Şimdi Ara

God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
5.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Antikaruh

    Ooooo bakıyorumda 1050 ti'cı, oyuna girerken ilk işi gölgeleri kapamak olan 1080p 24" monitörcü tayfa gelmiş  <img src="https://store.donanimhaber.com/71/bf/ca/71bfca0f28db5ae2ba596a203271e7e4.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="https://store.donanimhaber.com/71/bf/ca/71bfca0f28db5ae2ba596a203271e7e4.gif" align="middle" border="0" alt="">


    gforcenowdan haberi de yok en dandik pc bile olsa açar ordan oynar 1050 ti ye bile gerek yok
  • Konsol mantığının bize getirisi üst düzey oyunlardı bu mantıktan koptukları için eskisi gibi kaliteli sony oyunu asla göremicez, çünkü konsol satması için bir oyuna özenmeye gerek yok, orta halli oyun çıkar sat gitsin 70 dolardan, bakın çıkan ps5 exclerine hepsi gamepass oyunu gibi, ya eski remake oyun ya önceki oyunun aynısı ya 3 a değil, bu yola gamepass yüzündenmi girdiler bilmiyorum ama ps markası artık öldü, hiç kimse bu konsolu almaz, evet şu an pandemi yüzünden hala stok yok ama hayat normale döndüğünde sadece pc ve xbox kalacaktır, şu an yeni nesil fifa sadece yeni nesil konsolda olmasa hemen bugün satarım ps5 i hiç bir özel yanı yok, iyi bir oyunu yok, en yakın ps5 exc inde 3 4 sene var, oda dediğim gibi artık eski ps exc kalitesi olmayacak artık bitti, ucuza mal edelim pahalıya her platfromda satalım mantığı, oyunlar her platfroma çıksın eğer gelecek oyunları destekleyecek ise ama işte tam tersi oluyor bu ortada, xbox almayı neden bıraktık işte bu yüzden ama onun gamepass i var senin özel oyunlarından başka hiç bir şeyin yoktu artık onuda yapmıyorsun yapsanda ucuz yolu yapıyorsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 20 Ekim 2021; 22:58:3 >




  • Crack gelir oynarız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu fanboyluk işi PC'cilerde de farklı değil. Yorumları okuyorum gerçekten çok basitsiniz arkadaşlar. PC'ye çıkması çok güzel olmuş. PS'de bitirdim PC'de tekrar oynar mıyım bilmiyorum ama zaten hedef kitle ben değilim. Üzerinden seneler geçmiş oyunu tattırıyorlar ki gelin yenisi çıkınca beklemeden PS'de oynayın. Tabi 3 senelik oyunu tekrardan satma durumu artık bal kaymak. Fakat şöyle bir durum var özellikle bizim gibi fakir ülkelerde o iş öyle olmuyor. Zaten bizim için de değil bu stratejiler özellikle bizdeki PC'ciler için. Çünkü PC varken PS alacak bütçesi yok zaten. Sadece oyun oynayabileceği konsollara ve oyunlarına 500-600 vereceği bütçesi yok PC'si olanların. İstisnalar olabilir her zaman olur ama burda fanboyluk(eziklik) yapıp ooo GOW PC'ye geldi diyenlerin de çoğu torrente düşse de indirip oynasak diye bekleyenler.

    Bir durun düşünün bakalım nerdesiniz, kimsiniz, neyin fanboyluğu, neyin kafası. Bu eziklikle hala PS, PC fanboyluğu yapılıyor ülkede çok ilginç gerçekten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PC'ye 4 sene sonra çıkmasında PS markası açısından bir sıkıntı yok (tam tersine, katkısı olur). Ben GoW'u ilk çıktığı zaman alıp en yüksek zorlukta platinleyerek, yapılacak her şeyi yapmıştım. GoW gibi oyunları oynamak için 4 yıl PC'ye çıkmasını bekleyecek değiliz

    Tabii PC ve konsol kullanan biri olarak benim açımdan değişen bir şey yok. Ama kaliteli oyunların PS exclusive olarak kalması hoşuma gidiyor. Oyunu herkes aynı şekilde deneyimliyor. Dualsense ve 3D sesle oynuyor. Konsollarda TV kullanımı daha yaygın olduğundan, çoğunluk kaliteli bir görüntüyle oynuyor. Oyunun konusunda sistem gereksinimi muhabbetleri dönmüyor vb.

    Tabii exclusive mantığının değişmekte olduğu belli. Ama Sony oyunlarının yine de belli standartlar dahilinde oynanabilir kalmasını isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Ekim 2021; 23:43:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PS4 de sıkıla sıkıla bitirdim God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 


    Oyunun ilk saatleri inanılmaz güzel ve keyifli geliyor ama bir yerden sonra sanki sürekli aynı şeyleri yapıyormuş hissine kapılıyorsunuz, 20. saatte bile aynı düşman tipleri hatta aynı bosslarla savaşmak gerçekten çok sıkıcı, üstüne birbirinin kopyası yetenekler de cabası. Sözde her yetenek oyunu daha da derinleştiriyor falan filan ama hikaye bildiğin R1-R1-R1 arada 1-2 farklı hareket sonra R1-R1-R1


    PC ye gelmesi çok da umurumda değil zaten oynayınca kendiniz de göreceksiniz ki waaoow ne oyundu be diyeceğiniz bir yapım değil hele oynayıp bitirdikten sonra ''lan bu oyun nasıl RDR2 nin elinden GOTY ı aldı'' diye sorguya düşeceksiniz.


    PC ye gelince gerçekten sevineceğim tek oyun 4K, 60fps ve RTX-DLSS destekli Bloodborne dur onun dışında uncharted mış, GOW muş, TLOUS mış hepsi hikaye gözümde.





  • Hayırlısı olsun
    God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tapınmayın arkadaşlar tapınmayın,keyfinize bakın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nyiragongo

    Bu fanboyluk işi PC'cilerde de farklı değil. Yorumları okuyorum gerçekten çok basitsiniz arkadaşlar. PC'ye çıkması çok güzel olmuş. PS'de bitirdim PC'de tekrar oynar mıyım bilmiyorum ama zaten hedef kitle ben değilim. Üzerinden seneler geçmiş oyunu tattırıyorlar ki gelin yenisi çıkınca beklemeden PS'de oynayın. Tabi 3 senelik oyunu tekrardan satma durumu artık bal kaymak. Fakat şöyle bir durum var özellikle bizim gibi fakir ülkelerde o iş öyle olmuyor. Zaten bizim için de değil bu stratejiler özellikle bizdeki PC'ciler için. Çünkü PC varken PS alacak bütçesi yok zaten. Sadece oyun oynayabileceği konsollara ve oyunlarına 500-600 vereceği bütçesi yok PC'si olanların. İstisnalar olabilir her zaman olur ama burda fanboyluk(eziklik) yapıp ooo GOW PC'ye geldi diyenlerin de çoğu torrente düşse de indirip oynasak diye bekleyenler.
    Bir durun düşünün bakalım nerdesiniz, kimsiniz, neyin fanboyluğu, neyin kafası. Bu eziklikle hala PS, PC fanboyluğu yapılıyor ülkede çok ilginç gerçekten.


    eğer amaçları dediğin gibi oyunun tadını aldırıp yeni oyun için konsol sattırmaksa büyük salaklar demektir. çünkü oyun kesinlikle ama kesinlikle çeşitli basın yerlerinde methedildiği kadar muazzam bir oyun değil. ben bir defa bitirdim ve nerdeyse unuttum. tekrar oynamak istiyordum iyi oldu pc ye gelmesi ama tekrar oynama isteğim aşırı begendiğimden değil, oyunu herkes kadar begenememin sebeplerini tekrardan görmek, hatırlamak. yani demem o ki böyle pazarlama stratejisi diye birşey olmaz. insan var insan var. bazısı bu muydu lan deyip almaktan bile vazgeçebilir konsolu. bence tek amaç ekstradan gelir elde etmek. tek oyun platformu satış için yeterli olmuyor. 150m satmış gta v'i görüp kafayı yiyorlar haliyle..




  • 4 sene sonra pc'ye çıkıyor sonuçta. son 1 senedir sony'nin ps5 alanlara bedava oynattırdığı oyun.

    sony mâli olarak microsoft rahatlığında olsa hiç birini pc'ye getirmezdi. epic games ile yolunu bulmaya çalışıyor mâli olarak.

  • Olum yemeyin birbirinizi ben konsolcu da değilim pc'ci de ama ağlıyorum lan ühühühüh. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gelsin gelebilir gelmeside lazım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 5500xt ile oynayabilirim umarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsolu olmayanlar için güzel haber. pc deki arkadaşlar oyunun zamanın goty olduğuna bakıp aldanmasın. yukarıda arkadaş özetlemiş. Animasyonlar tekrarları mı desem, dibindeki akan suya konulan görünmez duvar mı desem. Bu oyun asla rdr2 gibi oyunla mukayase edilemez. Gereksiz abartılan kullarda koşma oyunu. Japonlar olimpiyat oyunları için yaptığı rüşvet olaylarını goty demi yaptı bilinmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ezicioyuncu

    ohh bir de 3080 ile ultra ayarlarda oynarız :) Sırada spider man kaldı o da gelse tamamdır bu iş


    ghost of tsima var

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oynamayı çok istediğim bir oyundu. Çok sevindim geldiğine. Bilgisayarım kaldırmazsa gameforce now'a gelmesini beklerim artık :)

  • Oyun bir de GFN gelirse PlayStation almaya gerek kalmaz.

    1 nesil geriden takip eder oynamak isteyen ama hepsini PC de oynamak çok daha avantajlı olur. Özellikle Türk oyuncusu için.

    Gamepass, GFN Steam/Epic Türk oyuncusunun tek çaresi olacak yakında.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • encuni kullanıcısına yanıt

    Batman Arkham Asylum dışındaki tüm Arkham serisi Spider-man'in oyunundan çok daha iyi. Yani doğru söylüyorsun. Aksiyonu, adam dövmesi vs Batman çok daha zevkli. Karanlık tema ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Hareket, kombo, kontratak-animasyon zenginliği daha fazla Batman'de. Ondan sevmişsindir en azından ben bu yüzden daha çok sevmiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Torrent den indirip oynarim mis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Bu kapağa ilk elden şahit olmuş biri olarak, sesi hala kulağımda God of War PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.