Şimdi Ara

Gamecom 777 mi yoksa creative sound blaster tactic 3d mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıkda gördügünüz gibi arkadaşlar point blank oynuyorum birinde 3d ses birinde 7+1 ses var arada kaldım sizce hangisi ?Gamecom 777 mi yoksa creative sound blaster tactic 3d mi?
    ve 3d ile 7+1 arasındaki fark nedir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wazap -- 26 Ağustos 2012; 8:07:20 >



  • 777 almanı tavsiye etmem çünkü üzerinde bulunan ses kartı sadece xp de 7.1 olarak işliyor .Vista , win 7 de ise stereo olarak iş görmekte.

    Tactic 3d yi kendim kullanıyorum ve sesi ,bass ı çok kuvvetli son sesde oyun oynarken kulağı biraz yorabiliyo.
  • 777 kullanıcısıyım. Win7'de kullanıyorum. Ama arkadaşın dediği gibi kulaklıgın ses kartı win7'de stereo olarak iş görüyor. Kendi ses kartımla birlikte rahat bir şekilde 7.1 olarak kullanıyorum. Kulaklık 1yıldır herhangi bir sorun çıkarmadı bana. En basta kafamın üstüne biraz baskı yapıyordu. 2-3gün kullanımdan sonra geçti. 7.1 destekleyen bir ses kartınız varsa tavsiye ederim. Tactic 3d ile ilgili yorumda bulunamıyorum. Hiç kullanmadım. Aynı şekilde gamecom'un 367'si vardı. Aynı ürünün ses kartsız versiyonuydu yanlıs hatırlamıyorsam. Ancak emin değilim ses kalitesinde bir fark var mı diye. Siz araştırmanızı yaparsınız. Zamanında ben bilmiyordum 777'nin ses kartının win7'de kullanılamadığını. Bir yanlıs yapıp satın almıstım ancak dediğim gibi ses kartsız bir şekilde de gayet memnunum.
  • tactic 3d lerden hangisi ama?
    Ama bana sorarsan Creative derim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.