Şimdi Ara

God of War:Ascension (Bol Spoiler+Tartışma Bölümü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
11.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam beyler,
    Oyunu ilk çıktığı gün,dün gece(15 Mart) aldım.Ve bir oturuşta bitirdim.Oyunu bitirişimden itibaren tam 4 saat oldu (bitiriş saatim tam 16:15)(saat tutmuştum ) ve baş parmaklarımı zor hissediyorum.Yazının bundan sonrası bol spoiler dolu olacak şimdiden belirteyim.Ve son olarak yazıyı LÜTFEN sonuna kadar okuyun.


    Beyler ilk önce şunu belirteyim ki oyunu ASLA AMA ASLA ALMAYIN! Sonra bitince benim şu anda olduğum gibi üzülüyorsunuz kendinizi boşlukta hissediyorsunuz ve kimbilir kaç sene seni göremeyeceğim Kratos reyiz diye düşünüyorsunuz.Eğer böyle olmaya razıysanız buyrun sizi incelememe alayım.
    Bu ilk inceleme,oynanış yazım bazı hatalar yapmış olabilirim dikkate almayın
    Oyunun başlangıcında Kratos'un çaresizliği bize herşeyi anlatıyor zaten.Sesindeki ton bile bize bunu anlatıyor.Görüntü kalitesi (bana göre) demo'dan çok daha iyidi.Senaryo bazen 2-3 hafta önceye kendini sarıyor ve kendini Arşimet'in yaptığı Apollo heykelinden bir anda "Lanetliler Hapishanesi"'nde bir anda Delphi de kahin ararken bir anda Kratos'un evinde buluyorsunuz.Aslında böyle olması gayet iyi olmuş.Senaryoya değişiklik katmış.Okuduğum diğer incelemelerde oyunda bulmacalara bol yer verildiği yazıyordu.Gerçekten doğruymuş özellikle Arşimet abimiz bize kendini ispatlıyor.Yarım saat üstü aynı yerde dönüp dolaştığımı bilirim.Oynanış sistemi oldukça değişmiş mesela kılıcımızı 2. seviyeye çıkardığımızda gelen L1+Kare artık yerini Hold Kare'ye bırakmış.Bazen zorlandığımı kabul ediyorum.Yeni silah yok sadece Blades of Chaos var.Ama yenilik olarak "Element"'ler mevcut.Ok tuşlarıyla element değiştirebiliyoruz.4 adet element var.
    Ateş-->Ares
    Buz-->Poseidon
    Şimşek-->Zeus
    Ruh-->Hades

    Öncelikle belirtmeliyim ki oyunda hiç bir tanrıyla karşılaşmıyoruz.Elementlerimizi çeşitli yerlerdeki vazo tarzı yerlerden alıyoruz.Senaryo mod'u ben 8.5-9 saat civarında bitirdim.Hiçbirşey bilmeden oyun oynamak gerçekten eğlenceliymiş nereden ne çıkacağını bilemiyor insan.Trophy(böyle yazılıyorsu sanırsam) konusunda ben %50 ye kadar geldim ilk oynayışımda zaten sadece 1 kez oynayabildim.Babam Kumandayı elimden aldı gözüm kıpkırmızı olmuştu .çoğunuz biliyorsunuzdur zaten başlangıç menüleri çoook farklı klasik yarım yüz Kratos yok.Onun yerine kırmızı "Kehribahar" taşı içinde Kratos var.(Görmüşsünüzdür zaten)

    Arada bir "Furies"'lerden Alecto tarafından oynanan zihin oyunları ile kendimizi Sparta'da evimizde karımızın,çocuğumuzun yanında buluyoruz.Açıkçası Kratos'un evini herzaman merak etmişimdir.

    Büyüler konusunda oldukça değişik büyüler var.Genellikle büyüler benzer ancak her elementin kendine özel büyüsü var.
    Eğer Total Recall filminden çıkan demoyu oynadıysanız oradaki büyü ateş elementinin büyüsü.Ama demodakinden farklı.Örneğin demo da kılıcı yere vuruyor ve şok dalgası yayılıyor ama oyunda kılıcı yere vuruyor,yerden ateşler çıkıyor,ondan sonra birdaha vuruyor ve daha çok ateş çıkıyor.Diğer elemenlerin büyüsü ise yaklaşık aynı;
    Buz'da aynı şekil ama yerden buz fışkırıyor,şimşek te çok acayip bir şekilde yere şimşekler düşüyor ,ruh ta ise yerden 3. oyundan hatırlayacağınız "Hades'in Kolları" çıkıyor.

    Karakterler konusunda bize çok yardımı dokunan Orkos'a değinmeden edemeyeceğim.Orkos bizim zamanında yemin tutuculuğumuzu yapan hiddetlilerden biri.Zamanında Ares ile hiddetlilerden Alecto'nun birleşmesinden olan kişi.Ares onu Olympos'u yok etmesi için (işaretli savaşçı [marked warrior] olması için) "yaratıyor".Ama Orkos bunu başaramıyor ve Ares tarafından "bir başarısızlık" olarak görülüyor.Ama Orkos düşmanımız değil.Adam kaç kez hayatımızı kurtardı.Bir kurtarışında bize bir taş veriyor ve taşı kullandığımızda Orkos'u gerektiğinde adam kesmeye yardımcı,gerektiğinde ise manivela,kutu vb. eşyaları tutmaya yardımcı olarak çağırabiliyoruz.Oyunun sonunda adamı istemeyerekte olsa öldürüyoruz.İçim acıdı ya.Hatta Kratos az daha ağlıyordu.

    Oyunda bize çeşitli boss lardan düşen veya Orkos gibi arkadaşlarımızın verdiği eşyalar var.Bu eşyalar diğer oyunlarda sarı rekli bar'da ki güçleri emiyordu.Artık her eşyanın ayrı gücü var.
    Bu eşyalar;Life Cycle adlı gücü veren bir tılsım,Orkos'un verdiği taş ve Hakikat Gözleri.

    Tılsım gerektğinde düşmanları yavaşlatabilen,gerektiğinde köprüleri,binaları onarıp yıkmamıza yarayabilen bir eşya.
    Orkos'un verdiği taş ise anlattığım gibi Orkos'u gerektiğinde çağırmamızı sağlıyor.Çoğu bulmacada bu güç gerekiyor.
    Hakikat Gözleri ise oyunun son 15-20 dakikasında işimize yarayan "Hiddetlilerin Büyüsü" isimli engelleri kaldırmamızı sağlayan bir heykel parçası.

    Final savaşı oldukça hareketli geçiyor çünkü aynı anda 2 adet "Hiddetli" ile savaşıyoruz.(Megaera'yı oyunun başında öldürüyoruz,aslında oldukça kolay oluyor)Yaklaşık 10 dakika hatta sanırım daha kısa süren bu savaşta iki boss u da aynı anda ve acımasızca öldürüyoruz.Bu öldürüşlerden sonra Kratos evine dönüyor ve Orkos ile karşılaşıyor.Orkos Kratos'a oyunun başlarında gördüğü nerdeyse herşeyin annesi Alecto'nun kendisine yaptığı bir oyun olduğunu söylüyor.(Bunu aslında oyunun başlarında söylemişti ama yazmayı unuttuğum bir yer daha işte).Orkos kendisine Kratos'un zincilerinin hala Ares'te olduğunu söyleyince Kratos olayı anlamakta ilk önce güçlük çekiyor.Orkos annesi(Alecto)ölmeden önce Kendisini(Orkos) Kratos'un yemin tutuculuğu görevine tekrar getirdiğini söylüyor.Kratos'a bundan kurtulmak ve kendini Ares'ten kurtarmak için tek çaresi olarak "Beni öldürmelisin"diyor.Kratos ilk önce istemesede mecburiyetten Orkos'u öldürüyor.Ve gözleri sulanıyor.Evet Kratos bildiğin ağlamaklı oluyor.Bu oyuna kadar onun göz pınarlarının olmadığını sanıyordum.Orkos'ta öldükten sonra Kratos bir şeyin farkına varıyor.Gördüğü çoğu şey hayal olduğuna rağmen Orkos ölünce ailesinin yerine gelmediğini görüyor.Bunun gerçekten yaşandığını anlıyor.Kratos bunu anladığında adeta "Yerin Dibine Giriyor".Utançtan değil,üzüntüden.Ailesi artık sadece ömrü boyunca gözünün önünden ayrılmayan imgeler hatıralar olarak kalıyor.(Kratos'u delirten bu değilmiydi zaten?)Bu olaylar yaşandıktan sonra Kratos "Bildiği Tek Evi" yakıyor ve Orkos'un kendisine söylediği gibi Ares'in peşine düşüyor.Ardında hiçbirşey bırakmadan....

    Evet arkadaşlar bir God of War daha bitti.Oyun Türkçe olarak çıktı ama ben oyunu İngilizce ses,Türkçe altyazı olarak oynadım.

    Büyük ihtimal bir dahaki God of War'ın çıkacağı 3-4-5 senelik süreye kadar...
    Görüşürüz Kratos Reyiz seni çok özleyeceğiz....





    İncelemem burada bitti arkadaşlar Oyun sırasında karşılaştığım garip bir şeyi sizinle paylaşacağım Delphi deki tapınakta Olympus'u gösteren bir resim ve altında rastgele gülmeye benzeyen HTRCUJÜRAKÇSSPISJHTRSPISJ şeklinde bir yazı vardı.Merlin'in Kazanı sitesinde bu yazı oyunun Fransızca versiyonundan yola çıkılarak "SUN BIRD BULL LION SUN"olarak bir şifreleme çıkarılmış.Bu yazı hala gizemini koruyor.

    Bu arada size bir sorumda olacak biraz noob ca olacak ama
    Ben PSN den multiplayer ekini indirdim.Fakat oyunun kendi menüsünden multiplayer a erişemedim.Nasıl yapılır bu?
    Sorumu cevaplar ve incelemem hakkında yorum atarsanız sevinirim ^^

    -Efe-




     God of War:Ascension (Bol Spoiler+Tartışma Bölümü)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kratos- -- 31 Mart 2013; 11:02:11 >







  • Güzel bir yazı olmasına rağmen cevap yazan olmamış. Ben bir iki eklemede bulunmak istiyorum.


    Öncelikle gizli mesaj ile ile ilgili konu açıklığa kavuşmuş durumda. En azından kodları çözmüşler ve yeni bir mesaja ve resime ulaşmışlar. Bunu araştırıp kendiniz de yapabilirsiniz. İşte o resim.
     God of War:Ascension (Bol Spoiler+Tartışma Bölümü)


    Mesajda dünya durduğunda, yolculuk başlar deniyor. God of War III'te yok olan güneşin Amerika kıtasına vurduğunu görüyoruz. Bu büyük ihtimalle 4. oyunun nerede geçeceğine dair bir işaret bana kalırsa.

    Başka bir konu da Arşimetin Sınavında karşıdan görülen dev bir kadın heykeli bulunuyor. Düşmanları öldürdükten sonra açıklığa kavuşacağını sandım fakat öylece arkamızda bırakıp gittik. Bu heykelin kime ait olduğuna hiç kimse değinmemiş şimdiye kadar. Bunun yanında yine aynı bölümde mekanı tutan dev kollar bulunuyordu. Bunların da kime ait olduğu hala gizemini koruyor. Senaryo açıklığı mı desem gizem yaratmak istemek mi desem bilemedim. Ama oyunun fener bölümü tam bir muamma onu söyleyebilirim.





  • Oyunun sadece heykel-fener bölümü saatler aldi zaten.mutlaka bir olayi vardir.Ben oynadigimda oranin Alternatif Dünya benzeri bir yer olabilecegini dusunmustum.Ornek olarak Kadin keykelinin bulundugu yerdeki gozleri aldigimizda karsidaki,karsiyi aldigimizda heykelin ordaki kayboluyordu.Ayrica gecitten iceri eşya taşıyamıyorduk.Diger ornek ise Apollo erkek,karsidaki her kimse kadin.Birde su var o fenerin icine o heykel sığmaz baska bir yere gidiyor olman lazim.Dikkat ettiysenizde kadin heykelinin bulunduğu yerde gokyuzu,bulutlar sanki Disney in cizgifilim indeymis gibi bir his veriyordu.
    Öbür tablo nereden cikmis cok merak ettim simdi.
    Kollar ise eeee hicbir fikrim yok :\



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kratos- -- 17 Mart 2013; 7:46:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Gerçeltende o kadın heykeli ve elleri görünce yeni bir mekana giriş yapıyoruz sandım.Birde Türkçe düblajın yapılışını izlerken arşimmetle konuşma geçiyordu ama oyunda onu ölü buluyoruz???bence senaryo dlcsi gelicek? veya silinmiş sahne var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ValiantLion


    Gerçeltende o kadın heykeli ve elleri görünce yeni bir mekana giriş yapıyoruz sandım.Birde Türkçe düblajın yapılışını izlerken arşimmetle konuşma geçiyordu ama oyunda onu ölü buluyoruz???bence senaryo dlcsi gelicek? veya silinmiş sahne var



    Hakikaten o bölümde garip bir şeyler var. Özellikle dönüş kısmındaki bulmaca eksik kalmış gibi. Uzaylı mimarisi gibi garip bir mimarisi vardı. Sony'e ve God of War facebook sayfasına mesaj gönderdim bakalım dönecekler mi?

    Ayrıca Arşimet'le Kratos'un dediğin gibi konuşması var fakat oyunda arşimeti ölü buluyoruz. Bunun yanında kılıçları level 5'e getirdiğimizde Athena ile ilgili yeni hareketler açılıyor fakat açıklama kısmında mevcut değil yazısı bulunuyor. Multide de merdivenlerden birisi boş. Büyük ihtimalle Athena'ya bağlandığını anlatan bir senaryo ve multiplayer DLC'si gelecek.

    Kollarla ilgili bir an Sisters of Fate'in mekanına giriş yaptık kollar da Clotho'ya ait çıkacak sandım fakat düşündüğüm gibi çıkmadı o mekan hala gizemini korumaya devam ediyor.




  • arkadaşlar voicechat yokmu bu oyunda ya kullanamdım ben bi türlü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

    quote:

    Orijinalden alıntı: ValiantLion


    Gerçeltende o kadın heykeli ve elleri görünce yeni bir mekana giriş yapıyoruz sandım.Birde Türkçe düblajın yapılışını izlerken arşimmetle konuşma geçiyordu ama oyunda onu ölü buluyoruz???bence senaryo dlcsi gelicek? veya silinmiş sahne var



    Hakikaten o bölümde garip bir şeyler var. Özellikle dönüş kısmındaki bulmaca eksik kalmış gibi. Uzaylı mimarisi gibi garip bir mimarisi vardı. Sony'e ve God of War facebook sayfasına mesaj gönderdim bakalım dönecekler mi?

    Ayrıca Arşimet'le Kratos'un dediğin gibi konuşması var fakat oyunda arşimeti ölü buluyoruz. Bunun yanında kılıçları level 5'e getirdiğimizde Athena ile ilgili yeni hareketler açılıyor fakat açıklama kısmında mevcut değil yazısı bulunuyor. Multide de merdivenlerden birisi boş. Büyük ihtimalle Athena'ya bağlandığını anlatan bir senaryo ve multiplayer DLC'si gelecek.

    Kollarla ilgili bir an Sisters of Fate'in mekanına giriş yaptık kollar da Clotho'ya ait çıkacak sandım fakat düşündüğüm gibi çıkmadı o mekan hala gizemini korumaya devam ediyor.


    kardeş sana aynen katılıyorum Bende athena ile ilgili şeyler gördüm ama açıklama yoktu bence yeni dlcde kratosun diğer tanrıların hizmetine nasıl girdiği olucaktır





  • Bence arşimet o kadın heykelin bulunduğu dünyaya girdi fakat bedeni dünyada kaldı bence arşimetin sınavıydı galiba bölümün ismi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Kratos-

    Selam beyler,
    Oyunu ilk çıktığı gün,dün gece(15 Mart) aldım.Ve bir oturuşta bitirdim.Oyunu bitirişimden itibaren tam 4 saat oldu (bitiriş saatim tam 16:15)(saat tutmuştum ) ve baş parmaklarımı zor hissediyorum.Yazının bundan sonrası bol spoiler dolu olacak şimdiden belirteyim.Ve son olarak yazıyı LÜTFEN sonuna kadar okuyun.


    Beyler ilk önce şunu belirteyim ki oyunu ASLA AMA ASLA ALMAYIN! Sonra bitince benim şu anda olduğum gibi üzülüyorsunuz kendinizi boşlukta hissediyorsunuz ve kimbilir kaç sene seni göremeyeceğim Kratos reyiz diye düşünüyorsunuz.Eğer böyle olmaya razıysanız buyrun sizi incelememe alayım.
    Bu ilk inceleme,oynanış yazım bazı hatalar yapmış olabilirim dikkate almayın
    Oyunun başlangıcında Kratos'un çaresizliği bize herşeyi anlatıyor zaten.Sesindeki ton bile bize bunu anlatıyor.Görüntü kalitesi (bana göre) demo'dan çok daha iyidi.Senaryo bazen 2-3 hafta önceye kendini sarıyor ve kendini Arşimet'in yaptığı Apollo heykelinden bir anda "Lanetliler Hapishanesi"'nde bir anda Delphi de kahin ararken bir anda Kratos'un evinde buluyorsunuz.Aslında böyle olması gayet iyi olmuş.Senaryoya değişiklik katmış.Okuduğum diğer incelemelerde oyunda bulmacalara bol yer verildiği yazıyordu.Gerçekten doğruymuş özellikle Arşimet abimiz bize kendini ispatlıyor.Yarım saat üstü aynı yerde dönüp dolaştığımı bilirim.Oynanış sistemi oldukça değişmiş mesela kılıcımızı 2. seviyeye çıkardığımızda gelen L1+Kare artık yerini Hold Kare'ye bırakmış.Bazen zorlandığımı kabul ediyorum.Yeni silah yok sadece Blades of Chaos var.Ama yenilik olarak "Element"'ler mevcut.Ok tuşlarıyla element değiştirebiliyoruz.4 adet element var.
    Ateş-->Ares
    Buz-->Poseidon
    Şimşek-->Zeus
    Ruh-->Hades

    Öncelikle belirtmeliyim ki oyunda hiç bir tanrıyla karşılaşmıyoruz.Elementlerimizi çeşitli yerlerdeki vazo tarzı yerlerden alıyoruz.Senaryo mod'u ben 8.5-9 saat civarında bitirdim.Hiçbirşey bilmeden oyun oynamak gerçekten eğlenceliymiş nereden ne çıkacağını bilemiyor insan.Trophy(böyle yazılıyorsu sanırsam) konusunda ben %50 ye kadar geldim ilk oynayışımda zaten sadece 1 kez oynayabildim.Babam Kumandayı elimden aldı gözüm kıpkırmızı olmuştu .çoğunuz biliyorsunuzdur zaten başlangıç menüleri çoook farklı klasik yarım yüz Kratos yok.Onun yerine kırmızı "Kehribahar" taşı içinde Kratos var.(Görmüşsünüzdür zaten)

    Arada bir "Furies"'lerden Alecto tarafından oynanan zihin oyunları ile kendimizi Sparta'da evimizde karımızın,çocuğumuzun yanında buluyoruz.Açıkçası Kratos'un evini herzaman merak etmişimdir.

    Büyüler konusunda oldukça değişik büyüler var.Genellikle büyüler benzer ancak her elementin kendine özel büyüsü var.
    Eğer Total Recall filminden çıkan demoyu oynadıysanız oradaki büyü ateş elementinin büyüsü.Ama demodakinden farklı.Örneğin demo da kılıcı yere vuruyor ve şok dalgası yayılıyor ama oyunda kılıcı yere vuruyor,yerden ateşler çıkıyor,ondan sonra birdaha vuruyor ve daha çok ateş çıkıyor.Diğer elemenlerin büyüsü ise yaklaşık aynı;
    Buz'da aynı şekil ama yerden buz fışkırıyor,şimşek te çok acayip bir şekilde yere şimşekler düşüyor ,ruh ta ise yerden 3. oyundan hatırlayacağınız "Hades'in Kolları" çıkıyor.

    Karakterler konusunda bize çok yardımı dokunan Orkos'a değinmeden edemeyeceğim.Orkos bizim zamanında yemin tutuculuğumuzu yapan hiddetlilerden biri.Zamanında Ares ile hiddetlilerden Alecto'nun birleşmesinden olan kişi.Ares onu Olympos'u yok etmesi için (işaretli savaşçı [marked warrior] olması için) "yaratıyor".Ama Orkos bunu başaramıyor ve Ares tarafından "bir başarısızlık" olarak görülüyor.Ama Orkos düşmanımız değil.Adam kaç kez hayatımızı kurtardı.Bir kurtarışında bize bir taş veriyor ve taşı kullandığımızda Orkos'u gerektiğinde adam kesmeye yardımcı,gerektiğinde ise manivela,kutu vb. eşyaları tutmaya yardımcı olarak çağırabiliyoruz.Oyunun sonunda adamı istemeyerekte olsa öldürüyoruz.İçim acıdı ya.Hatta Kratos az daha ağlıyordu.

    Oyunda bize çeşitli boss lardan düşen veya Orkos gibi arkadaşlarımızın verdiği eşyalar var.Bu eşyalar diğer oyunlarda sarı rekli bar'da ki güçleri emiyordu.Artık her eşyanın ayrı gücü var.
    Bu eşyalar;Life Cycle adlı gücü veren bir tılsım,Orkos'un verdiği taş ve Hakikat Gözleri.

    Tılsım gerektğinde düşmanları yavaşlatabilen,gerektiğinde köprüleri,binaları onarıp yıkmamıza yarayabilen bir eşya.
    Orkos'un verdiği taş ise anlattığım gibi Orkos'u gerektiğinde çağırmamızı sağlıyor.Çoğu bulmacada bu güç gerekiyor.
    Hakikat Gözleri ise oyunun son 15-20 dakikasında işimize yarayan "Hiddetlilerin Büyüsü" isimli engelleri kaldırmamızı sağlayan bir heykel parçası.

    Final savaşı oldukça hareketli geçiyor çünkü aynı anda 2 adet "Hiddetli" ile savaşıyoruz.(Megaera'yı oyunun başında öldürüyoruz,aslında oldukça kolay oluyor)Yaklaşık 10 dakika hatta sanırım daha kısa süren bu savaşta iki boss u da aynı anda ve acımasızca öldürüyoruz.Bu öldürüşlerden sonra Kratos evine dönüyor ve Orkos ile karşılaşıyor.Orkos Kratos'a oyunun başlarında gördüğü nerdeyse herşeyin annesi Alecto'nun kendisine yaptığı bir oyun olduğunu söylüyor.(Bunu aslında oyunun başlarında söylemişti ama yazmayı unuttuğum bir yer daha işte).Orkos kendisine Kratos'un zincilerinin hala Ares'te olduğunu söyleyince Kratos olayı anlamakta ilk önce güçlük çekiyor.Orkos annesi(Alecto)ölmeden önce Kendisini(Orkos) Kratos'un yemin tutuculuğu görevine tekrar getirdiğini söylüyor.Kratos'a bundan kurtulmak ve kendini Ares'ten kurtarmak için tek çaresi olarak "Beni öldürmelisin"diyor.Kratos ilk önce istemesede mecburiyetten Orkos'u öldürüyor.Ve gözleri sulanıyor.Evet Kratos bildiğin ağlamaklı oluyor.Bu oyuna kadar onun göz pınarlarının olmadığını sanıyordum.Orkos'ta öldükten sonra Kratos bir şeyin farkına varıyor.Gördüğü çoğu şey hayal olduğuna rağmen Orkos ölünce ailesinin yerine gelmediğini görüyor.Bunun gerçekten yaşandığını anlıyor.Kratos bunu anladığında adeta "Yerin Dibine Giriyor".Utançtan değil,üzüntüden.Ailesi artık sadece ömrü boyunca gözünün önünden ayrılmayan imgeler hatıralar olarak kalıyor.(Kratos'u delirten bu değilmiydi zaten?)Bu olaylar yaşandıktan sonra Kratos "Bildiği Tek Evi" yakıyor ve Orkos'un kendisine söylediği gibi Ares'in peşine düşüyor.Ardında hiçbirşey bırakmadan....

    Evet arkadaşlar bir God of War daha bitti.Oyun Türkçe olarak çıktı ama ben oyunu İngilizce ses,Türkçe altyazı olarak oynadım.

    Büyük ihtimal bir dahaki God of War'ın çıkacağı 3-4-5 senelik süreye kadar...
    Görüşürüz Kratos Reyiz seni çok özleyeceğiz....





    İncelemem burada bitti arkadaşlar Oyun sırasında karşılaştığım garip bir şeyi sizinle paylaşacağım Delphi deki tapınakta Olympus'u gösteren bir resim ve altında rastgele gülmeye benzeyen HTRCUJÜRAKÇSSPISJHTRSPISJ şeklinde bir yazı vardı.Merlin'in Kazanı sitesinde bu yazı oyunun Fransızca versiyonundan yola çıkılarak "SUN BIRD BULL LION SUN"olarak bir şifreleme çıkarılmış.Bu yazı hala gizemini koruyor.

    Bu arada size bir sorumda olacak biraz noob ca olacak ama
    Ben PSN den multiplayer ekini indirdim.Fakat oyunun kendi menüsünden multiplayer a erişemedim.Nasıl yapılır bu?
    Sorumu cevaplar ve incelemem hakkında yorum atarsanız sevinirim ^^

    -Efe-




     God of War:Ascension (Bol Spoiler+Tartışma Bölümü)


    Yahu bi yardım edin sinir oldum kaç saattir uğraşıyorum delos rıhtımında bi geçemedim dayanamıyorum artık İlk önce tılsımla bi tane zinciri tamir ediyoruz sonra bi kolu çekiyoruz ve çarklar dönmeye başlıyor kayayı sıkıştırdım durdurdum çarkı üstünden bi yere çıktım kırmızı exp veren kutu falan açıyorum ama başka bişey yok, bi halt olmuyor ordan çıkamadım :( ortada büyük bi çark var ona ulaşmam lazım bi yardım edin lütfen




  • Zinciri tamir ettikten sonra çarki tas ile sıkıstır.sonra yerdeki kolu sağa dogru cek.tasla sıkıştırdığın çarkın sağ tarafından zıplayarak üstüne çık oradan havadaki carka zıpla devamını anlamışındır zaten :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ValiantLion


    Bence arşimet o kadın heykelin bulunduğu dünyaya girdi fakat bedeni dünyada kaldı bence arşimetin sınavıydı galiba bölümün ismi


    Bana orası alternatif dünya gibi gelmişti.gerçekte olan her şeyin orada tersi oluyordu.bu yüzden heykel kadın di.ama kollar????
    Ben dublajda arşimet ile bir konuşma görmedim ,duymadım link atarmisiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Kratos-


    quote:

    Orijinalden alıntı: ValiantLion


    Bence arşimet o kadın heykelin bulunduğu dünyaya girdi fakat bedeni dünyada kaldı bence arşimetin sınavıydı galiba bölümün ismi


    Bana orası alternatif dünya gibi gelmişti.gerçekte olan her şeyin orada tersi oluyordu.bu yüzden heykel kadın di.ama kollar????
    Ben dublajda arşimet ile bir konuşma görmedim ,duymadım link atarmisiniz ?

    Dublaj takımının ilk defa tanıtıldığı videolarda Kratos'un Arşimetle konuştuğu anlaşılıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

    quote:

    Orijinalden alıntı: -Kratos-


    quote:

    Orijinalden alıntı: ValiantLion


    Bence arşimet o kadın heykelin bulunduğu dünyaya girdi fakat bedeni dünyada kaldı bence arşimetin sınavıydı galiba bölümün ismi


    Bana orası alternatif dünya gibi gelmişti.gerçekte olan her şeyin orada tersi oluyordu.bu yüzden heykel kadın di.ama kollar????
    Ben dublajda arşimet ile bir konuşma görmedim ,duymadım link atarmisiniz ?

    Dublaj takımının ilk defa tanıtıldığı videolarda Kratos'un Arşimetle konuştuğu anlaşılıyor.

    Mesajı yazdiktan hemen sonra izledim videoyu Kratos aynen şunları diyordu:"Seninle bir alıp veremediğim yok arşimet eğer bu delilikte diye devam ediyordu son kısmını hatirlamiyorum :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar Tam Çözümde yeni bölüm yayındadır.Göz atmanızı rica ediyorum.

    God Of War Ascension Türkçe Tam Çözüm Bölüm 4 : Kahinin Gözleri yayındadır.

    http://www.youtube.com/watch?v=8mo2KcYgHkM&feature=youtu.be linkinden izleyebilirsiniz.İyi Seyirler...
  • Seninle bir alip veremedigim yok arsimet madem bu delilkik sana keyif veriyor o zaman mutllk icinde yasa,...... bu arada arsimetin bir esyasini bulyyorduk o bolumde arsimet ve cennetle ilghili birseydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümün ismi bence god of war ascension spoiler başlığı olarak değiştirilirse iyi olur. Hem mesajları spoiler içine almamış oluruz hem de oyunu oynayanlar fikirlerini burada gönül rahatlığıyla paylaşabilirler
  • beyler PSN:Akincibey71 ekleyin beni beraber ascension atalım :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

    Bölümün ismi bence god of war ascension spoiler başlığı olarak değiştirilirse iyi olur. Hem mesajları spoiler içine almamış oluruz hem de oyunu oynayanlar fikirlerini burada gönül rahatlığıyla paylaşabilirler

    Dediğin şey nasıl yapılır? Öğretirsen sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Kratos-


    quote:

    Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

    Bölümün ismi bence god of war ascension spoiler başlığı olarak değiştirilirse iyi olur. Hem mesajları spoiler içine almamış oluruz hem de oyunu oynayanlar fikirlerini burada gönül rahatlığıyla paylaşabilirler

    Dediğin şey nasıl yapılır? Öğretirsen sevinirim..

    üstteki ilk mesajını editlersen konunun isminin değiştirme hakkına sahip oluyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

    quote:

    Orijinalden alıntı: -Kratos-


    quote:

    Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

    Bölümün ismi bence god of war ascension spoiler başlığı olarak değiştirilirse iyi olur. Hem mesajları spoiler içine almamış oluruz hem de oyunu oynayanlar fikirlerini burada gönül rahatlığıyla paylaşabilirler

    Dediğin şey nasıl yapılır? Öğretirsen sevinirim..

    üstteki ilk mesajını editlersen konunun isminin değiştirme hakkına sahip oluyorsun.

    Şu an duzelttim konuya devam




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.