Şimdi Ara

'GNC'den Sporcuya Büyük Kampanya' Sizce Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millet merhaba, GNC ve Zinde Türkiye (bodytr.com) işbirliğiyle sporcular için büyük indirim sağlayan bir kampanya yapılarak ve ZT okurlarına tüm sporcu ürünlerinde %30 indirim hakkı verildi. Yapılan alışverişlerde kullanılacak özel kod sayesinde, belirlenen tüm sporcu ürünleri 3’te 1 fiyatına alınıyor. Bu sayede örneğin Optimum Nutrition ON Gold Whey protein tozunu en ucuz satıldığı iddia edilen siteden bile daha uygun fiyata almak şu an için mümkün.

    GNC’yi tanımayanlar için şu kısa bilgiyle yetinelim: 1935 yılında Pittsburg’da temeli atılan bu uluslararası kuruluş bugün 46 ülkede hizmet vermektedir. 1998’den beri ülkemizde spora ve sporcuya hizmet veren GNC; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımların da ürün sponsoru olmuştur. Son yıllarda başarılarıyla göğsümüzü kabartan Basketbol Federasyonumuzun da ürün sponsorudur. Bunun gibi destekleriyle spora ve sporcuya nice katkısı olan GNC, 77 yıllık bir güvenin ifadesidir.

    Yıllardır bilinen, son zamanlarda da artan sahte, kaçak veya içeriğinin niteliği değiştirilmiş ürünlerin satıldığı düşünülürse biz amatörler için yapılan bu kampanyayı kaçırmayalım diye düşünüyorum. Ben şahsen arkadaşlarıma aldıracak, önümüzdeki hafta muhtemelen kendim de alacağım. Size de tavsiye ederim.







  • Bu arada, kampanya başladığı tarihte kod girmeyenlere de %28 indirim sağlanmış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.