Şimdi Ara

God of War'un PC Sürümü Steam'de Oyuncu Rekoru Kırdı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pc oyuncuları kaliteli oyun gördüler, şimdi herkes Ragnarok için Ps5 alacak, Sony çok akıllı firma, kimse 2 sene sonra pc ye gelsin diye beklemez yurt dışında. Gider 400$ a Ps5 ini çeker alır. Sony için Win Win.
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk çıktığında 1 milyon, fallout 4 çıktığında yarım milyon eş zamanlı insan gördü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sony bunca yıl yaptıgı hatayı görüp başını duvarlara vuruyordur şu anda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Pc oyuncuları kaliteli oyun gördüler, şimdi herkes Ragnarok için Ps5 alacak, Sony çok akıllı firma, kimse 2 sene sonra pc ye gelsin diye beklemez yurt dışında. Gider 400$ a Ps5 ini çeker alır. Sony için Win Win.


    Ps4 kullanıcılarının yüzde kaçı Gow satın almışta herkes ragnarok için Ps5 alsın? Kendinizi kandırıyorsunuz. Ps4 en çok satılan ve oynanan oyunlar Call of Duty serisi ve Fifa serisi. Siz rüya görüyorsunuz. Buralarda öve öve bitiremediğiniz ''konsol özel'' oyunları konsol sahiplerinin %10 bile satın almıyor.
  • Oyuncular için çok güzel gelişme, Sony için de çok akıllıca bir hamle.Fakat Sonynin kendi kitlesi olan konsol oyuncuları için de bir çağın bitişi, ağacın köküne vurulmuş bir balta darbesi.Fikir şu: şimdi bu 70-80 dolara/euroya oyun mu olurmuş ben steamden ucuza alıyorum diyen amerikalı avrupalı genç tüketicilere, Türkiyede ise (genelleme yapmıyorum ama aramızda şöyle tipler var) "600 liraya oyun mu alıyonus (z de değil s ama)" diyen 30 liracı tayfaya Sony oyunlarını beğendirip bu oyuncuların bir sonraki God of war veya Last of us veya Hroizon oyunlarının devamı için Ps5 aldırmak.Fikir iyi de bu adamlar mağarada mı yaşıyordu bunca zamandır? Aranızda twitch'ten youtube'dan ya millet last of us 2 diye bir dalga çıkmış onu konuşup duruyor neymiş bu diye merak etmediniz mi de steam'den mi öğreneceksiniz aaa sony'nin böyle de oyunu varmış diye.Bu nasıl bir pazar araştırmasıdır.God of war'u rtx3080'inde hayvan gibi yüksek donanımlı sisteminde ve 144hz monitöründe tadan bir oyuncu nasıl olur da gider bir sonraki oyunu için Ps5 alır? Kim ister o aptal kısıtlı oyun kutusunu? Kaldı ki Ps5 de yok amerikada avrupada.Bırak Ps5'i almanyada arkadaşım series x bulamıyor aylardır.Bu fikrin tutmayacağını düşünüyorum.Yani Pcde bu oyunu tadanlar devamını da Pcde bekleyecekler.Ben bu zamana kadar tüm sony konsol ailesini aldım tükettim.Oyunlarını da satın aldım oynadım konsolun kısıtlı imkanlarına rağmen.Neden? Çünkü biliyordum ki bu oyunları başka hiçbir yerde bulamayacağım.Konsola mecburum yani.Ama bu saatten sonra bir sony oyunu alacağımda Pc platformlarını seçerim.Çünkü zaten bir oyun pc'im var.Neden gidip daha fazla para verip hem de daha akıcı olmayan bir deneyim sunacak oyunun konsol versiyonunu almalıyım ki? Bu da konsolcuları Pc'ye sürükleyecek bir etken.Sony ruhunu güzel sattı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Sony, Microsoft ile rekabet edebilir umarım, bu ve benzeri politikalarıyla. Çünkü rekabet bize yarıyor. Bugün gamepass'i bu kadar uygun fiyata kullanabiliyorsak bunun en büyük nedeni, Microsoft'un Sony ile olan rekabetidir diye düşünüyorum.
    Bastır Sony, bastırın Fanboylar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony PC'yi rakip olarak görmüyor. PC hiçbir zaman rakip olamamıştır Half Life 2 varken bile PS2 satış rekoru kırıyordu zaten. HL3 beklemekten ağaç olan bir platforma eski bir oyunu çıkarıp para kazandılar.
    Tabi yeni oyunlarda ana menü yine PS5'e özel
  • 329 u verip aldım valla. Hem çok güzel görünüyor hemde 100+ fps de oynamak gayet güzel. PS4 Slimde 30 FPS oynarken çok sarmamıştı bir kısmında bırakmıştım. Uncharted çıkınca onuda alırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sony PC'yi rakip olarak görmüyor. PC hiçbir zaman rakip olamamıştır Half Life 2 varken bile PS2 satış rekoru kırıyordu zaten. HL3 beklemekten ağaç olan bir platforma eski bir oyunu çıkarıp para kazandılar.
    Tabi yeni oyunlarda ana menü yine PS5'e özel


    Evlat senin satış rekoru dediğin şey varya 8 senede konsolun toplam sattığı adedi Pc en fazla 1 ayda satıyor farkındasın değil mi? Umarım trollsündür yoksa bu zeka ile fazla tutunamazsın bu gezegende.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sony PC'yi rakip olarak görmüyor. PC hiçbir zaman rakip olamamıştır Half Life 2 varken bile PS2 satış rekoru kırıyordu zaten. HL3 beklemekten ağaç olan bir platforma eski bir oyunu çıkarıp para kazandılar.
    Tabi yeni oyunlarda ana menü yine PS5'e özel


    Bir oyun kutusunun Bilgisayarı rakip olarak görmesi baya komik olurdu gerçekten. Nerelerimizle güleceğimizi şaşırırdık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.