Şimdi Ara

Gizli Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde piyasada olan kameraların bin bir çeşidi çıktı. Kalemlerin de aynı şekilde. Hatta şuan gizli kamera kalem adı altında bir ürün çeşidi piyasada hüküm sürüyor diyebiliriz. Bu gizli kamera çeşidi ilk çıktığı zamanlarda fazla bilinmiyordu. Ancak şimdi tüketiciler bu kalem ve kamera çeşidinin farkına vardı ve bu türün satışı arttı. Son zamanlarda çok tutulur hale geldi.

    Gizli kamera kalem fiyatları kalitesinden kalitesine göre sürekli değişmekte olup ama standart diyebileceğimiz fiyat aralıkları vardır. Kameraların megapikseline göre de değişen fiyat aralıklarını söyleyecek olursak aşağı yukarı şöyle bir öngörü çıkar önümüze : 50.00 tl’den 450.00 tl’ye kadar uzanan bir fiyat aralığıyla karşı karşıya kalırız. İnsanlar tabiki bütçelerine göre bu konuda tercih yapmaktadırlar. En pahalı fiyatlara sahip gizli kameralı kalemler özellike hd görüntü veren kamera türleridir. Fotoğraf çekme özelliğinin olması da kamera fiyatı üzerinde bir değişime neden olmaktadır.

    gizli kamera kalem kullanışı rahat, özellikle kameranın kendine ait özelliklerine göre fiyatı oluşan kalem tipleridir.Son zamanlarda tercih edilmesinin en önemli sebebi zamandan tasarruf ederek iki işi aynı anda görebilen ürünler olmasındandır.Bu yüzden müşterilerin ilgisini çekmekte ve ürün satışı hızla yürümektedir. Kamerasız kalem kullanmaya alışmış tüketiciler için oldukça ilginç olan bu kalem çeşidi hem yazma, hem fotoğraf çekme, hem de videoya alma anlamında oldukça yararlı ve kullanımı rahattır.

     Gizli Kamera



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihsat -- 19 Ocak 2015; 17:52:03 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.