Şimdi Ara

Gerçekten sinir bozucu olmaya başladı ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yaklaşık 1.5 Haftadır internetimiz gidip geliyor . Her gün anca 1-2 saatliğinde hattımın tam hızını alabiliyorum . Hızım bu saatler haricinde hep 1-1.5 Mbps hızlarında geziyor.

    Desteğe bu durumu 1.5 haftadır izah etmeye çalışsam da çok oyalıyor ; verdikleri cevap ise "Manisa genelinde normal" efendim oluyor. Ancak aynı yerdeki başka birine sorduğumda internetinin takır takır gittiğini söylediğini duyuyoruz :))) .


    Desteğe 1 gün önce tekrardan yazdım fakat hala ses seda yok fakat zaman işliyor ve ihtiyaçlarımız için para verdiğimiz mobil verimizi kullanmak zorunda kalıyoruz.

    Eğer gerçekten çözülemiyorsa diğer operatörlerin yaptığı gibi "acil" olarak getirin altyapı ekiplerini baksınlar hattımıza.Böyle iş olmaz gerçekten .

    Bu 2-3 gün daha böyle devam edecek olursa güvenlerini kaybeden bir müşterileri daha olacak ve malesef ki benzer fiyata fakat stabil hız verebileceğine güvendiğim ve desteği bu kadar oyalayıcı olmayan bir başka şirkete yönelmek zorunda kalacağım . @TurkNetDestek








  • Merhaba, online işlem merkezi üzerinden oluşturduğunuz destek kaydınızın numarasını paylaşır mısınız? Kontrol edip bilgi vereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.