Şimdi Ara

Globus. Refinizin refinin refinden komisyon alın. Ücretsiz Piramit(Android)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sevgili donanımhaber üyeleri. Bugün sizlere yeni rastladığım Globus adlı siteyi tanıtmak istiyorum. Detaylı anlatıma geçmeden önce sitenin birkaç güzel yönünü yazmak istiyorum.

    1. Site 2013 ten beri faaliyette
    2. Yatırım yok, risk yok
    3. Reflerinizin, reflerinin, refinin, refinden bile komisyon alırsınız
    4. Sitenin resmi uygulaması 1 milyondan fazla indirilmiştir.

    Evet arkadaşlar. Site rusya merkezli olup 2013 ten beri faaliyettedir. Yatırımsız piramit benzeri bir sistemdir. Siteye giriş yapıp mail adresimiz ile üye oluyoruz. Mailimize aktivasyon linkiz ve şifremiz geliyor. Linke tıklayıp giriş yapıyoruz ve reklamların gelmesi için profilimizi dolduruyoruz.

    Sonra sitenin Android(Android de daha çok reklam alırsınız) uygulamasını indirip(Android markete globus yazmanız yeterli) giriş yapın. Artık her 10-15 dakikada bir bize reklam gelecek. Bizim yapmamız gereken sadece reklamı kapatmak(izleme, indirme ve s. Yok) Her kapattığımız reklam için 0.00063$ alacağız. Az görünebilir ama hiçbişey yapmiyoruz. Reflerinizin tıklarından komisyon alırsınız.

    Sitenin güzel yanı 7 kademeli ref sisteminin olması. Yani reflerinizin reflerinin reflinin(yedi kademeye kadar) tıklarında komisyon alırsınız. Mesela sizin refini, in 200 refi varsa si bu 200 reften de para kazanırsınız. Reflerinizin tıklamalarından komisyon alabilmeniz için günde en az 1 reklam kapatmak şart.

    Ödeme seçenekleri: PayPal, Webmoney, PM, İnterkassa.

    Site gerçekten çok güzel bir site ve yazdıklarına inanırsak 100.000$ üzeri ödeme yapmış. Günlük gelen reklamlardan çok az kazansak da reflerden çok ciddi gelirler elde edebiliriz. Ben deneme kararı aldım ve sizden ricam da refim olup bana destek olmanız(Tabi sizde kazanacaksınız)


    Üye olmak için:https://globus-inter.com/en/land/people?invite=1445594



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afer459 -- 9 Ocak 2017; 14:11:8 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.