Şimdi Ara

General Mobile GM 5 PLUS [ÇIKTI] Yorumları Alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhabalar,
    Arkadaşlar ben telefon almayı düşünüyorum bütçede max : 1000 TL biraz araştırma yaptım.Bana en uygun gelen gerek f/p oranında olsun gerek de tasarımı ve 2 yıl güncelleme desteği konusunda gm 5 plus hoşuma gitti açıkçası ama biraz da kararsızım hoşuma gitmeyen yönleri de var mesela ekranı biraz fazla büyük gibi değiştirilebilir batarya yokmuş falan yani kararsızım.Eğer telefonu alan arkadaşlar olursa buradan telefonun sıkıntılarını avantajlarını ve dezavantajlarını yazarsa kafamızda kesin bir bilgi oluşur.Dediğim gibi kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum alıp da memnun olan falan olursa bu konu altında yazarsa sevinirim.
    Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.



  • Bende almayi dusunuyorum ve ayni sekilde sizin gibi kullanici yorumlarini merak ediyorum.Dagitim baslamis ama dun bi kac yere sordum henuz gelmemis.Alirsam insAllah dusuncelerimi paylasirim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekrandaki siyah çerçeveler gitmiş diyorlar. Sırf şıklık olsun diye via v10 alacaktım ama GM orda dur diyor. Ben de çok kararsızım. Hele bi incelemeler yapılsın. UKTler çekilsin görek neymiş.
  • Znoktasena Z kullanıcısına yanıt
    Anlaşmalı mağazalara dağıtılmıştı hafta sonu ürün bende araştırdım pazatesi yani bugun satışa sunulacaktı hadi hayırlısı bakalım :)
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Eğer dediğiniz gibi siyah çerçevesi gittiyse gerçekten çok hoş olur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.