Şimdi Ara

Golf vs Albea kaza karsilastirmasi !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu örnek forımdakilerin wv almaması için iyi olmuş zaten forumun çapıda bu örneklere ve bunun gibi durumlardan vazife çıkaranlara uygun ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf diğer aracın belki en sağlam yerine çarpmış, ayrıca kabinde en ufak sıkışma yok ve hızın yüksek olduğu belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albea çarpışma testlerinden 3 yıldız almış bir araç..




    ben kendim kullanıyorum albea. yani güvenlik olarak pek iç açıcı bir otomobil değil. zaten 110 u da pek geçmem uzun yolda. ama golf niye o kadar hasar almış anlamadım. ben tam tersi olmuştur diye konuya girdim. merak ettiğimden yani.
  • kazalarda çarpma açıları önemlidir, özellikle internette yapılan yanlı testler ve denemelerde bunu bizzat görebilirsiniz, mesela uzun zaman önce fiesta ile eski model volvo ları çarpıştırma videolarını izlemiştim, fiestayı öyle güzel ayarlıyorlardı ki volvoyu neredeyse ikiye bölüyordu, tabi volvonun en hassas noktasına bir de tam çarpacağı an fiestanın yükselmesini sağlayacak ufak rampa ile
  • Peki arkadaşlar golfün, tek başına yolculuk yapılırken yolcu hava yastığını da açması normal mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf guvenligi iihs testlerinde bile kanitlanmis bir arac,70le icindekileri korumus,gorevini yapmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı görünce cekirdegimi kolami alıp geldim ama geç kalmışım. Neyse zaten çekirdeklerini bozulmuş kolanin da gazi kaçmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık araçların kazalarda parçalanması güvenlik açısından iyi birşey. Parçalar parçalanarak çarpa anındaki enerjiyi dağıtıyor. İnternetten araştırırsanız görebilirsiniz.

    100 bin tl falan demişssiniz ama şunu unutuyoruz VERGİ. Ayrıca bu araç 100 bin tl lik bir araç olabilir ama 68 bin tl lik olanı da aynı güvenlik önlemlerine ve alt yapıya sahip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi fazla hasar alan albea değil de golf olunca işin içine çarpışma açıları,kabin sağlamlığı giriyor.Madem kabin sağlamlığı önemliyse albeanın zaten çamurluk ve kaputtan başka yeri darbe almamış ki.Vw fanatikleri sanki babalarının markasını savunur gibi öyle konuyu eğip büğüp anlatılıyorlar ki sanki golfün yaşam alanı sağlam kalmış albeanın yaşam alanı mahvolmuş zannedersiniz.Albeanın bırakın yaşam alanını önü golf kadar bile dağılmamış.

    Egea'nın iki kazasını gördüğünde çarpma açısı kaza şekli vs değerlendirmeden teneke,rezil araba gibi yerin dibine sokanlar tank dedikleri golf hallaç pamuğu gibi dağıldığında türlü türlü bahanelerle kıvırıyorlar.Ne olursa olsun bu golf abartıldığı gibi bir araç asla değil.Bence bravo ile çarpıştırsalar kabinde kalmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stansah

    Aynen, bakalım vw ci arkadaşlar ne diyecek.

    bakalım ne diyecekler. Hadi açıklayın bakalım durumu sizi nalet olasıca Vw ciler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.