Şimdi Ara

Gold Bilgisayar VIP Protect Aldatmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forum İstanbul Gold mağazasından 08.12.2013 tarihinde 1649 TL değerinde LG marka televizyon ile satış görevlisinin çalınma, su teması, çizilme ve kırılma vs. durumlarda birebir değişim sağladığını ilettiği ve bu sebeple kesinlikle tavsiye ettiği VIP Protect Kasko(!) satın aldım.
    30.12.2013 tarihinde bir hırsızlık olayı mağduru oldum ve çalınan eşyalar arasında mağazanızdan aldığım televizyon da vardı. Olay yeri inceleme ve polis tutanaklarıyla kasko(!) için başvurumu yaptım. İşlemin onaylandığını telefonla ileten görevliye yenisini alabilirim değil mi? şeklindeki soruma tabi ki mağazadan alabilirsiniz diyerek cevap aldım. Ertesi gün mağazanıza gidip ürünü almak istediğimde ürünün kaskolu değil de sigortalı olduğunu bu sebeple muafiyet bedeli düşülerek 1200 TL hediye çeki olarak teslim edebileceğini öğrendim. Bilgiyi veren görevliye satış görevlisinin ürünü satmadan önce verdiği bilgileri ve bunun üzerine ürünü alıp kasko yaptırdığımı söyledim. Aldığım cevap : "öyle bir şey söylenmemiştir", siz bir de VIP Protect'i arayın şeklindeydi.
    VIP Protect Seda Arıkan ile görüştüm (09.01.2014). Mağazada ürünün ne vaatlerle satıldığını ve işlem onaylandığında aldığım cevabı anlattım. En fazla hediye çeki değilde ödeme yaparak size yardımcı olabilirim. Bir de elemanı mağaza yetkililerine bildirip uyarı almasını sağlayabilirim. Ben de bunun benim 449 TL + 139 TL (kasko niyetine satılan sigorta bedeli) zararımı karşılayamayacağını yardımcı olunmasını rica ettim. Mağazanın dönüş sağlayacağını söyledi. O gün bugündür ben aramadıkça ne arayan var ne soran. 11 gündür dönüş bekliyorum. En son Seda Hanım'ın mail adresini alıp mail attım. Aldığım cevap "ben size öyle söylememiştim". Hediye çeki verilebilir demiştim oldu. Size soruyorum. Büyük ve kurumsal, müşteri memnuniyetine önem veren ve güvenilir olduğunu iddia eden bir firma olan "Gold Teknoloji Marketleri"nin yukarıda geçen metinde müşteri memnuniyeti esası ve güvenilirliği nerede?







  • Çok üzücü bi durum. Umarım belli bi yaptırımla karşı karşıya bırakırsınız firmayı. Geçmiş olsun :/.
  • Teşekkür ederim.
    Firma yetkilileri ile görüştüm. Bedeli 1320 TL ye çıkardılar. Birkaç gün sonra mağazaya gittiğimde 1119 TL + 50 TL nakit toplamı 1169 TL alacağım olduğu söylendi. Mail telefon ne varsa iletişime geçmeye çalıştım. Dün sabah ürün bedelini hediye çeki ile iade edeceklerini söylediler. (1649 TL )Akşam mağazaya gittim adıma tanımlanan tutarın 1599.99 olduğunu çek veremeyeceklerini tutarın adıma tanımlı olduğunu söylediler. Neyse artık uğraşmaktan bıktım ve kabul ettim. Ama "sizin sağınız solunuz belli olmuyor bugün söyleyip ertesi gün inkar ediyorsunuz. Her ihtimale karşı yazılı ibraz istiyorum" dedim. İmzalı kaşeli tutarın yazdığı kağıt aldım.
    Benim 49 TL yine güme gitti. Hafta sonu gidip televizyon olacağım. Bir daha da bu firmayla ya da personeliyle muhattap olmayacağım.
  • Gold hiç bi zaman kurumsal olmadı zaten ! geçmiş olsun..

    Ayrıca tam spotcudur kendisi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onderti

    Gold hiç bi zaman kurumsal olmadı zaten ! geçmiş olsun..

    Ayrıca tam spotcudur kendisi.



    Maalesef öyleymiş acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldum.
  • Söz uçar yazı kalır derler ya.Siz elemanın sözüne kanmışsınız başınıza bu gelmiş demek,neyse geçmiş olsun bir dahaki sefere tedbirli olun.Yazılı evrak,madde olmadan inanıp almayın,heleki bu garanti ve sigorta vs. işlemlerinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    Söz uçar yazı kalır derler ya.Siz elemanın sözüne kanmışsınız başınıza bu gelmiş demek,neyse geçmiş olsun bir dahaki sefere tedbirli olun.Yazılı evrak,madde olmadan inanıp almayın,heleki bu garanti ve sigorta vs. işlemlerinde.

    Satış elemanının sözüne kanmamla başladı evet ama yöneticilerde sıkıntılı
  • Bu VIP protectin iade edilme şansı varmıdır acaba? TV ile beraber aldım. 300 TL civari bedel ile. TV yarın gelecek daha kurulum olmadı. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 11 Şubat 2014; 22:58:48 >
  • sikayetvar.com dan mutlaka şikayetinizi bildirin hocam sessiz kalmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

    Bu VIP protectin iade edilme şansı varmıdır acaba? TV ile beraber aldım. 300 TL civari bedel ile. TV yarın gelecek daha kurulum olmadı. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.


    "VIP Protect sözleşme imzaladıktan sonra iade edilmiyormuş"
    Öyle söylemişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

    sikayetvar.com dan mutlaka şikayetinizi bildirin hocam sessiz kalmayın.

    Şikayetvar.com a yazdım durumu onlar sayesinde süreç hızlı işledi birazda
    Ama Gold Bilgisayardan bu çalışma prosedürüyle alışveriş yapılmaz
    Ben yine aynı TV yi aldım.
    Umarım bir daha muhattap olmam sizinle diyerek çıktım mağazadan
    Onlarda farkındalar durumun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.