Şimdi Ara

Giyilebilir mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Giyilebilir mouse hemde Türk tasarımı

    Flying fingers giyilebilir air mouse
    Parmak hareketlerinizle hükmedin.!
    Bilgisayar kullanımını kolaylaştırmak ve kullanıcılara keyifli bir deneyim yaşatmak amacıyla tasarlanan Türk yapımı Flying Fingers bir tür eldiven gibi çalışmaktadır.
    Bir tür eldivene benzeyen giyilebilir mouse’un wireless özelliği sayesinde elinizi sabit bir zeminde tutmaksızın kullanabileceksiniz. Yeni nesil mouse sayesinde el hareketleri imleci yönlendiren komutlara dönüşüyor ve parmak uçlarında yer alan butonlar sayesinde tıklama işlemleri gerçekleşiyor.
    PC oyunu hayranları için, özellikle FPS (First Person Shooter), Third Person Shooter, WoW, LoL, Metin 2 tarzındaki oyunların hayranları içinde yep yeni bir deneyim anlamına geliyor. Üzerinde yer alan küçük USB girişiyle şarj olan giyilebilir mouse, tıpkı kablosuz mouselarda olduğu gibi wireless USB aygıtı sayesinde bilgisayarınıza bağlanıyor. 10 saatlik bir şarjdan sonra 8 saat aralıksız kullanabileceğiniz ürün Gyroscope teknoloji kullanılarak üretilmiş ve 20 metreye kadar mesafeden kullanabilirsiniz.
    Bu mouse sayesinde yeni bir oyun deneyimi yaşayacaksınız.
    Eğitimciler,akıllı tahta kullananlar sunum yapan yöneticiler bu ürün tam size göre sunum yaparken beden dilinizi tam anlamıyla kullabileceksiniz Daha özgür ve bağımsız bir şekilde anlatabileceksiniz.
    Su geçirmez özelliği de bulunanFlying Fingers silikon gövdesinin esnekliği sayesinde ele vektörel olarak rahatçauyum sağlayabiliyor. 3 farklı boy ve 7 farklı renk seçeneği bulunan ürün üzerinde bulunun cırtlarla ele monte ediliyor. tüm işletim sistemleriyle uyumlu çalışabiliyor. Üzerinde bulunan küçük USB girişiyle şarj olan giyilebilir mouse, tıpkı geleneksel kablosuz mouselar gibi wireless usb aygıtıyla bilgisayarınıza bağlanıyor.

    http://www.cesitvar.com/Giyilebilir-mouse-FLYING-FINGERS-FlyMode100-KABLOSUZ-MOUSE,PR-1172786.html







  • Şurada da incelemesi bulunmakta. Ürün sunum sırasında farklılık gösterebilir. Muharrem Hoca'da videosunu ayrıca çekmiş.

    http://www.teknolo.com/flying-fingers/

    http://www.youtube.com/watch?v=5kSmGrpF8kk&list=UUS41gzsrl276NbYsqNbzLoA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.