Şimdi Ara

Google, Apple ve Microsoft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üçünden biri Tr yi geçtim neden Japonya Rusya Almanya yada Çin in olmaz. Özellikle Japonlar ve Almanların Teknoloji konusunda ileride olduğu bir gerçek ancak neden Yazılım üretemiyorlar. ABD nin tekel olması yazılım konusunda süper güç olarak uzun süre devam etmesini sağlayacak gibi. Sadece bu üç firmanın değeri 1,5 Trilyon doları buluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Google, apple ve microsoft kurucuları bakımından abd kökenli ama içerde şirkete ciddi katkı saglayan beyin adamları her milletten.. Amerikanın farkı iyi mühendisleri fizandada olsa kapması..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım olmazsa yazılım olmaz dolayısıyla Almanlara bakacak olursan; Siemens, Volkswagen, BMW, Pelikan, AEG, Grundig, Braun vs. gibi şirketleri de bulunmaktadır.

    Özellikle içlerinde teknoloji anlamında en gelişmişi ve bilinmeyeni Siemens'tir zira bu firma beyaz eşya ile bilinse de bilimsel araştırma/geliştirme faaliyetleri çok fazladır.

    Ayrıca Eric E. Schmidt, Alman-Amerikan Wilson Schmidt'in oğludur.

    Bkz.http://en.wikipedia.org/wiki/Eric_Schmidt
  • Turkiyeyi gecin tabi. Bu ulkeler arasinda Turkiye nin yeri yok. En basarili doktorlara,profesorlere,muhendislere imkan tanimayan,yuz ceviren ve onlari resmen beyin gocune zorlayan bir yonetim anlayisi var. Kim olsa ayni seyi yapar. Turkiye de dusuk ve zor kosullar altinda, azicik bir miktar maasla ve sayili yapilan destekle eziyet cekecegime, giderim Amerika mi Isvicre mi Almanya mi her neresiyse artik, bana deger veren yere giderim. Amerika gibi ulkeler deger veriyor bu calismalara. Biz anca kimden ne kadar daha fazla calarim onu dusunelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peregrino

    Turkiyeyi gecin tabi. Bu ulkeler arasinda Turkiye nin yeri yok. En basarili doktorlara,profesorlere,muhendislere imkan tanimayan,yuz ceviren ve onlari resmen beyin gocune zorlayan bir yonetim anlayisi var. Kim olsa ayni seyi yapar. Turkiye de dusuk ve zor kosullar altinda, azicik bir miktar maasla ve sayili yapilan destekle eziyet cekecegime, giderim Amerika mi Isvicre mi Almanya mi her neresiyse artik, bana deger veren yere giderim. Amerika gibi ulkeler deger veriyor bu calismalara. Biz anca kimden ne kadar daha fazla calarim onu dusunelim.


    Halk kendi seçiyo bu yönetimi. Türk insanları kendi kendini yok ediyor. Göremiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en iyi mühendislerini topluyor bu adamlar. Türk'te vardır, bedevi bile vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.