Şimdi Ara

gaming mouse'lar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, şu an razer naga hex v2 kullanıyorum. dota oynarken kullanmak için almıştım fakat yan tarafında bulunan tuşlara 6 aydır alışamadım. bu yüzden değiştirip fps için önerilen farelerden almak istiyorum. sonuçta elimdeki moba mouse fakat aynı zamanda ilk oyuncu farem. yani diğerleriyle farkını hissederek tatmadım. fps oyunlarında ve özellikle cs go girerken kullanabileceğim zowie ac2 veya razer deadhadder bakıyorum. bu farelerin elimdekinden tek farkı yanda bulunan tuşları mıdır yoksa geçiş yaparsam aiming anlamında çok şey değişir mi? veya başka mouse önerileriniz var mı? bütçe maks. 300 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Deathadder in sensörü sizdeki mousedan daha iyidir. Saniyede 210” sizin mouse tarama yaparken deathadder elite 450” tarama yapabiliyor. Stresleries ve logitech in üst modelleri 350” tarama yapıyorlar. Bu rakam ne kadar yukarı çıkarsa yüzeyi daha iyi okuyor ve aim e faydası oluyor.



    Kendim yaptığım testlerde ucuz bir model ile g502 arasında hissedilir derecede fark gözlemlerken, g502 ve deathadder elite arasında yaptıgım testlerde çok fark hissetmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam, çok sağ olun. bilmiyordum söylediklerinizi. az önce g502'yi teknosada denedim. elime tam olarak oturdu ve gayet rahat fakat biraz karmaşık geldi tuşlar sanki her tarafı tuş dolu gibi. deathadder elite deneyebileceğim bir yer bulursam deneyip ikisinden birini almayı düşünüyorum. resimlerde deathadder'ın daha sade duruyor oluşu cazip şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.