Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite video inceleme 'Bütün detaylar bu videoda' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
4
Favori
49.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne kadar verdiler bu inceleme için size ?
  • Elime almam bu telefonu 1300 lira az para degil mtk6592 kullansalardi gameloftla anlasmasalardi 800 lira verirdim

  • meraba elitde discovery deki gibi temaları felan değişiyomu

  • Çok iyi gibi görselde ama 1. Hani ac işlemçi ? 2. Tasarım o fiyattaki rakiplere göre çok zayıf vasat ( telefonum yoksa tablet çakmasını mı yoksa anlayamadım ) 3. Pil ömrü acde olmasa da 800 sonuçta ve Full hd ekran yemezler o malına ne fazla tam gaz kullanan birini elinde en fazla 6 saat sonra can verir övülecek makina değil halı 870-100 arası olsa tamam denir ona sözüm yok ama 1300, çok pahalı

  • Mesut abi telefon ips değil herhalde kutunun arkasında da başka panel yazıyo pek hızlı değil derken ne demek ıstedın anlamadım.

  • başarılı bir satış grafiği yakalayacağını sanmıyorum...

  • Şu haberdeki yorumları okudukça kendi insanlarımdan soğudum.Firma dediğini yapmıyor diyenler diğer markalara da bir baksın önce.Ayrıca Mesut Bey gerçekten doğru yorumlar yapıyor.Hangi bir haber sitesi bir telefonu sırf bu kadar fazla insanlar inceleyebilsin diye ön kamerasından tut da arka kamerasına kadar bu kadar örnek koyuyor.Ayrıca sırf biz okurlar için doğru bilgi aktarabilmek adına bu kadar emek sarf ediyor.Sende fanboylardansındır diyenler için de benim önceki yorumlarımı okursanız zaten bir fanboy olmadığımı anlarsınız.Telefonun Lite modelinin geleceği fiyatı öğrendikten sonra hala da yorum yapanlar o fiyata bu telefona karşı Nexus4'ü mü örnek göstericeksiniz ya da S3'ü.Lütfen şöyle yorum yaparken biraz düşünerek yorum yaparak insanlara hakaret etmezsek bence herkes konudan daha doğru bilgi ve fikir alacaktır eminim ki.Mesut Bey kesinlikle siz diğer forum arkadaşlarımızın dediklerini düşünmeyin.Çünkü herkes eninde sonunda neyin doğru neyin yanlış olduğunu görecektir.


    Teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragorn22

    ak parti reklamları nedeniyle sitenize girmeme kararı aldım

    bizimle niye paylaşıyorsun kendi içinde yaşa çelişkilerini

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O pili koydular o zaman kafayı çalıştırıp full HD ekran koymasalar belki biraz kurtarırdı. Yarım saat oyun oynansa o telefon akşama eve kadar kapanır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncay altuntoprak -- 23 Mart 2014; 11:00:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler firmanin burda asil sucu telefon daha cikmadan ortaya bu kadar gorusun atilmasi, beklentilerim yuksek olmasina sebep oldular.Acikcasi firmanin yaptiklarini bu bakimdan amatorce buluyorum ve firmanin hatali olduğunu onceki mesajlarimda olduğu gibi belirtiyorum.Ancak bir cok kisi verilmis sozlerden bahsediyor.Acikcasi piyasada telefonla ilgili yapilan butun onceleme videolarini izlemis olarak verilmis bir soz goremedim pek.Adamlar 999 dan cikarmak istediklerini ancak bunu yapamayacak olup 1099-1199 tl civari cikarmaya calisacaklarini belirtmisler.Cikaramadilar.Burda verilen bir soz yok.Yapmak istediklerini belirtmisler.Ancak tam tartmadan yaptiklari bu is onlarin bu kadar tepki cekmelerine sebep oldu.Kisacasi firmanin kesin bilgilerden ziyade erken surecte yaptiği tahmini bildirimler bizim beklentimizi yukseltti .Bir cok kisi firmayla olan sorunlarini urune yansitiyor.Urun hala f/p urunu olarak değerlendirilebilir telpa nin teknik servis olarak musterilere karsi tutumunu duzeltip daha iyi hizmet sunmasi durumunda urun fiyatinin en alinasi telefonu olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ürün çıkacak diye bahsedildiğinden beri bekleyenlerdenim. yok şöyle oldu yan yattı çamura battı gemi uçtu tren çarptı özellikten kırpıldıkça fiyat arttı.birde facebookta telpa sayfasına baktım rezalet. bu saatten sonra yaşasın lg

  • Bence burada yorum yapanların %70'i telefonu alamayacak olan ergenler :-)

  • Mesut Bey lütfen bu yorumları ciddiye almayın.Firma biraz hayal kırıklığı oluşturdu doğru ama bu sizi ilgilendirmez.Beğenen alır beğenmeyen almaz!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0343434

    Şu haberdeki yorumları okudukça kendi insanlarımdan soğudum.Firma dediğini yapmıyor diyenler diğer markalara da bir baksın önce.Ayrıca Mesut Bey gerçekten doğru yorumlar yapıyor.Hangi bir haber sitesi bir telefonu sırf bu kadar fazla insanlar inceleyebilsin diye ön kamerasından tut da arka kamerasına kadar bu kadar örnek koyuyor.Ayrıca sırf biz okurlar için doğru bilgi aktarabilmek adına bu kadar emek sarf ediyor.Sende fanboylardansındır diyenler için de benim önceki yorumlarımı okursanız zaten bir fanboy olmadığımı anlarsınız.Telefonun Lite modelinin geleceği fiyatı öğrendikten sonra hala da yorum yapanlar o fiyata bu telefona karşı Nexus4'ü mü örnek göstericeksiniz ya da S3'ü.Lütfen şöyle yorum yaparken biraz düşünerek yorum yaparak insanlara hakaret etmezsek bence herkes konudan daha doğru bilgi ve fikir alacaktır eminim ki.Mesut Bey kesinlikle siz diğer forum arkadaşlarımızın dediklerini düşünmeyin.Çünkü herkes eninde sonunda neyin doğru neyin yanlış olduğunu görecektir.


    Teşekkürler

    Dostum bakma sen burdakilere yaşlari 14-16 arasi degisen ergenler atip tutuyorlar lg g2 diyip duruyorlar karsilastirdiklari lg g2'nin 32gb olan versiyonu kac paraymis ona baksinlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • General Mobile Discovert Elite vs. LG G2.

    Discovery Elite'in avantajları:

    - 300 Lira Daha Ucuz.
    - Daha fazla kapasitesi var: (32GB vs. 16GB)
    - 3GB RAM var
    - Hem ön hem de arka kamerası daha iyi
    - Ekranı daha büyük
    - Bedava oyunla geliyor (Modern Combat 3)
    - Bedava ekran koruyucu ve NFC tagler ile geliyor

    G2'nin avantajları:

    - Pili daha büyük
    - Malzeme kalitesi daha iyi
    - Ekran kalitesi daha iyi
    - Android 4.4 güncellemesini bugünlerde alıyor (*)

    * Donanım Haber'deki röportaja göre Discovery Elite için yazılım güncellemeleri gelecek. Kaldı ki Eylül'den beri piyasada olan LG G2 için de Android 4.4 ilk güncelleme. Yani LG'nin yazılım konusunda çok hızlı bir firma olduğunu söylemek zor.

    ** Tasarım kişiye göre değişen bir unsur olduğundan, kriter olarak baz almadım. Açıkçası ben her iki telefonun da tasarımını sevdim. Tüm her şeyleri aynı olsa ve sadece tasarım fark yaratsa hangi telefonu seçeceğimi bilemezdim. G2'nin tasarım konusundaki avantajı bence biraz daha kompakt olması.

    Şu anki tablo bu, bizi bilgilendirmek için çaba harcayan editörlerimizi karalamaya çalışmak yerine, ürünleri değerlendirmek ve eleştirmek daha doğru olur. Ben tabloyu özetledim, faydalı olur inşallah.





  • unknownmesenger kullanıcısına yanıt
    Montaj
  • Şu telefonu g2 ile kıyaslamayı bırakın.Kıyasladığınız g2 16 gb ve en ucuz 1250 tl o da paralel ithalat.Lg Türkiye garantili olan en az 1500 tl.

  • Ben Alıcam Telefonu :) Telefonu Elinize Almadan Daha Nasıl Bu Kadar Kötülüyosunuz Anlamıyorum... Her Firma Hata Yapar. Bi hata Yaptı Diye Her Üründe Yapıcak Anlamına Gelmez Bunu Düşücenmicek Kadar Aklınız Yokmu ? Beğenmıyosanız Yorumunuzu Yapıp Geçersiniz Bu Kadar Kötülemeye Gerek Varmı ? Lg g2 Daha İyi Sürekli Bunu Söyluyosunuz İyise Gidin Alın Kullanın. Madem Çok Kötü Bi Firma Neden Zamanınızı Buna Ayırıyosunuzki ? Yapmayın Arkadaslar. Her Firmanın Hataları Oldu Bende 1199 Tlye Bekliyodum O Kadar Para Ayırmıştım Ama Olmadı. Biraz Mantıklı Düşünüp Yorum Yapın.

  • baya bi tepki var..satışlar iyi gitmez belirledikleri hedefleri tutturamazlarsa fiyatı aşağı çekecekler muhtemelen
  • şuan internette 1200 TL nin altında satılıyor telefon. canavar gibi de olmuş bana göre. telefon alacak olsam kesinlikle tercihim olurdu.

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.