Şimdi Ara

Gerilim Regülatörler/UPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar...

    Ben evime Anthem MRX 710 ve 1 çift Paradigm Monitor 11 v7 kurdum. Hemen bir teşekkür etmek istiyorum burdan SRC elektroniğe ve Serkan Bey'e...

    Yeni olduğu için ses sistemim ve daha önceden böylesine bir şey satın almadığım için elektrik sorunlarını çok önemsemezdim ancak şimdi işin rengi değişti.
    AVR max 500watt bir elektrik tüketimine sahip. Anfiyi akım korumalı 5'li prize (Tunçmatik) taktım. Ancak Özellikle akşamları (sanırım elektrikli sobayı açtığım zamana denk geliyor, soba uzatmaya değil aynı odada başka bir prize takılı) avr'nin içinden gürültü şeklinde olmasada farklı bir ses gelmeye başlıyor. AVR ilk açıldığında inceden bir ses geliyor ve bu normal ancak dediğim gibi akşam saatlerinde özellikle de soba saatinde oluyor.
    SRC bana gerilim regülatörü kullanmamı tavsiye etti. Ancak ben araştırmalarımı yapmaya başladığımda monofaz tam otomatik gerilim regülatörü yerine ONLINE UPS tavsiyeleri aldım.
    Ben elektrik gittiği zaman düzgün kapatmamı sağlayacak bir üründen çok (İzmir'de benim oturduğum semtte çok elektrik kesintisi olmuyor) gerilimi düzgün verecek ve sorunlu gerilimi engelleyip sistemimi koruyabilecek bir ürün arıyorum. UPS'lerin fiyatları regülatörlere göre çok daha yüksek.
    Ben işe gerçekten yarayacaksa monofaz tam otomatik gerilim regülatörü veya bir UPS almak isterim ancak sizinde fikirlerinizi duymakta isterim.







  • Arkadaşlar yok mu bununla ilgilenen birileri?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.