Şimdi Ara

Gizli Kamera Saatler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gelişen bir teknoloji içerisinde yaşadığımızdan dolayı her gün bir yenisiyle karşılaşmamız kaçınılmazdır. Bu kaçınılmaz yeniliklerden biri de gizli kameralardır. Gizli kameraların oluşumu ileri safhada gelişime ayak uydurarak saat şeklinde karşımıza çıkmaktadır. Bulunduğunuz ortamda sır diye nitelendirilen kavramı yok ederek ulaşmak istediğiniz her bilgiye güvenilir bir şekilde kavuşmanızı sağlamaktadır. Yapılan güçlü sistemle saatler doğal halleriyle dikkat unsurunu yok ederek kolaylık sağlamaktadır. Bulunduğunuz ortam ev ya da iş yeri fark gözetmeksizin yerleştiğiniz noktada gizli kamera saat görevini kusursuzca yerine getirmektedir.

    Gizli kamera duvar saati, masa, kol saati şeklinde birçok çeşidiyle sizlere güvenli hizmet sunacak nitelikte yelpazesini geniş tutmaktadır. Ev ve iş ortamlarında genellikle duvar saati tarzındaki kameraları tercih edebilirken masa saatleri de sabit olarak aynı görevi üstlenebilmektedir. Kol saatleri ise gittiğiniz her yerde size eşlik edebilmek adına tasarlanmıştır. Genellikle bu saatler harekete duyarlı olarak tasarlandığı için hareket halinde her görüntüyü video kayıt altına alabilmektedir. Hareketsizlik durumunda bekleme moduyla tekrardan oluşan hareket haliyle çekimine devam edebilmektedir.
    gizli kamera saat uzun süreli dayanırlığı ve şarj süresi ile sıkıntı yaratmadan çekim gerçekleştirebildiği gibi ses kaydetme işlemleri ile beraberinde fotoğraf çekebilme gibi özellikleri de içerisinde barındırmaktadır. Kolay bir şekilde USB bağlantısıyla görüntüleri rahatlıkla izleyebilme olanağını da sunmaktadır.

     Gizli Kamera Saatler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.