelikle sanal tuş olayından vazgeçmeliler. O zaman daha başarılı olurlar.


    Ben sanal tuş olayından çok memnumun, bence kasa üstünde ki kapasitif tuşlar hem kulanımda daha sıkıntılı oluyordu, hemde telefonun görüntüsünü bozuyordu.

  • google motorola ile iyi bir nexus modeli çıkaracaktır.motorola nın yuksek batarya çözümlerini ve kaliteli kasasını bir nexus cihazında görmek isterim.

  • Nexus 4 kullaniyorum bu pil sorununa cozum bulunmazsa ne telefonun gucu ne kamerasi vs. bir ise yaramiyor.bu kadar guzel bir telefonda her dk pili dusunmek can sıkıyor

  • 2013 ekran ve kamera kalitesinin konuştuğu bir sene.Sony ve HTC iddialı kamera özellikleri ile piyasada.samsung geçen sene kendi kamera kompanenetlerini geliştireceğini açıkladı.samsung da biliyorki ya kendim üretip fark+kar kazanırım yada sony gibi kamera konusunda üstün şirketin eline bakarım.Google bence Motorola ile iyi bir model çıkaracak arkadaşlar.Bildiğiniz gibi motorola batarya,tasarım,malzeme kalitesi konusunda piyasada en iyilerinden,google bunu mutlaka değerlendirmelidir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.