Şimdi Ara

Garanti Belgesi ve Fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk önce iyi akşamlar. 15.09.2014 tarihinde babam tarafından bana alınan ttec iphone5s şarz aleti bozuldu. Ürün turkcell bayiisinden alındı ve garanti kapsamında fakat elimde fatura mevcut degil ve ürünün garanti belgesi onaylatılmamış, kaşe ve imza yok. Bu durumda turkcell'e gidip ürünün satın alındığı tarihi ve kimin tarafından alındığını söyeyerek fatura çıkartabilir miyim? Veya elimdeki bu garanti belgesi bir işe yarar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Molekullu Adam

    İlk önce iyi akşamlar. 15.09.2014 tarihinde babam tarafından bana alınan ttec iphone5s şarz aleti bozuldu. Ürün turkcell bayiisinden alındı ve garanti kapsamında fakat elimde fatura mevcut degil ve ürünün garanti belgesi onaylatılmamış, kaşe ve imza yok. Bu durumda turkcell'e gidip ürünün satın alındığı tarihi ve kimin tarafından alındığını söyeyerek fatura çıkartabilir miyim? Veya elimdeki bu garanti belgesi bir işe yarar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

    kardeş ne kadar aynı bilemem ancak 4-5 önce nokia c6 almıştım avea bayisinden.8-9 ay sonra dokunmatik sorunu dolayısıyla avea bayisine gittim ve faturamın olmadığını ve garanti belgesinin imzasız olduğunu söyledim.bana çarşamba günü gel arşivden çıkartalım dediler.çarşamba günü gittiğimde faturamı arşivden buldular ve telefonu aldılar.sen bi git sor istersen aldığın bayiye inşallah yardımcı olurlar




  • Dostum ilgin icin cok tesekkür ederim Turkcell bayiisine gittiğimde sadece satın alınan tarihe baktılar ve ürünün yenisini bana verdiler cokta memnun kaldım acıkcası garanti belgesi kaşesiz ve faturam da yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.