Şimdi Ara

Gençlik Ve Psikoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuyu bir yakınım için açtım şu an kafayı yemek üzereler.

    Engelli bir oğulları var ilk okul, lise süper başarılı biri üniversiteyi aileden uzak okumak istedi her ne kadar aile istemesede kabul etti çocukta lise sondan itibaren değişiklikler yaşanmaya başladı ufak ufak gözleniyordu ama ya hadi ben böyle değilim diye oğlanıda kendim gibimi yapayım diyerek farklı bir yapı diyerek aile ugraşmadı.
    Bu genç ailesine 20 yıl hiç yalan söylememiş, bir yere gitse hemen arar, sorar söyler bir kişi imiş, yani kısacası her ailenin aradıgı bir kişilik.
    Ama ne oldu ise üniversitede çocuk raydan çıkmış, ingilizce hazırlık okuyan bu genç dersleri yerine başka başka ugraşlar ilgilenmeye, dersleri umursamamaya başlayarak 2. senesindede sınıfta kalıyor.
    Aile şimdi ne yapacagız diyor, tanıdıkları psikiyatr yok birine götürecekler daha beter olur diye korkuyorlar zaten genç istemiyor asla gitmem diyor ama derslere bakmıyor bile yaz okulunda geçme ihtimali var ama umurunda değil.
    Okulu bırakacagım, kaydımı aldıracagım gibi konuşuyor.

    Ne yapmak lazım.







  • Cagir buraya konusalim :D Bence birakin ne yapmak istiyorsa onu yapsin. Universitede okul uzaticaksa uzatsin. Liseye kadar mukemmel oku, universitede okul uzatma mukemmel oku, askerligi yap, ise gir. Ne zaman bu adam (veya kadin) kendinin ve gercekten istediklerinin farkina varacak? Ailenin cok korkmasi gerekmiyor. Yasadikalri cok dogal, cok normal seyler. Hem genc arkadasimin hemde ailesinin. Telasa gerek yok
  • Hiç birşeyi umrsamaz oldu yanına gidiyoruz arada ama biz psikolog falan değilizki, kimseyi dinlemiyor.
    Ailesi işçi emeklisi şimdi doktor arayışına girdiler, bir yandanda inglizce hazırlıgı geçsin diye özel hoca tuttular.

    O kadar ..... bölümü okuyacagım diye gittigi bölümü bırakıp ben konservatuara gidecegim diyor iki senede giden parayamı acırsın.

    tabi paranın önemi yok amaç insanda işçi emekşisi olunca para yok işte.

    şimdi iki sene ameliyatlarını istemedi sonra olacagım dedi salladı, ayagına alet yapılacak minicik alet 1500 tl okulu bırakırsa aletde yapılamaz sigorta olmayacak,

    bu durumda çocuk değil sanırım aile delirecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .DeDe.

    O kadar ..... bölümü okuyacagım diye gittigi bölümü bırakıp ben konservatuara gidecegim diyor iki senede giden parayamı acırsın.


    Gene mi konservatuar... Gercekten yuzyuze veya msnde, facede konusmak isterdim kendisi ile.Su an ne bolum okuyor? Ailesi nerede kendisi nerede okuyor? Ameliyati bir iste celismasina engel mi? Su an muzik aleti kullaniyor mu? Bulundugu sehirde kafeler veya barlar canli muzik yapiyor mu? Kendisinin caldigi bir gurubu var mi?

    bunlara gore bir iki sey soylemek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.