Şimdi Ara

Gameranger Router'ı Kitliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bilgisayarını yenileyen herkes gibi yıllar önce bıraktığı oyun keyfine az da olsa nostalji yapmaya çalışan biriyim. Bu bağlamda fifa11 ve gameranger ikilisini 4-5 gündür kullanıyorum. Gameranger ile oynamak ya da italik nick gibi sorunlarım yok, ancak benim başka bir sorunum var. Gameranger'i ne zaman açsam router'ın dhcp server'ı kitleniyor ve router'ın kontrol ekranına dahil giremiyorum. ip almış olan bilgisayarlar internette surfe devam ediyor ve oyun oynarken vs sorun yok. Ama bilgisayarlardan birini kapatıp açmaya kalksam sarı ünlemli sınırlı bağlantı uyarısı alıyorum. Tek yol game ranger'ı kapattıktan sonra router'ın fişini çıkarıp geri takmak.

    Network'de 3 bilgisayar var ve gameranger'ın kurulu olmadığı bilgisayarları da etkiliyor. Bu anlamda router'a birşeyler olduğunu düşünmekteyim ama ne olduğunu da çözemedim. P2P bağlantı vs hiç sorun çıkartmayan bir router halbuki, (TPLink).

    Gameranger'ın router'ı kitlemesi ile ilgili sorun yaşayan başka kimse var mı? Çözüm bulan var mıdır? Routerda yaptığım tek değişiklik 16000 portunu gameranger'ın kurulu olduğu bilgisayara yönlendirmek, ama bunu kaldırsam da sorun çözülmüyor.

    Şimdiden teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.